Sivut

torstai 22. tammikuuta 2015

Koirauimala Sippura
Rene voitti aikaa sitte mätsäristä ollen BIS2 lahjakortin koirauimala Sippuraan, jonne varattiin kaks 30min aikaa tälle viikolle.Rene pääsi 20.1 klo. 19:30 ihan yksin kokeilemaan millasta on koirauimalassa!
Nooh.. herrahan ei ylläripylläri oikein lämmenny ajatukselle, joten laitoin koiralle pelastusliivit ja saihan sen niillä muutamaan otteeseen uimaan.
Rene ei kuitenkaan tajunnu käskyistä huolimatta, että sen kannattaa uida mua kohti, jossa ei sitte enää upottais. Entiä miten, mutta hienosti se pääsi nouseen reunaaki pitkin ylös :DHeti seuraavana päivänä 21.1 klo. 19 suunnattiin uudelleen Sippuraan ja tällä kertaa Renen lisäks mukana myös Riimi!
Riimi otti kyllä kaiken ilon irti uimisesta ja kyllähän tuo Reneki altaaseen kerran uppos ja tajus jopa uida tällä kertaa mua kohti.21.1 klo. 19-19:30 SippurassaHintaa ois tullu 30€/1krt, eli mun mielestä kyllä aika hintava, mutta jos Riiminlailla joku osaa ottaa kaiken ilon irti niin varmasti on myös hyväks lihaksistolle, nivelille yms.
Tykkäsin erityisesti Sippuran tiloista! oli rauhallista, hyvät pukukopit, pesupaikka ja ihan paras koirafööni. Rene ekalla kerralla vähä kammoksu fööniä, mutta toisella kerralla jo tajus mikä sen idea on. Riimiä on kotona useampaan otteeseen föönäilty, joten se ei paljoo ollu moksiskaan. Ehkä aluks hieman jännitti iso melu, mutta nopeestihan se tottu.Suosittelen kyllä jokaiselle, jota vain hiemankaan kiinnostaa, että käykää ihmeessä koirauimalassa! olihan tämäkin kokemus ja ihan varmasti tullaan menemään kyseiseen paikkaan vielä uudelleenki.Uimisesta tais ollu myös apua, sillä koko loppuillan koirat nukkua posotti sängyllä ja Riimi näki ilmeisesti myös hyvin jänskiä unia äänestä päätellen.


Karvan alta löytyy kevytrakenteinen tyttönen <3
Riimi pesupaikalla.

Mitään muuta sen ihmeempiä ei ole meidän arjessa tapahtunut. Itellä näyttöviikko töissä tämän viikon ja enää yks päivä jäljellä. Ens viikolla näyttöarviointi.
Töiden jälkeen koirien kans lenkkeilty ja kotipihalla nämä ovat keskenään saaneet leikkiä.

6 kommenttia:

 1. Kyl mennään tonne joku päivä Nemon ja Riin kanssa! Vitsi Nemppa varmaan kans nauttis :D Eikä tuu hintaakaan sitku jakaa kahelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joooo, mennää!
   Ei olis paha hinta sillon ei ja varmasti olis koirilla hauskaa. Kätsysti saa netistä varattua ajan.

   Poista
 2. Kunnon fööni on ihan paras, jos koiralla on hirvee karvanlähtö. Pesee ens normaalisti ja sen jälkeen föönaa kuivaksi, jonka päälle harjaus. Kyllä lähtee, jos karva on kypsää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepp, rupes karva heti irtoaan paremmin ja sitä kyllä riittää.. :D

   Poista
 3. Eihän tuo ole edes paha hinta kun vuokissa on samanlainen uimala missä allas on ehkä 3x5m ja maksaa 35€ per kerta, eli sen 30min..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omasta mielestä on hintava :D jos kaverin kans menee ja maksaa puokkii nii sillon hinta ei ole paha.
   Vertaa johki ihmisten uimahalleihin ja jos haluis tyylii käyä vaikka kerta viikkoon koirauimalassa niin kylläpä sitä hintaa vain tulis.

   Poista