Sivut

torstai 23. huhtikuuta 2015

Nummella kaverukset
Eilen aamupäivällä herätys, aamupalat nassuun ja koko lauman kans 1h lenkille.
Lenkin jälkeen Roy tarhaan, veden vaihto, Renen ja Riimin harjaus, kamera mukaan ja autolla suunnattiin klo. 13 nappaan Henna ja Luna kyytiin.

Navigaattori näytti, että matkaan menis n. 1h ja piakkoinhan me oltiinki jo Nummella.
Auto jätettiin Hennan ja hänen porukoide kämpille, käytii kattomassa piakkoin kämppä läpitte, koirat sai rallitella aidatulla pihalla ja sitte lähettiinki peltolenkkiä päin.

Kyllä tämmöne maalta muuttava erakko vain rakastaa tämmösiä maalaismaisemia. Jotenki aivan ihmeellistä, että 1h ajomatka Espoosta antaa jo näin täydelliset lenkkimaastot niin koirille ko heidän omistajilleen.

Koirathan meni ko reikäpäät pellolla, nauttivat täysillä, tuuli oli kova, mutta se tuntu vain pistävän koiratki entistä sekavimmiks :--D
Meillä immeisillä riitti juttua kerrakseen, ai että, mikäs sen mukavampaa viettää vapaapäivää uudessa ja ihanassa ympäristössä ja vieläpä ihan huipussa seurassa!


Koiran ilme kertoo kaiken siittä kui kivaa oli päästä vapaana juoksemaan ♥

3v 4kk

1vPenskat tulee nii hienosti juttuun keskenään, että ei voi muutako hymyillä ja nauraa heidän leikeilleen. Niin samanlaista leikkiä ja mahtavat kaverukset heistä on tullu.

Reneä välillä ällötti Luna ja käänsi heti pois pään, jos Luna tuli luokse. Rene ei oo hirveen innokas pienistä pennuista ja nytki seuras vain vierestä pentujen leikkiä ja kävi kerjäileen herkkuja multa.
Peltolenkin jälkeen suunnattiin mettäpolulle, jonka vieressä menee järvi. Aivan ihanaa seutua kyllä koko Nummi!
Toukokuussa Henna ja Luna muuttavat kokonaan Nummelle, joten ihan varmasti tullaan useaan otteeseen vierailulle ja lähtää heittää yhessä pitkiä lenkkejä.Riimi päätti heittää myös talviturkin :D uimisen jälkeen oli kiva pyöriä rymeikössä ja näyttää ihan kamalalta mamman mielestä. Iloone koira ko saa vain olla likane.Mettäpolun jälkeen tultiinki takas asutuksien lähettyville ja saihan Riimi ja Luna leikkiä vielä naapurin collien kanssa. Renen pidin suosiolla kiinni, koska collie arasteli Reneä. Kuulemma aikoinaan collien päälle käyny pystäri ja oranssit koirat on siittä lähtien olleet pelottavia.

Lenkin jälkeen koirat jäi ulos ja me Hennan kans juotii sisällä kahvit ja kaakaot.
Koirat auton kyytiin, kaupan kautta haettiin naposteltavaa 1h automatkalle, Henna ja Luna kotiin, jonka jälkeen suunnattiin kämpille, koirat pesulle ja sitte ilta rennosti ottaen.
Koko matkalla aikaa meni n. 5h ja voitte vain uskua kui väsyneitä piskit oli. ^^

Kiitos paljon Henna ja Luna lenkkiseurasta!


Tänään ollaan käyty koirien kans reipas tunti lenkillä ja kohta pitäs rueta pakkaamaan.
Lähtää iltapäivällä Pohjanmaalle ja sunnuntaina yöllä palataan takas.
Luvassa kaikkea jännää ja koirat pääsee rallitteleen tuttujen koirakavereiden kanssa ♥

Nummen lenkki

6 kommenttia:

 1. Upeita kuvia!!! Mä tulisin hulluksi jos kaupungissa asuisin jossain kerrros- tai rivitalossa :D Sielä ei oo omaa tilaa... Kyllä se omakotitalo pitää olla missä on oma kunnon piha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mitä tuo meinas? Eihä mekää asuta kerros- tai rivitalossa, vaan just omakotitalossa jossa pihaa.
   Kyllä mun eka kämppä oli rivari. Saa olla aika rikas opiskelija tai vanhemmat jos heti pääsee muuttaan isolla pihalla varustettuun omakotitaloon.
   Eikä rivarissa mun mielestä vikaa ole. Semmone saattaa olla meidä tuleva kämppä :)

   Poista
 2. No huh on kylmähermoisia tyyppejä, kun jo nyt uimaan! :D Huippu mukavan oloinen retki ollut teillä ja ilmeistä päätellen koirillakin taisi olla aika hauskaa ;) Sulla on kyllä kiva tyyli kirjoittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, noutajalta perittyä :D
   Meillä oli kyllä huippua kaikilla ja sielu lepää ko pääsee vähä rauhallisemmalle alueelle lenkkeileen.
   Ai on vai? Hahh, kiitti! :D musta tää on nii sekavaa tekstiä :P mut kiva kuulla välillä tämmöstäki palautetta!

   Poista
 3. Ihanat noi peltomaisemat ja upeita kuvia :0! Tollasille pelloille ko pääsis itekki lenkkeileen koiran kanssa ni olis pienesti jees :D!

  VastaaPoista