Sivut

lauantai 7. maaliskuuta 2015

Koko poppoo puistoilee


Torstaina käytiin vikan vapaapäivän kunniaks koko lauman kans Soukan koirapuistossa, joka nykyään kuuluuki meidän ykköspuistoihin. Harvon löytää nuin rauhallista, isoa, suojaisaa ja monipuolisella maastolla olevaa koirapuistoa.
Puistoon tarttu mukaan myös narupallo, jotta varppina koirat rallittelee kaikki virrat poies....... ja niinhän siinä kävi. Koko poppoo oli ihan väsy 2h puistoilusta ja kaikkein väsynein tais olla Riimi, joka paini ja rallitteli 5kk ikäsen uros amerikanpitbullterrieri penskan kans. En oo tainnu ikää ennen nähä livenä moista rotua, mutta täytyy myöntää, että upea oli vaikkei yleensä sen tapaset omaa silmää miellytä.

Narupalloki oli hukassa ko ruettiin tekeen lähtöä, mutta ko sanoi Renelle, että: "missä pallo, etsietsi" nii herrahan lähti etsimään, juoksi kalliolle ja toi lelun ylpeänä mun luo. Kunnon palkkaus ja taas kerran herran pisteet nousi ;) on se järkevä.


Kotona Riimi joutu JÄLLEEN pesulle ja huhh, kyllä siinä riittiki hommaa.
Loppuillan koissut oli hyvi tyytyväisiä, iltalenkki vielä heitettiin, iltapalat nassuu ja nukkumaa.

Töissä ite pe-su, joten aika kuluu taas huristen ja kulta käyttää koirat pitkällä lenkillä.

Oon nyt myös perehtyny koko viikon koirien lisäravinteisiin, laskenu tarkat luvut mitä vitamiinia tarvii kukaki, millon, kui usei jne..
Tuntu, että pää meinas hajota useaan otteeseen, mutta nyt on ainaki kaikki laskettu ja pari hyvää vaihtoehtoa löydetty.
Tässä kovasti mietitää, että sittekö pääsis muuttaa toisee kämppää, hommais ison pakkasen koirille ja rupeis kokonaa raakaruokkiin. :) tällä hetkellä mennää siis vielä 50/50 mallilla.

Huomenna treenipäivä, jeeeee!

4 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta puistolta! Pitäisi joskus jaksaa seikkailla espooseen asti katsastamaan tämä puisto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva puisto kyllä on! suosittelen käymään :)

   Poista
 2. Kun Riimi joutuu usein pesulle niin mitä shamppoota sitten käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on eläinkaupasta ostettuja. Tällä hetkellä käytössä joku iso pömpeli mätsäristä voitettua, sekä kaapissa voittoja vielä 1 vai oliko 2 shampoota. Tasan yhen olen ostanu Riimille ja se on tarkoitettu just valkosille koirille. En jaksa kaivaa sitä nyt kaapista ja kattoa :D ei ole siis vielä avattu.

   Poista