Sivut

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Uutta lenkkipolkua ettimässäKoiria on käyny sääliks nyt pari päivää ko eivät oo päässeet pitkälle lenkille lainkaan. Lyhyitä lenkkejä heitetty vain ko minä täällä sairastelen. Tuntuu, että flunssa vain pahenee ja pahenee. Perjantai meni siinä ja täsä töissä ja loppuillan makoilin kuolleena sängyssä.
Tänään huonosta olosta huolimatta keräsin paperia roppakaupalla taskuun, selailin mapsia ja lähin koirien kans ettiin uutta lenkkipolkua.


Useaan otteeseen tuli pysäheltyä niistäen nokkaa paperiin, sekä ihmetellen puhelimen ruutua, että ollaanko me menossa yhtään oikeaan suuntaan.

Loppujen lopuksi löydettiin oikein kiva lenkkimaasto, Riimi sai välillä rallitella vapaana ja hevostallikin löydettiin. Hevostallin vieressä paaaaljon peltoa, jonne täytynee lähtä koiria juoksuttaan paremmalla voinnilla.

Kotiinpäin lähtiessä aattelin oikasta pienen ja tutun mettäpläntin kautta, mutta se taisikin olla virhe.. koirat perseili minkä ehti, enkä saanu Royhin mitään kontaktia. Herra hyppi, ulisi, haukku, nokka ylhäällä ja häntä sojotti ko antenni taivasta kohti. Rene otti Roysta mallia: "nyyyyt hetkooneen, mitäs sä velipoika haistat?" ja matki perässä. Riimi sai juosta vapaana ja se perskule katoski hetkeks näköpiiristä! onneks tuli kuitenki piakkoin takas ja korvat oli tallella.
Kyseisellä mettäpolulla nähty paljon peuroja ja uskon niiden olleen osa syy koirien käyttäytymistä.

Kotona sports tracker näytti 6,4km ja tulihan sitä melkein 2h talsittua.


Eilinen iltapala koostu suurimmaks osaks naudasta


Lenkin jälkeen koirat, sekä itse omistaja kävivät suihkun kautta ja ilta meniki nukkuen. Tais olla virhe lähtä noin pitkälle lenkille, vaikka ilma oliki täydellinen.
Huomiset mätsärit ja treenit jää välistä, jos haluan olla terve ens viikolla.

Illalla koirat sai naudan rustoluut, sekä käytiin hakemassa pakkaseen 10kg lohta.
Koirille pitäs hommata oma pakkanen ko ei tuonne oikein mitään ihmisille sopivaa enää mahdukaan :D
Toivottavasti koirat tykkää lohesta nii voi tästä eespäinki tilata samalta tyypiltä lohta, oli sen verta kuitenki halvempaa mitä yleensä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti