Sivut

sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Kultsumiitti

Perjantaina 3.4 töiden jälkeen Riimi hakeen kotua ja melkein heti lähettiin autolla Pisan koirapuistoa päin.
Facen kautta olen yhteen kultsujen tapaamisyhteisöön Espoossa liittynyt, johon meki nyt vihoi ja viimein päästiin osallistuun. Aiemmin työt olleet esteenä.


Parkkipaikat on kauempana mitä itse puisto, johon muute ajettiin samaa aikaa yhen tutun kanssa, joka oli myös tulossa kultsumiittiin!
Tämä kyseinen henkilö on siis jo aiemmin tavattu Mustin&Mirrin pentutreffeillä, jossa Riimi kävi useasti alle 7kk ikäsenä. Säde kultsu on juuri samana päivänä syntynyt mitä Riimi ja tais tytöt tuntia vieläki toisensa. Hirveet hepulit ja koko aika haluttiin painia. Puisto onneks löydettiin aika piakkoin, jossa koirat pääsi oikeesti ihan kunnolla rallitteleen ja jossa myös oli meidän ja Säteen lisäks kolme muuta kultsua, Vili, Siiri ja Kamu.Säde


Kamu ja Siiri ovat kohta 7kk ikäsiä ja viikko tais ikäeroa heillä olla. Vilin ikää en muista, mutta uskon senki olleen alle vuoden. Riimi ja Säde olivat siis vanhimmat miitissä.

Oli kuulkaas ihana nähdä kui onnellinen Riimi oli muiden kultsujen kanssa! :) leikit ihan samanlaisia, kaikki sellasia kömpeliä mussukoita ja niin ilosilla ilmeillä telmivät.


Vili

Säde ja Riimi


Nyt oon muuten 100% varma mistä Riimi on perinny tuon ihanan piirteen, että täytyy olla kokoaika likainen! kultsuilta tietty :D Kamu ja Siiri ihan pyöri mudassa ja vvoooi sitä onnea. Luojan kiitos Riimi ei menny mukaan mutaleikkeihin.

Vili ja Riimi
Kamu

Vili


Puistoon liittyi ikäväksemme yks todella töykeä nainen ja hänen kaks terrieri urosta, joiden takia Säde lähti poies puistosta.
Terrierit nylkytti yhtäaikaa Sädettä ja niide omistaja vain valitti, että: "nyt on kyllä nartulla alkamassa juoksut", "joo ei ne yleensä tämmösiä ole, ootko varma että juoksut on jo loppunu?" ja tosiasiahan oli se, että Säteellä oli juoksut loppunu jo 2kk sitten.
Säde ei osannu yhtään sanoa vastaan, joten häntä koipien välissä meni puiston verkkoon kiinni ja oli tosi surullisen näköne. Terrierien omistaja ku ei tehny asialle mitään, päätti Säde ja hänen mammansa poistua paikalta.

Neljä kultsua jäi siis vielä puistoon, pari terrieriä ja kävi sielä lapinkoiriakin. Leikkiä synty kultsujen ja Riimin kesken ja hepuleita saatiin vielä useasti.2h puistossa riehumisen tuloksena oli neljä väsynyttä pentua, kaikki erittäin kurasia ja ei muuta ko kotia päin.
Riimi simahti heti autoon ja kyllä oltiin tyytyväistä tyttöä loppuilta.

Toivottavasti taas pian miitti saadaan järkättyä ja työvuorojen puolesta päästään osallistumaan.
Vaikkei Riimi olekaan ko 50% kultsu niin kyllä sinne on seropitkin tervetulleita. ;)Loppuun vielä pari kuvaa torstailta ko käytiin Royn ja kullan kanssa Mustissa&Mirrissä shoppaileen. Roylle puntari näytti 32kg, eli painoa pudonnut -1,8kg, JEEEEE! onhan tämäkin jo pieni saavutus 5kk aikana. Vielä 1kg sais tippua ja sitte on herra hyvässä timmissä.

Myyjä ihastu Royhin ja anto herralle herkkuja. Roy nousi jopa tiskiä vasten, että: "Hei, mihin ne namit katos?" :D


5 kommenttia:

 1. No jo oli töykee tyyppi, toisaalta tuolla puistossa (meki käyvään siel..) käy aika paljon vähän jännää väkeä. :D Kivoja kuvia taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, aijaa :--D muut oli mun mielestä ihan normeja.
   Kiitääään! :3

   Poista
 2. Rakastan näitä sun kuvia! Voisitko joskus tehdä postuksen siitä, miten otat kuvasi :)
  Ainiin, meilläkin täällä Järvelässä on yksi koirapuisto, mutta ei siellä ihmiset hirveemmin käy...

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon! :)
  Hmm.. voisin kai mä joskus tehä, vaikka ei siinä mtn erikoista ole, kai :D

  VastaaPoista