Sivut

lauantai 20. lokakuuta 2012

Syysloma lopuillaan

Renen pehmolelu

Koissujen palkintohylly

Kokkolan koirapuistossa Rene, Lyyli, Saana ja KodaRoiman mehtäsä Vilma kultainennoutaja, Rene seropi, Daim, Huti, Tupu ja Martta labbikset


Hartsa ylitti ojaa :,))
Torstai 18.10

Viime blogitekstissä kirjottelin, että menemme torstaina Renen kans koirapuistoon ja nyt kerron siittä päivästä hieman.
Klo. 10:10 lähti bussi jospan pysäkiltä, eli lähettiin kotua jo klo. 9:50, että varmasti keretään.
Rene meni hienosti bussiin! reippaana edellä ja kuskia heti moikkaamaan.
Kokkolassa oltiin joskus klo. 10:50 ja siittä lähin heti käveleen koirapuistoon päin ja ihan kivastihan sinne tuota matkaa on ku olin perillä vasta klo. 11:25.
Janette ja Heidi ei vielä olleet paikalle tulleet, joten lähin heittään pienen mehtälenkin Renen kans, joka lähti heti koirapuiston vierestä.
Mehtälenkin jälkeen mentiin puistoon jo, vaikkei siellä ketään ollutkaan.
Viimein Heidi saapuu kahen tollerinsa kanssa ja Janette Kodan kans, muttei ottanu Theddyä mukaan, vaikka nii aluksi luulin.
Koirat tuli ihan ookoosti toimeen ja Reneki leikki kovasti tollereitten kanssa, mutta Koda ei tykänny yhtään ko Rene vei sen "tyttöystäviä" leikkiin, joten tuli jatkuvasti äristen Renen perässä ja lopulta sille riitti ja murahti vähä pahemminki Renelle ja siittä sitte synty uroksille jonkinlainen riita.
Hartsa ystävänikin viimein saapui paikalle ja Rene oli ihan tohkeissaan Hartsasta, teki hirveitä ilmahyppyjä :--D Viimein oli myös häiriöntekijöitä paikalla, joten otin muutamaan otteeseen Renen kans tokoliikkeitä, lähinnä seuruuta joka meni erinomaisesti!
Puistoiltiin joku päälle 1h ja sitte Heidi ja Janette lähti koiriensa kanssa autolla kotiinpäin ja me lähettiin Renen ja Hartsan kans Mustiin&Mirriin shoppaileen.
Ostin koirille pari luuta vaan ja Renelle pehmolelun, josta laitoin myös kuvan tänne.
M&M:n jälkeen hesestä hakeen ruokaa ja klo. 14:10 bussilla kotiinpäin.
Bussi oli Himangalla klo. 15:10 ja kotona oltiin Renen kans klo. 15:30, eli meillä meni koko reissussa 5h 40min!
Kotona Rene oli ihan väsy ja mua odottikin jo ulkoovella Roy adhd, jonka kans lähin heittään heti 1h pyörälenkin, koska parhaiten se menettää virtansa vetämällä ja juoksemalla.
Illalla vierailtiin vielä koirien kans Pappalla ja käytiin Mikon porukoilla + 30min yö pissatuslenkki.

Perjantai 19.10

Klo. 8 aamulla käytin molemmat koirat aamupissalla ja Rene sai aamupalan, sitte jatkettiin unia ja herättiin kokonaan vasta klo. 11 aikoina.
Lähin koirien kans käymään 1h remmilenkin ja pappalla kahveella.
Illalla klo. 17 oli sovittu tokoporukan kans, että nähää Roiman pihalla ja siittä tehdään jonkinlainen yhteislenkki.
Roimalla meitä oli yhteensä 4 ihmistä ja 6 koiraa. Rene sai kaks uutta koirakaveria ja ihastu kovasti Vilma kultaiseennoutajaan.
Roy olis muuten lähteny kans matkaan mukaan, mutta kuulin, että sinne oli tulossa uros koira ja Royhan ei tule juttuun uroksien kans + mehtälenkki tietää sitä, että Roy katuaa ainaki kerran ja saan huutaa sitä jatkuvasti tykö ja pitämään käskyn alla.
Koirat juoksi hirveetä rinkiä pitkin mehtään ja kyllä mehtäsä oliki märkää! onneks otin Mikon ylisuuret kumpparit jalkaan nii ei kastunu sukat.
Klo. 18:20 oltiin takas Roiman pihalla ja pääsin Kaisan kyydillä kotia. Rene sai olla peräkontissa Daim ja Huti labbiksien kanssa.
Kotona Rene oli iha väsy ja Royn kans lähin jällee kerran 1h pyörälenkille. Yleensä kierrän aina koko kannuskyläntien ja tomujoen risteyksestä kasitien viereistä pyörätietä pitkin kotia ja kilometrejä tulee jtn 7-9km.
Viimein kotona onnellisena siittä, että koirat on viimein väsyneitä ja ite suihkuun ja valmistuun illanviettoon!
Lähettiin iskän, Pasin ja Mikon kans Kalajoen baareja kiertään, oli ihan hubaa :--D sai ainaki nauraa.
Kotona joskus yöllä 1 aikoina, koirat poies tarhasta ja nukkumaan.

