Sivut

tiistai 23. lokakuuta 2012

Jeeee


Renen super sulone isosisko, Pepi (c) Saara


Renen isosisko, Pepi (c) Saara

Video otettu tänään, jossa Rene noutaa fresbeetä


Jeeee! ihan huippua nyt kaikki.

Eilen tosiaan alko normi arki ja syysloma loppu, joka kyllä olis voinu kestää vielä toisenki viikon!
Aamulla Koski-Hoviin työharjotteluun Hartsan kans, kotona koirat heti lenkille, sitte nukuttiin makosat 3h päikkärit, joka oli virhe.
Päikkäreitten jälkeen Hartsan ja Martta koiran kans remmilenkille ja kestihän se lenkki n. 1h-1,5h!
Kotona koirien kans sisällä herkkujen piilotusta, iltaruat molemmille ja sitte päätin, että: "tänään menen aikuste nukkumaan, että jaksaa huomenna koulussa" nii eiköhän ne 3h päikkärit sitte vaikuttanu asiaan pahastikki, sillä menin sänkyyn jo klo. 22 ja vielä klo. 4 olin hereillä ja tunnin päästä olis ollu herätys!
Koitin juoda lämmintä mehua, teetä ja kaakaota, eikä mikään auttanu! oli tosi rasittavaa vaan pyöriä sängyssä monta tuntia ja koiria rapsuttelin välillä.
Pakkohan se oli sitten opettajalle laittaa viestiä, ettei musta oo kouluun tuleen, sillä en mää tulis jaksaan koko päivää siellä.

Tänään koirien kans herättiin klo. 8 aamulla jo käymään ulkona ja Rene sai aamupalan. Jatkettiin unia ja heräsin kokonaan klo. 11 ja muahan väsytti sillonki vielä ihan kauheena mut pakko oli nousta, koska jos tänäkään yönä ei tuu uni nii sitte tuun hulluks.
Päivällä käytiin 1h remmilenkki ja siinä klo. 15 aikoina tehtiin 2,5h remmilenkki + pappalla vierailtiin 30min, kotipihalla heitein fresbeetä Renelle 15min, molempien kans treenasin tokoa ja kumpiki meni nii loistavasti, että mua iha harmittaa ko kukaan ei ollu kuvaamassa meitä :C
Sisällä vielä piilottelin koirille herkkuja ja nyt talossa on hiljaisuus! Kohta kuitenki käydään mummulla ja pappalla koirien kans pyörällä vierailulla ja siittä kotia, koirille iltaruat ja ite koitan saaja unen.

Tosiaan mikähän koira nuissa kahessa lisäämässäni kuvissa onkaan? tämä asia se huippu juttu vasta onkin!
Sehän on Renen isosisko Pepi, joka löys tän meidän blogin ja blogin ansiosta vaihellaan kuulumisia nyt päivittäin.
Pepi on leikattu narttu, kuvattu terveeks ja harrastavat yhdessä Saara omistajansa kanssa agia!
Rene ja Pepi ovat luonteeltaan ihan samanlaisia, tuntuu, ettei eroavaisuuksia löydy lainkaan.
Toivottavasti nähtäs vielä tän vuoden puolella, sillä mä niin tahtosin nähdä millanen koiruus on livenä ja tietty Reneki tahtoo ;)

Eipäs tänne muuta karvasta menoa kummempaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti