Sivut

tiistai 9. lokakuuta 2012

Kuulumisia
Kuvia tuli laitettua tällä kertaa paaaaljon!

Eilen en menny työharjottelupaikkaan, sillä aamulla oli taas heikotusta ja pahaa oloa.
Olo parani joskus klo. 10 aikoina, jollon lähin heittään koirien kans 45min remmilenkin, päivällä tehtiin 1h pitunen remmilenkki ja klo. 16 oltiin sitte sovittu Minnan ja tämän Nelli sakemannin kans, että nähään koululla ja suunnataan siittä sitte penkalle.
Minna otti musta ja Renestä kuvia ruohopellolla ja Roy oli sillä välin puussa kiinni.
Yhtäkkiä meidän luokse tuli ajokoira uros ja olin ihan paniikissa jos se menee Royn tykö. Tiedettiinki jo entuudestaan kyseinen ajokki. Sekin oli vielä nuori poju, jtn 1v ikänen. Rene tykkäsi kovasti siittä ja koitin vältellä ettei menis Royn tykö, mutta pitihän sinnekki mennä.
Roy oli tosi ryhdikkäänä, toinen meni maata pitkin alistuneena Royhin ihan kiinni ja Roy vain murahti.
Onneks Roy ei ainakaan vielä oo ketään urosta ottanu kiinni, mutta sitäkään ei tiedä millon se päivä koittaa ku Roylla napsahtaa. Kuitenki sen päälle käyny ihan tarpeeks nuita uros koiria.
Huusin ajokin omistajalle, joka tuli kaempana takana, että vois ottaa koiransa kiinni ihan varmuuden vuoksi ja niinhän se sitten otti ja lähti takasi kylää päin pyörällä.
Jatkettiin sitte koiruleitten ja Minnan kans lenkkiä, Roykin pääsi vapaaksi.
Penkan päässä oli paaaljon fasaaneja! varmaan 4 lähti lentoon jo siinä vaiheessa, kun me mentiin siittä ohi ja Rene meni sinne juoksemaan.
Käännyttiin ja lähettiin kotiin päin, Nelli tuli meidän mukana mutta Rene ja Roy jäi sinne mistä linnut lähti lentoon. Aattelin, että "noh, kylläpä ne sieltä tulee, varsinki Rene nynnerö", joka ei oikeesti oo ikään uskaltanu 2min kauempaa olla musta erossa lenkin aikana.
Matka eteni, eikä koiria näkyny lainkaan. Huutelin välillä niitä mutta eei.
Oltiin melkein penkan päässä, mistä lähettiin ja sitte näin, että Sanna ja tämän Dooris pyreneittenmastiffi tulevat penkalle päin.
Lähin Sannan ja Dooriksen kans vielä takas penkalle ja Minna lähti Nellin kans.
Penkan päässähän ne koirat vieläkin oli, sielä mistä ne linnut edelleen lähti lentoon ja huomattiin penkalla, missä käveltiin, että fasaanihan tuossa mahaa ja hyyyi ko se nosti vielä päätään ja oli elossa. Huusin täysiä Royn sen linnun tykö ja eiköhän se lähteny sitä kantamaan.
Seurasin Royta ja ku huomasin, että lintu oli oikeesti kuollut nii yritin saada koiraa kiinni mutta eeei, tämähän ei antanu kiinni! juoksi vaa fasaani suussa pakoon.
Mää suorastaan pää punasena huusin sitä ja jumaliste ko olinki vihanen pitkästä aikaa sille!
Viimein sain koiran kiinni, fasaani jäi pellolle makaamaan (kuvan otin siittä ja laitoin myös tänne)
Rene pyöri sielä heinokossa edelleen ja musta jotenki tuntu, että sielä oli toinenki paisti maassa, muttah, en mennyt kahtomaan. Roykin sinne olis tahtonu takas vielä kovasti.
Penkan jälkeen kotona koirille valjaat, postista hakeen paketti pyörällä ja siittä Sannan pihalle.
Sanna lähti meille teelle ja kahtoon salkkarit.
Mua taas huippas illalla, en pystyny kunnolla tekeen meille edes teetä, eikä mitkään suklaakeksit auttanu asiaan lainkaan. Yleensä siis huippaus johtuu siittä, että mulla on verensokeri liian matalalla.
Loppuilta otettiin rennosti ja kyllä koiria väsyttikin, sillä viimesellä iltalenkillä meni kuitenkin 2,5h.

Tänään en sitte päässy kouluun kuumeen takia! voiko ihminen olla enempää sairas? eheei.
Nooh, opettaja oli sanonu että: "Voishan tuo Nooraki tulla jo kouluun" ja mä en kyllä oo läheskään ollu nii paljo koulusta poies ko jotkut muut meidän luokkalaiset ja kaikenlisäks niillä on ollu vain jtn tekosyitä suurimmaks osaks ja minä oon oikeesti sairas!
Koirien kans tehty tänään 3 lyhytty remmilenkkiä, jokainen kestäny ehkä n. 30-40min ja voi jestas niillä onkin virtaa nytten.
Zumbaan olin ilmottautunu ja sinnehän oli mentävä tai muuten joutuu maksamaan jonku peruutusmaksun.
Zumban jälkeen taas kuumetta ja nythän mä varmasti menen huomenna kouluun, niin ei tarvi opettajan valittaa ko olen poissa koulusta. Ehkä hieman tyhmää, mutta lääkkeen voimalla ehkäpä jaksaa.

Nyt koissut nukkuu ko tein niille vasta aivojumppaa sisällä sen 20min :)


PS. jokainen kuva, missä ei ole vesileimaa, on ottanut (c) MINNA!


4 kommenttia: