Sivut

maanantai 6. huhtikuuta 2015

Klaukkalan match showTänään ainuan vapaapäivän kunniaks oli pakko päästä koirien kans jotain kivaa tekemään.

Aamulla lenkki koko lauman kanssa, koirien harjaukset, tavarat kasaan ja autolla hakemaan Hennaa ja Lunaa kotoota. Hennan ja Lunan haettua suuntasimme Klaukkalan mätsäreihin! :)
Mätsärit järjestettiin lämpimässä parkkihallissa, jossa oli riittämiin koiria.
Rene ja Riimi käyttäytyi ihmeen nätisti, eikä Rene edes alottanu pilli-orkesteriaan (vinkumista). Oliskohan ollu eilisen agitreenien ansiota ko virrat saatiin imettyä poies.
Eilisistä treeneistä tulossa postausta vielä tällä viikolla.

Riimi ja Luna painivat ajan kuluksi, sekä myös itse Rene oli hyvin kiinnostunut Lunasta. Häntä heilui ja pientä yllytystä leikkiin oli myös havaittavissa.Tuomarina tänään oli mieshenkilö, joka ei niin yleistä ole ollut ainakaan meidän osalla.

Rene meni oikein kivasti kehässä, ei ole moitittavaa.
Tuloksena PUN2! ♥

Riimi pieni edelleen hyvin vilkas tapaus, häntä vispaa miljoonaa, tuomarin kädet nuoltiin, keskittymiskyky ei vielä mikään hirmu hyvä, mutta himskatti ko olen tyytyväinen sen ravaamiseen! nyt ei laukattu, hypitty, eikä edes purtu näyttelyremmiä. Vautsi.
Tuloksena SIN2! ♥

On mulla vain upeat seropit :3
Palkinnoks Riimi sai herkkua, pari lelua, pesusienen ja ihan uutuus oli myös minulle Vetericyn merkkinen suihke ihovaurioiden desinfektioon ja ihon puhdistukseen.

Rene sai palkinnoks pari herkkupussia, lelua, pesusienen, Vetericyn suihkeen ja lahjakortin, jolla saa noutaa 3kg Racinel nappulaa. Nappulat tulee ehottomasti käyttöön treeneihin. Toivottavasti ovat hyvää kokoa, eikä liian pieniä.


12 kommenttia:

 1. Hienot piskilöt. Toi esitystapa pukee Riimiä, vaikka yleensä tyksin enemmän täysin vapaana esitetyistä koirista. Kompaktin näköinen pakkaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Riimiä joutuu välillä asetteleen tassujen osalta, mutta sittekö oppii tai jos oppii nii vapaasti rupeen sitäki seisottamaan todennäköisesti. Kehässä en pitänyt edes hännästä, koska heilutti sitä niin nätisti. Rene oppi hyvin nuorena asetteleen jalat itse ja sen myötä saa myös vapaasti seistä. Ite tyksin myös enemmän vapaana esitetyistä. :)

   Poista
 2. Mukavaa kun olitte paikalla! Itse heilun parissa kuvassa taustalla kehäsihteerin touhuissa :) onnea hienosta menestyksestä!

  Janni / Toimintakyvyttömät

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooi kiitos! :3 oon törmänny useaan otteeseen blogiinne, mutta nyt rupesin lukijaksi. :P

   Poista
 3. Onpa ne kauniita ! Itse olin kanssa paikalla , harmi etten ehtinyt seropi kehälle koska usein sieltä löytyy mätsäreiden kaunneimmat ja persoonallisimman näköiset koirat. Tsemppiä tuleviin koitoksiin !

  VastaaPoista
 4. Oi, teillähän on mennyt hyvin mätsärissä, onnittelut! Rene ja Riimi ovat kyllä hienoja, eipä tule joka päivä yhtä nätteihin seropeihin törmättyä. Itsekin olisi tarkoitus mennä jonkun piskelön kanssa mätsäriin, kunhan vaan löytyisi joku lähistöltä. Tai sitten odotellaan syksyä ja nöffiyhdistyksen mätsäriä, jos ei muuta löydy... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! =)
   Menkää ihmeessä :) Täälä Uudellamaalla on hirmu mätsäreitä nyt tulossa ja ärsyttää ko töitä jatkuvasti vklp, eikä pääse yli puoliin :D noo mut se on pääasia että pääsee ees johki.

   Poista
 5. Noi on niin nättejä :)
  Mätsäröinti näyttää niin kivalta touhulta. Jospa Tipsustakin sais vielä sen elämän aikana koulutettua koiran joka pysyy rauhallisena vilkkaissakin paikoissa muiden koirien seassa niin päästäs mekin kokemaan tuo :D Koulutus etenee koko ajan, mutta tuon jääräpään kodinvaihtajan kanssa on vielä piitkä ja hidas matka siihen... :)

  TemppuTaituri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awws, kiitooos! :3
   Todella kivaa puuhaa. Jos Tipsu osaa olla kevythäkissä nii lähe vaikka ihan sillä paikanpäälle. Remmissä myös jossain vähä sivumpana ja haet kontaktia. Kyllä se nopeeta tottuu, usko pois ;)

   Poista
 6. Kivan näköstä meinikinä kehässä! Harmi vaan, että täällä pohjoisessa ei ole niin usiasti mätsäreitä....sitten onkin rynnättävä jokaiseen mätsäriin jotka vaan on. Onnittelut hyvistä tuloksista!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooi kiitos!
   Mää niiin ymmärrän sua. Vielä 1,5v sitte asuttiin Pohjois-Pohjanmaalla ja sielä ei hirmu usein mätsäreitä ollut. Kesällä kylläkin enemmän, mutta syksy-talvi todella hiljasta. Royn ollessa pentu, päästiin käymää ehkä 2-3krt kehässä :D

   Poista