Lauantai 20.10

Tänään herätys taasen klo. 8, koirat aamupissalle ja Renelle aamupala. Herättiin kokonaa vasta klo. 11 jälkeen ja heti valmistuun lenkkiä varten.
Klo. 12:30 Hartsa oli jo meidän pihassa Martta koiransa kanssa ja lähettiin yhdessä koirien kans penkalle.
Koirat sai juosta irrallaan koko penkan ja Hartsa ku halus kovasti pellolla olevaan pikku mehtään, nii mentiin sinne sitten. Kierrettiin koko penkka ja peltoa pitkin mehtään.
Aateltiin mehtästä tullessamme oikasta perunapellon poikki, ettei lähetä kiertään taas kauempaa mutta matkasta tuliki tosi rasittava ja tavallaan aika hauskakin :--D
Meidän olis pitäny ylittää ihan saakelin syvä oja, joka oli täynnä vettä, joten kierrettiin koko pelto ja oltiin taas mehtässä.
Oja vaan jatku ja jatku! koko aika oli syvä ja TOSI leveä oja, eikä voitu sitä sen takia ylittää.
Royki hyppäs ojan yli, nii raukka uppos kokonaan veteen päätä myöten ja Martta ui ihan tohkeissaan ojassa :,)
Lopulta meidän oli pakko ylittää oja, koska ei me jaksettu alkaa kiertään 2-3km päästä, että oltas penkan tiellä.
Laitoin videon siittä ku ystäväni Hartsa ylittää ojaa ja kyllä mää sain makiat naurut siittä, ei jeesus oikeesti!
Noh, ite oli pakko mennä perässä ja melkein mahaa myöten kävin vedessä. Housut oli molemmilla ihan litimärät ja kengät myös.
Lenkin jälkeen mun kengät joutu roskiin, koska olivat muutenki ihan paskat!
Hartsaa ja Marttaa tuli Hartsan äiti onneks hakeen autolla, ettei se raukka joutunu ihan kokonaan jäätymään.
Kotona odotti koirien pesu ja ite olin ihan tulikuumassa vedessä hetken.
Koko lenkissä meillä meni semmonen 2h, eli ei oo ihmekkään ko koirat vieläki nukkuu ja nehän tosiaan sai melkeen koko ajan olla vapaina ja riehua.
Setä kävi meillä kahveella ja toi mulle synttärilahjan ja nyt ollaan otettu vaa rennosti.
Pitäs kohta mennä ite suihkuun ja rueta laittaan ihtiä. Tänäänki aateltiin lähtä jonnekki päin kierteleen.
Koirat pitäs käyttää vielä 30-1h remmilenkillä kuitenki ennen sitä.

2 kommenttia:

 1. Roy reppana ku aina rene pääsee kivoihi paikkoihi ::D

  VastaaPoista
 2. Rene pääsee vain niihin paikkoihin, joihin on tulossa uroksia. Mä en sille maha mtn ku Royn päälle tullu tänä vuonnaki monta uros koiraa, eikä se hyväksy niitä enää lainkaan. Yhteislenkistä ois tullu sellane, että Roy ois joutunu oleen koko aika kiinni, koska se olis lähteny mehtään vaa riistan perään ja koirapuistossa olis käyny nii, että jos sielä olis ykskään uros ollu nii oltas jouvutta lähtä meneen sieltä, eikä se olis kiva, sillä kuitenki linkalla mennää sinne ja tullaa poiski ja vaan siks mennää sinne, että Rene saa uusia kavereita ja just hyviä kokemuksia. Roy näyttää Renelle erittäin huonoa esimerkkiä, miten ohitetaan uros koira ja tämähän matkii sitä, joten toivon aina, että koirapuistoonki ilmaantuu uros, ettei tääki sekoo lopulta mutta tähän asti menny tosi hyvin Renen osalta.
  Toisekseen mä en jätä Royta sivuun vaan hoidan senki joka pv, vaikka Rene oiski saanu vaikka mitä kivaa.
  Enemmän Roy saa huomiota esim. sisälläki mitä Rene ja treenaan Royn kans paaljo enemmän.

  Musta Roy ei oo mitenkään reppana, jos se ei pääse sellaseen paikkaan missä se vaa stressaantuu, koska sillä on pahat traumat ja pelkää.

  VastaaPoista