Sivut

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Poitsujen uusi ystävä ♥
                                                     KAIKKI KUVAT (c) Janika.S


Koirat on saannu taas paaljon lenkkiä ja vielä parempaa, uuden ystävän ♥
Eilen lähettiin päivällä koirien kans klo. 11:15 kylälle päin bussipysäkkiä päin.
Bussista ulos tuli Janika ja tämän koiranpentu Yem seropi!
Poitsut oli heti hirveen innoisaan ja Rene olis tahtonu koko aika leikkiä.
Kotona Yem sai hetken levähtää ja sitte lähettiin penkan jäälle lenkkeileen ja Janika kuvasi koiria.
Roy liinassa totteli ihan kivasti ja uskalsin sen vähäks aikaa jopa päästää vapaaksi.
Penkalla meni n. 1h 45min ja siittä sitte kotiin.
Kotona juotiin teetä ja tein meille ruokaa. Ruan jälkeen Roy meni tarhaan ja lähettiin sitte Renen, Yemin ja Janikan kans käymään mummulla ja pappalla tunteroisen verran kyläilemässä.
Mummulta ja papalta kotua hakeen Roy ja lähettiin kaupasta hakemaan kaikkea herkkua.
Koirat jätettiin siihen sivulle sellaseen rautajuttuun kiinni ja ko oltii sipsipuolella nii yhtäkkiä yks myyjä huutaa, että: "Nooraa, täälä taitaa olla sun koiras oottamassa sua!" ja mä olin sillee, että: "Mitä ihmettäää?!"
Noh, Roy oli vetäny ittensä pannasta irti ja tuli innoisaan vaan tykö ko näki mut. Vein Royn niskasta takasi Renen ja Yemin tykö, laitoin pannan tosi tiukalle ja sanoin: "Odota!"
Kaupassa käytii nopsaa ja sitte koirien kans kotia. Kotona putous-ohjelma alkoikin melkein heti, putouksen jälkeen koirille iltaruat ja sitte kauhuleffaa.
Kauhuleffan jälkeen koneilla oltiin, käytettiin koirat pissalla vielä ja ruettii nukkumaan.

Aamulla klo. 8 soi herätyskello ja eiku valmistuun pihalle päin koirien kans. Yemin ja Renen uskaltaa päästää etupihalle vapaina meneen mutta Roy pitää laittaa aina kiinni. Kävi nyt kuitenki sitte niin, että Roykin luikahti oven raosta ja lähti vaa huitelehtiin poispäin! huutelin sitä ovelta mutta ei sitä näkyny, eikä kuulunu.
Menin vaa rennosti sänkyyn makoileen, mutta en saanu kylläkään unta.
Klo. 9 aikaan alkoi kuulua haukuntaa ja Royhan se oli parkkipaikalla. Tosi rasittava se olikin! peppu pystyssä oli ja juoksi aina täysiä mun ohitte -.-'
Sanoin Roylle vähän päästä sitte, että: "Älä viitti, tuu nyt nätisti" nii yhtäkkiä tää tulee iha rentona mun tykö, antaa laittaa pannan ja sai palkaks kinkkua.
Sisällä ei ruettu sitte enää nukkumaan, syötiin siinä sitte aamupala ja lähettiin penkalle lenkkeileen taasen.
Lenkillä meni vaan joku 45min ko alko oleen jo kiire kylälle päin!
Roylle laitettiin vetovaljaat ja pulkka perään. Janikalle sanoin, että saa mennä kyyille nii Royllekki vähä rankempaa. Hyvin Roy jakso vetää n. 45kg, tuntu välillä ko höyhentä olis vetäny :,)
Kylällä Janika&Yem menivät pysäkille, minne tulikin melkein heti bussi ja ite köytin koirat s-marketin tolppaan kiinni ja lähin ostamaan ruokaa kaupasta.
Kaks pussillista tuli taas ruokaa ostettua, jotka Roy sai vetää kotiin.
Kotipihalla molemmat sesset oli AIVAN POIKKI! Roy käveli mun takana ko mikäki vanhus ja Rene vapaana vaa laahusti vieressä läähättäen.
Sisälle pääsivät nii Roy ekaa kertaa lösähti eteiseen! ilmeisesti todella väsyny siis oli ja samoin Rene, joka jaksoi kuitenki sohvalle asti.
Illalla meillä kävi kylässä Hartsa ja Essi kahvilla, sitte menin Lauran kans hoviin syömään, Laura tuli meille ja klo. 21 se lähti, jollon koirat sai iltaruan.
Käytän nyt kohta koirat vielä pissalenkillä.. tarkotus oli käyttää vielä pidemmällä iltalenkillä, mutta nuo on vieläki nii väsyneitä, että ne vaa nukkuu koko aika :--D

Huomenna sitte taas koulua!
2 kommenttia:

  1. Pitää kyllä treffata tässä kevään aikana uusiksi pian, sitte kun Wandallaki on juoksut loppunu! :)

    VastaaPoista