Sivut

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Sunnuntain kuulumiset

ärrmurr

Ruuti & ReneTänään päivällä klo. 13 lähettiin yhdessä Renen, Katin ja tämän koiran Ruuti hovawartin kanssa penkan pellolle.
Koirat jakso taas leikkiä kauon! juoksivat kilpaa ja painivat lumessa.
Toivottavasti nämä ystävykset tulee isompinakin juttuun. Ruuti on tällähetkellä 6kk ja Rene sen 1v, että ikäeroa ei kovasti ole.
Klo. 14:20 oltiin kotona, mutta pihalla vielä meni hetki puhistaa Renen tassuja, sillä ne kerää ihan hirveesti nuita lumipaakkuja :/
Kotona Rene sisälle ja seuraavaks oli Royn vuoro.
Royn kans tuli tehtyä kylällä remmilenkki, joka kesti n. 1h ja nopeeta kävelyä mentiin koko ajan.
Vastaan tuli yks iso uros koira ja Roy taas sekos. Onneks mulla oli herkkuja mukana, joiden avulla sain sen mielenkiinnon kohistettua lopulta itteeni ja ohitus meni ihan kivasti.
Käytiin kattomassa lenkin lopulta vielä autoamme, jota Mikon iskä korjasi. Iskä toi siis autoomme aamulla uuden akun ja sen ansiosta automme taas toimii! olihan se sen 2viikkoa rikki ja joutu käymää kaupassa aina kävellen.
Kotona Royn meni tarhaan syömään isompaa luuta ja Rene lähti mukaamme kauppaan ja sitte mentiin kyläileen pariks tunniks Mikon porukoille.
Rene sai kylässä kanaa ja pinaattilättyjä + luun lopuksi.
Kotona kyläilyn jälkeen molempien koirien kans vielä 1h remmilenkki kylällä ja nyt kohta iltaruan aika.
Vois vielä iltaruan jälkeen ko hetken ruoka laskeutunu nii mennä hyppyyttään niitä tohon etupihalle nii saa loppuillan nuo olla tyytyväisiä.

Asiasta kukkaruukkuun olen etsinyt ja kysellyt monesta paikkaa, kuten Kannuksesta, Kalajoelta ja Sievistä että löytyykö alkeiskurssia agilityyn, mutta ei löydy.
Kalajoella on ehkä kesällä joku lyhyt kurssi, johon ehkä mennään. Sieviläiset harrastaa talvisin Kannuksen dogness hallissa, jonne meillä ei ole asiaa, sillä sielä harrastaa sellaset koirat jotka osaa jo kaiken melkeempä loistavasti. Kannuslaisilla ei sitten ole mitään omaa ryhmää.
Kokkolasta menin nyt sitte kyseleen ja vihdoin päästiin jonoon, MUTTA joudumme vuoden jonottamaan sillä sielä on nii pitkät jonot, ettei aiemmin päästä.
2 kommenttia:

 1. ai vasta vuoden päästä pääset harjoittelemaan agia? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KYLLÄ! luit aivan oikein.. vasta vuoden päästä.
   Kokkolan koirakilta on niin täynnä porukkaa ettei sitä uskokkaan.
   Sittekö päästään alottaan nii kurssi kestää kuitenki sen 4kk, joka on tosi kiva juttu!

   Toisaalta ihan jees, että joudutaan tuon verran odottaan sillä kuvautan Renen sen ollessa 2v ja tuloksien mukaan sitte mennään.

   Poista