Sivut

lauantai 8. joulukuuta 2012

Lenkkeilyä

Huti, Daim, Rene & Roy

Rene & Huti

Torstai

Lähettiin koirien kans kotua pyöräileen sokkarille päin klo. 11:45 koska Klo. 12 sovittiin sokkarilla tapaaminen, minne tuli mun ja koirien lisäks Hartsa ystäväni ja Kaisa ystävä, jolla oli mukanaan myös tämän 2 labbista, Huti & Daim.
Lähettiin Kaisan autonkyydillä Ala-viirteen mehtään ja koirat pääs heti vapaaks mehtätiellä!
Mehtätiellä ei onneks ollu lunta paljoa ja lisäks autoja oli menny tietä pitkin, eli pystyi helposti kävelemään.
Kierrettiin mehtästä tuttu lenkki mikä ennenki + käytiin vähä pidemmällä missä ei aiemmin oltu käytykkään.
Royhan tuntee kyseisen metsätien todella hyvin, sillä iskällä asuttiin vuosi ja Roy pääs JOKA PÄIVÄ tuonne mehtään juoksemaan irrallaan ja lisäks jos ollaan Hartsan kans menty Stellu suokilla maastoon niin Roy ollut melkein joka kerta mukana myös.
Renelle paikka on vähä oudompi, mutta on sekin n. 5-6krt tuohon mehtään päässyt juoksemaan.
Pakkasta oli ulkona n. -15 ja ihanan aurinkoinen ilmakin oli.
Evääthän meillä on myös matkassa mukana, joita nautittiin tutussa "uimareiden rakennuksessa", eli rakennus on ennen ollut käytössä uimareille, jotka kävi uimassa rakennuksen viereisessä lammessa kuten esim. iskäni ja äitini ovat nuorempina tuolla usein käyneet.
2h koirat sai olla vapaina ja sitte lähettiinki takas autolla kylää kohti.
Sokkarilta piti hakea vielä pyörä, pyöräillä kotiin ja viimein koiratki pääs nukkumaan.
Oli kyllä aivan ihana nähdä, että jopa Roy oli väsyksisä lenkistä muttei ihmekkään ko se veti pitkin mehtää risukoisa hypellen ja juoksi täysiä misä sattuu ja vieläpä just sen 2h.

Illalla klo. 18:30 lähettiin koirien kans Hartsaa ja tämän koiraa Marttaa vastaan kylälle, sillä ne tuli meille teelle, kattomaan kauhuleffaa ja värjään mun hiusset.
Hartsa ja Martta kun lähtivät ite menin suihkussa käymää, oottelin hetken että hiukset kuivuu ja lähin vielä koirien kans pihalle ja ylläripylläri niillä riitti taas virtaa leikkiä sen 15min, jollon takasi sisälle ja nukkumaan.

Perjantai

Tänään klo. 12 menin koirien kans Marian pihalle, koska sovittiin että käydään yhessä lenkki.
Lähettiin kiertään koko Lajuksen mehtätie ja Pöntiön tietä pitkin kotia.
Kotona olin klo. 14:15, eli lenkissä meni kokonaisuudessa 2,5h koska kotua kuitenki lähettiin jo Marialle klo. 11:45.
Eniron sivulta katoin, että paljo matkaa tulee kokonaisuudesaan ja tasan 10km lenkki tuosta tulee, eli kivan pitunen, jonka kyllä jaksaa, mutta hiukan kuitenki jaloissa tuntuu.
Kotona koirat sai levätä vain 15min ja joutuivat lähtä vielä mun mukaan kaupassa käymään, sillä meillähän ei auto ole viikkoon toiminu ja ruokaa kotona ei ollu yhtää, jote pakko oli lähtä kauppaa!
Koirat ei vetäny lainkaan pyörän edessä eli väsyneitä kyllä oli, mutta onneks koko pyörämatkasa ei menny kokonaisuudesaan ko semmone 20min ja sitte ne pääs nukkumaan.
Itellä alko työt klo. 17 ja Mikolla siihen aikaan myös harkat, eli koirat meni tarhaan.
Töistä pääsin klo. 20:30, kotona olin klo. 21 ja koirat sai heti ekana iltaruat.
Pihalla käytin nuita leikittämässä aika vasta ja vielä pitäs käyttää pissalla ja sitte nukkumaan.


Huomenna aamulla aikanen herätys, sillä lähen Mikon sählypelejä kahtomaan ja kotona vasta illalla joskus klo. 15 ja ehkä mennää pitää hauskaa kaveriporukan kanssa, eli sillon ei koirat pitkälle lenkille pääse, mutta kyllä mää ne ainaki 1h lenkillä käytän.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti