Sivut

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Pohjanmaalla 26.3. - 29.3!Torstaina 26.3 töiden jälkeen koirien kans lenkki ja auton pakkausta. Auton pakkailun ohessa koirat oli ihan täpinöissään. Roy ja Rene vinku minkä ehti, Roy jopa välillä haukahteli ja Riimihän jälleen ei tienny oikein mistään mitään :D leikki sisällä leluilla tyytyväisenä.
Auton saatua pakattua koirat kyytiin ja suuntana Pohjanmaa!


Ennätys saatiin tehtyä Espoosta Kannukseen, sillä meillä meni vain 6h matkalla! kerran pysähyttiin. Ennen on menny n. 7-8h, mutta se onki sisältäny 2-3 pysähystä.
Kannuksessa oltiin puolenyön aikaan, koirille iltapalat ja nukkumaan.


Perjantaina nukuttiin koko poppoon kans pitkään, herättyä aamupalat, koirille broilerin sydämiä pussiin ja sieltä se Jenna jo körryytteliki autolla pihalle.
Koirat oli iha intopiukeina, että kuka sinne pihaan oikein tuli?
Jenna kanto piänen sakupentunsa Biitin ulos autosta ja ekana päästin Riimin moikkaamaan pentua. Biitti ei oikein lämmenny Riimin leikeille, sillä Riimihän meni heti täysillä toisen luo ja oli peppu pystyssä sillee, että: "JEEEE, kaveliii, leikitääään!" :D piäni pentu oli hieman peloissaan moisesta vastaanotosta, joten eiköhän me vielä Roy ja Reneki päästetty pentua moikkaamaan. Herrat osas käyttäytyä oikein mallikkaasti, joten ei muuta ko mettätielle päin.
Mettätiellä tuli pitkästä aikaa jopa lenkkeiliä vastaan! joku mies koiransa kanssa ja tää on muute harvinaista. Onneks sain koirat nopeesti luokse, ohitus tehtiin koirat remmissä.

Roy oli todella tyytyväisen näköne ko pääsi taas pitkästä aikaa vapaaks rallitteleen. Herra pysy jopa oikein mallikkaasti irti ja tuli luokse heti käskystä. Rene ja Riimi normaaliin tapaan nautti vapaanaolosta eivätkä lähteneet kauas meidän luota.
Biitti kulki joko mun tai Jennan jaloissa ja muutaman kerran meinasin jopa mennä ympäri ko ei oo tottunu jaloissa pyörivään pentuun. Täytyy oikeesti myöntää, oli hän ihana pieni, mutta ei onneks oo enää sakukuumetta vaan ihan toista ;)
Roy on osannu olla pentujen kanssa aina tosi hienosti! ei jyrää, yrittää leikittää ja muutenki ollu oikein hieno esimerkki Renelle ja Riimille. Osaa koulia nätisti, mutta leikkii suurimmaks osaks.
Rene, jota ei oikeestaan ikinä kiinnosta pennut, oli hyvinkin kiinnostunut Biitistä, tuli häntä heiluen välillä moikkaamaan ja jopa pariin otteeseen sai intoilukohtauksia.
Roy toimitti jälleen isovelun roolia ja Biitti turvautui ison jäbän jalkoihin, jos Riimi kirmas täysiä luokse. Riimillä ko nuo jarrut ei aina taho toimia ja muutenki ko toine on vielä niin pentumainen niin ihan ymmärrettäväähän tuo on, ettei tajua omaa kokoaan.


Yleensä ollaa Markuksen kans heitetty mettälenkki ja loppuosa menty tietä pitkin. Matkaa tulee sillä lenkillä aina sen 6km, mutta nyt katoin karttaa ja mietein, että vois käyä kattoo vähä pidemmällä mitä siellä näkyy. Mentiin mettätietä suoraa isolle pellolle, jossa ei aiemmin oltukkaa käyty. Pellolta käännyttiin takas ja Roy päätti käyä kurkkaan vielä pidemmällä. Oli n. 5-10m reissunpäällä, kunnes tuli takas kieli roikkuen. Loppulenkin pysy hienosti irti.Biitti ei jaksanu koko lenkkiä kävellä, vaan oli suurimman osan lenkistä Jennan sylissä ja vvoooi toista ko ihan piti simmuja kiinni :3
Markuksen porukoiden pihalla oli 4 hyvin tyytyväisen näköstä koiraa ja meillä immeisillä riitti juttua. Sport Tracker oli koko ajan puhelimessa päällä ja ihan kivastihan tuota aikaa kului. Paljon tuli räpsittyä kuvia, joita nyt muutaman pistin tännekki näytille.

Kiitos kovasti Jenna lenkkiseurasta! viimestää sitte kesäkuussa nähää seuraavan kerran ;)


Lenkin jälkeen käytiin Markuksen mummua kattomassa ja valmistauduttiin iskän 40wee juhliin.
Koirat sai iltapalat ja lenkin pellolla, jonka jälkeen jäivät Markuksen porukoiden luokse ja me Markuksen kans suunnattiin iskälle yöksi.
Tuli hieman juhlittua ja käytyä myös baarissa. Kyllä kuulkaas oli nannaa pitkästä aikaa päästä nollaamaan, sillä 5vklp putkeen töitä ei oo mun juttu.

Lauantaina klo. 12 aikaan suunnattiin takas Kannukseen ja koirat ihan intona. Aivanko oltas oltu viikko poissa. Harvon ko ollaan edes sitä yhtä yötä pois noiden luota.
Koirat oli kuulemma ollu tosi kiltisti, nukkuneet koko ajan ja ulkona lenkillä totelleet hyvin.
Lähettiinki melko piakkoin heittään pitkähkö peltolenkki ja videota pääsee katsomaan TÄSTÄ.

Peltolenkin jälkeen pari tuntia taukoa, jonka jälkeen 1,5h mettälenkille. Video alhaalla.Mettälenkin jälkeen koirat jäi jälleen Markuksen porukoille, mutta ihan tyytyväisen näkösiä olivatkin.
Me suunnattiin kohti Himankaa. Käytiin mummulla ja pappalla, sekä enon luona, jossa rakas kummipoikani oli jälleen kasonnut kauheesti.
Heidän Rico sakemanni oli myös siirtynyt tuolla viikolla sateenkaarisillalle.. rakas ja parhain sakemanni ikinä. Ikää olis tullu syksyllä 10wee, mutta syöpä vei. R.I.P Rico ♥

Enon jälkeen Kannuksesta hakeen koirat ja autolla takas Himangalle, mutta nyt suunnattiinki rakkaan ystäväni Hartsan luo. 1,5v sitte vielä ku asuin maalla, käytiin Hartsan ja Martta labbiksen kans melkein päivittäin lenkillä. Koirat oli ko yhtä ja samaa laumaa. Edelleen Roy ja Rene tunnistaa sanan: "mennäänkö Hartsalle?" ja tämänkö sanoin niin alko vinkuminen kuulumaan. Hartsan tultua autonkyytiin koirat ei meinannu pysyä takapenkillä ja pusujakin sateli.
Ajettiin Hartsan porukoille mistä haettiin Martta ja lähettiin yhdessä iltalenkille. Koirat pääsi irti Akolankarilla ja voi sitä onnea. Pääsivät rakkaan ystävän kanssa rallitteleen. Kaverukset tulevat niin hyvin juttuun, ettei sitä voi edes sanoin kuvailla.. <3
Lenkin jälkeen Hartsan porukoilla kahviteltiin ja herkuteltiin. Roy rakastaa Hartsan iskää ja jälleen pyöri vain Sepon jaloissa, koska sieltä saa parhaat rapsut ja kehut.
3h kului nopsaa Hartsan kans, jonka jälkeen Hartsa kämpille ja ajeltiin takas Kannukseen. Koirat hyvin tyytyväisinä takapenkillä nukkuivat.
Iltapalat, saunottiin ja nukkumaan.

Riimi, Roy, Rene & MarttaSunnuntai tuli vähä liianki nopsaa..
Pakkailua ja vielä pitkä peltolenkki koirien kans.

Koirat näytti hyvin tyytyväisiltä pienestä lomailusta ja irti olosta.
Päätin ottaa kameran jälleen mukaan ja vaikka ilma oliki aikas synkkä niin ihmeen hyviä tilannekuvia sain!
Smile!

Huomatkaa Renen uudet valjaat, aika IHQ :')Peltolenkin jälkeen koirat autoon ja takas Espoota kohti!
Lauma nukku koko matkan autossa, eikä paljo ääntä kuulunu takaa. Hirvaskankaalla pysähyttiin mistä löytyy myös koiraparkki. Koirat pääsi siis hetkeks jalotteleen ko me käytiin syömässä.

Espoossa koirat asettu omille paikoilleen nukkumaan ja koko yö oli hyvinhyvin hiljainen ja vielä seuraavat pari päivää koirat näytti olevan ko jossain horroksessa.

Kyllä se irtiotto arjesta tekee terää niin meille immeisille ko koirillekkin.


Itellä on ollu nyt ihanasti vapaata, mutta vapaat onki menny aikalailla näyttösuunnitelman kimpussa. Eilen illalla sain lähetettyä viimein 20s pitusen suunnitelman opettajalle, sekä ohjaajalle ja nyt vain valmistaudun ens viikon näyttöviikkoon.

Tänään käytiin Soukan koirapuistossa 1,5h ja lyhyen videopätkän pääset katsomaan TÄSTÄ.
Puisto on kertakaikkiaan täydellisin mihin oon ikinä törmänny. Hiekkapohja, ISO puisto, jossa myös kalliota.
Muita koirakavereitakin riitti kivasti.
Puistoilun jälkeen käytin siivousinnon hyödyks ja nyt koti kiiltää. Lisäks ehittiin kyläillä näin illasta vielä äitilläkin. Aikas reippaita oltu.

Huominen vielä vapaata, kun taas sitte pe-su olen töissä.
Perjantaina luvassa kultsumiitti, jonne myös meidän puolikas kultsu Riimi tervetullut ;)
Sunnuntaina illalla agi- ja tokotreenit ja maanantaina vapaapäivän kunniaks pitkästä aikaa mätsäriin.


3 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Mekin mennään Cindyn kanssa maanantaina mätsäriin :D Samalla viikolla lauantaina ehkä Fannyn kanssa tai sit Cindyn kanssa jos näyttää että Fanny vetää stressit mätsäripaikalla.

  VastaaPoista
 2. Koirilla ollut mukavaa! ihanan hiiren näköinen sakun pentu :), oliko millainen luonteeltaan, onko näyttis vai käyttis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukavaa! :)
   Käyttis on mutta luonteesta en voi sanoa ko oman mielipiteen ja ekan kerran ko penskan vasta näin. Hän oli vasta 8vk, aika kiinni omistajassaan, hyvin ystävällinen, ei arkaillu tulla yhtään munkaa tykö, mutta hieman ujo ja arka vielä muiden koirien kanssa (ainaki meidän koirien) ja nopeesti palautui ennalleen vaikka välillä piti itkiä kovastikki ko Riimin juokseminen tykö pelotti niin :,) sulone kaikinpuolin.

   Poista