Sivut

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Kuvia ja kuulumisia
Eilen käytiin 1,5h lenkki penkalla klo. 10 aikoina. Penkalla tuuli tosi kovasti jälleen ja hyväkö pääs eteenpäin.
Säikähin myös pariin otteeseen tosi kovasti ja kiljuin kurkkusuorana ko koirat ylitti joen jään, mutta näytti kestävän, eikä edes narissu, saatikka pettäny jää.
Kotona ruokaa tein ja klo. 13 pitikin olla jo töissä.
Illalla olin kotona joskus klo. 19:15, jonka jälkee salkkareiden katsominen, koirien kans 45min remmilenkki ja iltaruaksi valkosipulia, öljyä, piimää, kermaviiliä, kananmunaa ja joulukinkkua (vähäsuolanen)
Töistä sain tosiaan joulukinkkua koirille, tai no olis sitä ihmisekki voinnu syödä mutta ne nyt sai herkutella pitkästä aikaa kunnolla ja kyllä uppos ruoka nassuun.
Luut olisin saanu myös mukaan, mutta olen kuullu, että ne herkästi lohkeilee ja lähtee pikkusiruja irti luusta? joten en viittiny niitä mukaan ottaa näille.
Yöllä vielä tehtiin 20min pissatuslenkki ennen nukkumaanmenoa.

Tänään klo. 5:30 piti olla jo töissä. Kotona kerkesin molemmat käyttää pissalla ulkona ja Rene sai aamupalan.
Töistä kotona olin klo. 11:40, jonka jälkeen lähin heti heittään koirien kans kylällä vähä päälle 1h remmilenkin.
Kotipihalla koirat sai vielä leikkiä 20min ja samalla kuvailin niitä, eli kaikki lisäämäni kuvat on tänään otettuja.
Miko lähti hammaslääkäriin klo. 12:30 ja oli tarkotus, että ku se sieltä pääsee ja lähtee autolla Kokkolaan kouluun, että me Renen kans lähetään kyytiin ja koirapuistoileen mutta autokoulusta soitettiin pimiä ajoon, joten sinne oli mentävä.
Tosiaan autokoulusta tultiin hakemaan mua klo. 17:20 ja kotona olin klo. 19:50.
Salkkareita kerkesin hetken kahtua ja sitte lähettiin heittää koirien kans 45min remmilenkki ja nyt ne sai iltaruaks nappulaa, raakaa naudan jauhellihaa ja valkosipulia.
Kohta vois lähtä vielä nuiden kans pihalle ja sitte nukkumaan, sillä töihin pitää huomena mennä klo. 9 ja sitä ennen koirien kans pitäs heittää lenkki.

Huomena töistä pääsen klo. 15, jonka jälkeen koirien kans todennäkösesti penkalle lenkki tekeen, etupihalla makkarajälkeä, tanssiharkat, pikkusisko tulee meille yökyläileen ja kaikenhuippu on, että alkaa joululoma! ♥

Ps. Mulle ehoteltiin, että jos kirjottasin jutun myös siittä millasia harrastuksia harrastamme yhdessä koirien kanssa, millasia Roy ja Rene on kouluttaa ja miten oppivat. Lisäks kirjotan tarkemmin millasia nää on luonteeltaan. Miltä kuulostas?
1 kommentti: