Sivut

maanantai 19. marraskuuta 2012

Perusarkea

Blääh, ei ollu muutakaan tekemistä ko tulla tänne kirjotteleen.
Koirien tavaroista jäi tuo koirien yhteinen hurtan sadetakki laittamatta, joten lisäsin sen nyt tähän tekstiin.
Koissut voi hyvin! oltu reippaita ja käyty joka päivä vähintään 2 pitkää lenkkiä, tänään jopa 3.
Aamulla olis pitäny töihin, mutta mun täytyi lähtä käymään neuvolassa klo. 8 ja sieltähän sain sitte rauta -ja antibioottikuurin. Hemoglobiini ihan hirmu matala, joten pitää nyt kk verran syödä joka päivä pilleri + sain märkäruven Mikolta, johon nyt viikon ajan antibioottikuuri.
Miks mulla on aina näi paska tuuri kaikessa? se on ihan sama mitä teen nii aina mulle käy jotaki tai vaikka en tekis nii tuntuu, että kaikki menee pieleen.
Aamulla neuvolasta tulin kotiin, joten soitin töihin etten saa nyt olla elintarvikkeiden kanssa tekemisissä, joten en voinu töihin mennä, enkä saa mennä koko viikkona kouluunkaan..
Kotona lähin heittään koirien kans 1h aamulenkin penkalla, missä ne sai koko ajan juosta vapaina ja riehua.
Lenkin jälkeen mentiin vielä hetkeks nukkumaan ja sitte klo. 12:30 lähettiin yhdessä Maria ystäväni ja koirien kans heittään uudelleen penkka + pururata ja koko lenkissä meni sellane 2h.
Maria tuli käymään meille teellä ja siinä samalla tein ruokaa mulle ja Mikolle.
Maria sitte lähti jonku ajan päästä, syötiin Mikon kans, käytiin apteekissa ja sen jälkeen meille tuli kaks pikkusiskoani kyläileen ♥ Netta 8v ja Nea 6v.
Rene toi normaaliin tapaan kaikki lelunsa näytille ja pikkusiskot sai heittää niitä hetken ajan, että tuo edes vähä rauhottuisi. Roy kerjäs jälleen rapsutuksia vain ja nojas oikein pikkusiskoihin, jotka kaksinkäsin rapsutti mussukkaa.
Lopuks ko Netta ja Nea lähti nii halasivat kumpaaki koiraa ja voi elämä ko se oli sulosen näköstä! Roy oikein nuolas kunnolla molempia ja Rene vain innostu lisää :,) ois pitäny saaja oikein kuva siittä.
Nyt salkkareiden jälkeen käytiin vielä 1h remmilenkki heittämässä kylällä ja nyt on ihana hiljasuus kotona.
Voi olla, että menen minäki kohta jo nukkumaan ko on niin väsyny olo koko aika :/

Huomenna pitäs keksiä jotain kivaa taas koiruleitten kanssa!
4 kommenttia:

  1. huono tuuri sulla, upee takki renellä! pitääkö sun korvata jotenki ku ei koulusa viikkoon? :o

    VastaaPoista
  2. on kyllä upeita, varsinki toi Roy on mun silmän mieleen :)

    VastaaPoista
  3. Ei mun tarvi mitään korvata ko meidän koulu on vähä sellane tai no MEIDÄN OPETTAJA! Sain kuitenki lääkäriltä ihan sairaloma lapun jossa lukee tämä viikko ja opettaja ymmärsi etten mä märkäruven kanssa voi mennä mitään elintarvikkeita tekemään.

    VastaaPoista