Sivut

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Poitsut yhdessä tytsyjen kans !Rene, Roy, Huti ja Martta penkan pellolla
Tänään koirien kans herättiin ensimmäisen kerran klo. 8 ja käytin molemmat pissalla ja sen jälkeen Rene sai aamupalan ja jatkettiin unia.
Klo. 10:30 yhtäkkiä ovikello soi, koirat heilutti häntää, joten tuttu sielä siis oli ja iskähän se loppupeleissä siellä odotti, että tulen oven avaamaan sille.
Iskä toi synttärilahjan mulle ja hetken aikaa siinä juteltiin, mutta sillä oli kiire johki, joten ei se kauaa meillä viihtyny ja lähti menee.
Koitin saaja unen päästä kiinni, mutta eei, enää ei väsyttäny.
Imuroihtin talon, vein pyykit pesuun ja käytin koirat 25-30min pissatuslenkillä.
Lenkin jälkeen sain hetken olla koneella ja sitte pitiki jo valmistua seuraavaan lenkkiin.
Oltiin sovittu Kaisan ja Hartsan kans, että nähään meidän takaparkkiksella klo. 1.
Hartsalla oli mukana tämän Martta labbis ja Kaisalla Huti labbis. Daim labbis ei lähtenytkään lenkille mukaan, vaikka luulimmekin aluksi niin Hartsan kanssa.
Mentiin porukalla penkalle ja sielä koirat pääs vapaaks. Kyllä niillä oliki virtaa! pellolla hirveetä rinkiä mentiin ja välillä käytiin joesta juomassa vettä.
Palattiin samaa tietä takaisin, eikä viittitty kiertää koko juttua koska koirat ois pitäny ottaa sielä loppupäässä kiinni, joten näin ne sai enemmän juosta irrallaan.
Meni meillä semmonen 1h 15min lenkissä, että ihan kivasti.
Kaisa ja Hartsa tuli meille sitte vielä teelle ja syömään synttäreiltä jääneitä herkkuja, mutta sitä ennen piti pestä kaikki neljä kurasta ja märkää koiraa.
Rene ja Huti tykkäs niin paljo toisistaan, että sisälläki vielä matot liikku, joten päästettiin ne hetkeks vielä kirmaileen etupihalle! Mistä ihmeestä niillä tuota virtaa löytyy? ei ymmärrä.
Nyt on vieraat lähteny ja voin sanua, että talossa on aika hiljasta :--D koissut nukkuu ko tukit tuossa vieretysten.
Ite lähen nyt suihkussa käymään, sitte koirien kans pappalle kahveelle, sitte Mikon porukoille, mutta sinne lähtee vain Rene matkaan, sillä Roy ei osaa rauhottua sielä sitte millään!
Ennen salkkareita pyörällä Hartsalle koirien kans teelle ja katotaan sielä sitte vielä salkkarit.

Huomisesta tulee kivaa! lähetään Renen kans bussilla Kokkolaan ja sielä koirapuistoon, jossa meitä odottaa kaks petsie kaveria, joita en oo ennen nähny lainkaan ja Rene saa 2 suomenlapinkoira urosta ja 2 tolleri narttua kavereiks =)
Siittä lisää huomenna, heips!


2 kommenttia:

  1. Mukava päivä renelle tulossa, sekö tulee kaikkien kans toimeen? :)

    VastaaPoista
  2. Ainaki tähän mennessä =)
    Ei oo tullu kukaan uros vielä päälle ja toivottavasti ei tulekkaan.

    VastaaPoista