Sivut

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kannuksen mätsärit


Otsikosta ja kuvistakin huomaa missä tänään ollaan oltu ja vieläpä menestyttiin!
Tosiaan aamupäivästä heräiltiin koissujen kans, käytin molemmat aamupissalla ja Rene sai aamupalan.
Klo. 12 aikaan lähin heittään pyörällä 8km pyörälenkin molempien kans ja siittä suoraa Hartsalla käymää teellä, joka lähti sitte meidän matkaamme kotia.
Kotona harjattiin koirat kuntoon, pakkasin repun valmiiks ja sitte olikin lähtö!
Miko meni edeltä ja yhtäkkiä soitti, että auto ei lähe käyntiin ja minä jo hepuloin ja aattelin, että "nonni, pitihä tää arvata, mun tuuri ja mihinkään ei päästä" mutta onneks Mikon iskä tuli antaan meidän autoon virtaa ja auto oli hetkessä käynnissä ja oltiin valmiita lähteen Kannusta kohti.
Kannuksessa pojut menestyi hyvin! Roy oli PUN4 ja sai palkinnoksi kaksi luuta, jahti&vahti liha-aterian, ruusukkeen ja pokaalin.
Rene oli SIN1 BIS1 ja palkinnoksi Rene sai luun, jahti&vahti liha-aterian, kaksi ruusuketta, kaksi pokaalia, jokke nahkapannan ja jahti&vahti 15kg napupussin.
Mätsäreissä Royn näyttelyremmi meni poikki :C se vain yhtäkkiä katkes vetäsystä ja koira oli jo vapaana. Onneks Roy tuli heti tykö, eikä välittäny muista koirista lainkaan. Kehässä Roy katsoi vähä väliä taakse, koska ihan meidän lähellä oli uros koira ja muutaman kerran piti myös öristä ja olla varuillaan ettei toinen koira tule päälle.
Rene seisoi tosi nätisti, katsoi tarkkaan mua ja esiintyi muutenki tosi hyvin! ei uskois, että koira on vasta vuoden ikänen, sillä se tuntuu nyt jo osaavan kaikki vaikka tosiaan ikää ei vielä ole paljoa. Onneks tää meidän treenaaminen näkyy etes josain, sillä mä päivät pitkät näiden kanssa vain olen ja teen erillaisia juttuja näiden kanssa + treenaan vanhoja hommia paremmiksi, kuten miten mätsärissä esiinnytään.
Klo. 17:20 oltiin kotona Himangalla ja koiratki oli ihan rättiväsyneitä! laitoin pokaalit ja ruusukkeet paikoilleen, kävin koneella ja sitte oliki taas lähtö. Sovittiin kaverin, Hartsan kans että käydään kaupassa ja mennään niille kahtoon kauhua ja ylläripylläri koirat otin mukaan.
Kotona koissut oli muka nii väsyneitä, mutta kyllä pihalla jakso pyörän vieressä taas vetää, heh.
Hartsalla oltiin reilu 2h ja kotona siinä joskus klo. 22:30.
Roy ja Rene nukkuu molemmat jo makkarissa, eli yöunille menneet jo ilman mua ja makkariin asti, jos nuo menee nii se on sen merkki, että ne on TODELLA väsyneitä sitte kanssa.
Yleensä ne oottaa, että ku mä menen makkariin nii ne tulee perässä ja nukkuvat siellä sitte kans aamuun asti.

En oo tänne muutenkaan pariin päivään kirjotellu, mutta ko on ollu nii synkkää koko aika etten oo kuviakaan ottanu ja oon vaan ollu koirien kans, eli ei mitään ihmeellistä ole tapahtunu. Pitkiä lenkkejä joka vuorokausi + harrastuksien parissa oloa.
Jee, nyt tulee luntakin kunnolla, joten kohta pääsee vetotreenejä tekeen Rene Royn vetokamuna.3 kommenttia:

  1. kiva oli taas lukea kuulumisianne :)!

    VastaaPoista
  2. Sul on kyl upeet koirat, ei ihme että menestyitte ;) <3

    VastaaPoista