Sivut

perjantai 26. lokakuuta 2012

Ensilumi ♥Oli pakko lisätä tämä huonolaatunenki kuva ku toi Renen ilme on vaa jtn nii hauskaa :--D


Penkalla
Seuruuta
Seuruuta
Rene ja fresbee


Iltaruaks nappulaa, kalamixiä, kananmunaa ja öljyäTänään/yöllä tuli ensilumi tänne Himangallekin! ♥ Aivan ihanaa, oon niin innoissani ja vielä enemmän innoisaan ovat rakkaat poitsut.
Nyt tekis niin kovasti mieli laittaa jo jouluverhoja ja valoja ympäri kämppää, kun lumikin jo maassa.
Viimeyön olin Hartsalla ja herättiin siinä klo. 11 aikaan aamupalalle ja päästiin Hartsan äidin kyydillä kotia.
Lähettiin siinä klo. 12 aikoina lenkille, mukana koirat: Rene, Roy ja Martta ja tietty minä ja Hartsa.
Suunnattiin penkalle, missä koirat sai juosta koko aika vapaina ja voi sitä riemua, kun lunta oli tullut! vauhtia oli kyllä kovasti ystävyksillä.
Onneks penkalla oli käyny jo joku moottirikelkkailemassa niin päästiin puolipenkkaa jälkien päällä kävellen ja sitte toiset puolet penkasta "kahlattiin" syvässä lumessa ja kyllä tuliki lämmin.
Hartsa otti musta ja Roysta seuruu videoita, mutta ääh ko Rene änkee kans aina joka paikkaan, että koko aika videoillaki hillu vieressä :--D
Penkalla meni reippaat 1,5h ja siittä pappalle kahveelle.
Pappalta ku lähettii nii kierrettiin vielä kylän kautta, kun saatettiin Hartsaa ja Marttaa.
Koko lenkissä meni semmonen 2,5h ja kotipihalla poitsut jakso vielä leikkiä!
Roylle piti laittaa flexi, että pääs vähä pitemmälle juokseen ja oli kyllä nii ihana nähä ko kaks ystävystä vetää hirveetä rallia lumessa ja lumi vaan pöllys, heh.
Royn laitoin sitte kiinni tolppaan, (koska ei pysy pihalla vapaana, vaan lähtee hortoileen sinne suun tänne) ja Rene sai vapaana vielä hakea 15-20min fresbeetä ja sain otettua kuviakin näistä samalla, joita lisäilin myös tänne.
Miko tuli ottaan muutaman kuvan Roysta ko vielä tokoilin pihalla sen kans ja kyllä koira kuumu kovasti! halus tehä töitä kunnolla ja tosi hienosti mentiinki ja tälläkertaa myös tiiviisti.
Oon Royn kans harjotellu seuruuta nyt paljon niin, että seinä ollut Royn vieressä ja huomaa, että välillä mennään tosi hienosti sen ansiosta.
Paikallaoloa tän kans ei tarvi oikeestaan yhtään hioa, sillä tää pysyy niin kauan paikallaan kunnes saa luvan tulla tykö.
Luoksetulokin on tosi tiivis, mutta sais tuo koira alkaa opetteleen käyttään nuita jarrujakin, sillä joskus tullaan vähä liianki kovaa luokse ja n. 33-35kg sonni ko tulee päälle nii ei kovin kivalta aina tunnu :,D
Kotipihalla oltiin vielä semmonen tunteroinen ja sitte molemmat sai naudan rustoluut nassuunsa ja kyllä maistui.
Klo. 17 ois ollu tokotreenit ja oisin menny sinne Royn kans, mutta ku koiruus oli niin väsy lenkin jälkeen, etten raaskinu lähtä sitä raahaan sinnekki vielä, joten ens viikolla sitten!
Iltaruan jälkeen 1h pitää ootella, että ruoka laskeutuu ja sitte vielä kylänlenkki heittään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti