Sivut

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Lenkkeilyä kera ystävien


Tänään aamulla klo. 7 soi herätyskello ja mars 15min pissatuslenkki tekeen koirien kans! Rene sai lenkin jälkeen aamupalan ja sen jälkeen rupesin itteäni laittaan hieman, etten ihan räjähtäneeltä näytä.
Klo. 8 jälkeen lähettiin Mikon kans Lohtajalle sen sählypeleihin, pelin jälkeen syömään Villiminkkiin ja heti kotona Rene valmiiks ja penkkaa kohti Martta koiran ja Hartsa ystäväni kanssa!
Penkalla meitä odottikin Jenna ja tämän koira Rico.
Koirat sai koko penkan ajan juosta vapaina, Martta ja Rene riehu, mutta Rico tuli perässä, koska jotenki pelkäsi näiden äänekkäitä leikkejä ja selvästi varoi hieman Reneä.
Penkalla meni semmonen 1h 15min, jonka jälkeen kodin lähellä otin kamerallani muutaman kuvan koiruuksista ja lisäsin tänne myös ne onnistuneimmat, jotka kyllä kans on hirmu huono laatusia :C
Kuvailun jälkeen vein Renen sisälle ja otin Royn mukaan!
Käveltiin kylälle päin kaikki me kolme ihmisistä ja koirat. Roy ei oo PITKÄÄN aikaan ollu kilttien urosten läheisyydessä ja alukshan sen piti koko aika äristä, mennä karvat pystyssä ja heti säpsähti jos Rico tuli lähemmäs, koska se luulee nykyään, että kaikki urokset käy heti sen päälle..
Roy onneks kuitenki älys lopulta, että eihän se Rico sille mitään tee ja pysty nuuskia paikkoja rauhallisin mielin ja karvatkaan enää ei olleet pystyssä.
Lopuks Roy olis jopa tahtonu tehä lähempää tuttavuutta häntä heiluen, eikä välittäny Ricosta enää lainkaan.
Puhuttiinki tyttöjen kans, että pitää ruvetakki tekeen nykysin niin, että kun Rene pääsee vapaana Marttan ja Ricon kans riehuun penkalle nii Roy sitte lähtee aina remmilenkille mukaan.
Olin kyllä hirmu tyytyväinen Royhin, koska se tajus mitä mä meinasin ja korvatki oli tällä kertaa paikoillaan, eli kuulolla myös oltiin.

Jenna ja Rico jäivät jospalle ja me jatketiin Royn, Marttan ja Hartsan kans lenkkiä.
Mentiin käymään Hartsalla teellä ja siellä oli taas uus tuttavuus Roylle, sillä Mokka sakemanni oli sinne tullut kyläileen.
Roy ja Martta kuitenki pysyi kodinhoitohuoneessa aidan toisella puolella sen aikaa, kunnes Mokka koira lähti lenkkeileen, sillä koiruus oli jo vanha, eikä kuulemma oikein tykänny muista koirista.
Royn piti välillä murista, jos Mokka tuli lähemmäs, jota ihmettelin, sillä Roy on aina rakastanu narttuja, ehkä se jotenki oudoksu sitä asiaa kun Hartsalla ja näillä oli vieras koira talossa, mitä ei koskaan ennen ole tapahtunut.
Hartsa lähti sitten teen jälkeen saatteleen mua ja Royta kotiin päin.
Mokka koirahan tuli lenkillä myös vastaan ja sillon Roy oli aivan innoisaan! häntä vispas hirveetä vauhtia ja ois niin tahtonu mennä moikkaan tytsyä, mutta harmi vaan, kun ei päässyt.
Kotia päästiin vihdoin ja viimein! Roy pääs kans reilu 1h lenkille + vierailut päälle, joten ihan tarpeeksi :)
Nyt kotona koissut nukkuneet ja ite pitää kohta lähtä tööihin, ääh!
Illalla töiden jälkeen vois heittään vielä koirien kans 1h kylän lenkin ja sitte vois hyvillä mielin mennä nukkumaan.3 kommenttia:

 1. hyvää totuttelua roylle ko toinen uros mukana joka ei päälle käy. toivottavasti tottuis uroksiin roiykin. =)

  VastaaPoista
 2. TOSI hyvää totuttelua Roylle kyllä olikin!
  Harmi ku ei oo kavereilla/tutuilla oikeen kellään urosta, joka olis yhtä rauhallinen ja ei välitä muista koirista hirveenä, esim. että hyppis koko aika innoisaan, sillä Roy luulis sillonki koko aika että: "kohta tuo tulee päälle".

  Mäki niiiiiin toivoisin, että Roy ennemminki sais uroksiin luottamuksen, edes yhteen, ettei ne kaikki sen päälle käy.
  Tosi harmillista, että täälä kylällä päin pidetään koiria vapaina, ei mennä heti perään jos koira pääsee karkuun jne.
  Ois tosi hyvä, jos tuon päälle ei kävis enää koskaan uros koira, koska mä saisin koiran sillon luottaanki. Kaikki menee vaan aina pieleen ko joku tulee päälle :C

  VastaaPoista
 3. Ihania koiria kaikki! :)

  VastaaPoista