Sivut

torstai 14. toukokuuta 2015

AgiliitoaViikko puolessa välissä ja nopeaa päivät onki menny!

Maanantaina töihin mukaan lähti Riimi, vanhukset sai siis koiraterapiaa, koira rapsutuksia ja työntekijät myös hyvän mielen.
Riimi on kyllä aivan täydellinen työpaikalleni. Sulautuu sinne hyvin ja kovasti sitä sinne aina odotellaanki.


7,5h töissä kului nopsaa, kotia päästyä koirien kans lenkki, kotipihalla riekkuminen, harjaukset ja sisällä kotitöitä.

Illalla klo. 17:30 Riimi Royn kans tarhaan ja Renen kans suunnattiin Leppävaaran kentälle. Kesäkauden avaus ulkokentällä ja kyllä muuten oliki ihanaa vaihtelua!
Auto urheilupuiston parkkikselle, 1km kävelyä kentälle, avaimellisena ei tarvinu muita odotella kun sai lukot portista ja kontista auki, koiran pyörittelyä ja treenikavereiden odottelua.
2 muutakin vakioryhmäläistä tuli mukaan treenaan ja hyvä näin, sillä en ois saanu ite millään kannettua isompia esteitä kontista ulos.
Rengas, A-este, keinu, putket ja oikeestaan ihan kaikki muut paitsi aidat oli ihan super painavia. Siinä sitte kannettiin sitä sun tätä kentälle ja samalla väsättiin mieleinen rata.40min meni esteitä kanniskellessa ja radan teossa.
Isomman radan taakse tehtiin myös pieni rata, jossa Renskun kans käytiin pariin otteeseen tekemässä pientä aita-putki sekarataa ja kepit yksittäisenä.

Isommalla radalla takaakierto tais olla isoin ongelma. Pienissä pätkissä otettiin ekaks rataa ja siittä sitte ruettiin rataa pidentään.


Suuret kiitokset Mirkalle, joka otti alla olevan videopätkän meidän menosta. Suurimmaks osaks minä sähläsin, mutta koira meni loppujen lopuks aikas kivasti. Kierrokset oli välillä ihan tapissa ja joutu herraa rauhotteleen, mutta tyytyväinen olin kyllä treeneihin.Radan purkuun meni enää 20min ja kyllä kuulkaas tässä haba kasvaa ko kesän kantaa painavia esteitä!
Huhh, kyllä siinä hiki ehti vierähtää ja kontin kiinni laittaminen ei ollu kanskaan mikään helppo nakki.

Treenien jälkeen Renen pyörittelyä ja sitte Mirkan ja tämän super ihanan villakoiran kans yhtä matkaa käveltiin parkkikselle.
Parkkiksella auton kello näytti olevan jo 20:30, eli kyllähän tuossa kivat 3h oli ehtiny vierähtää. Hupsheijaa. Koira oliki sen näköne, että jotain oltiin kyllä tehty.

Kotona iltalenkki koko poppoon kans, iltapalat ja nukkumaan.


Tiistaina koulupäivä ja ihan surkea ilma olikin.
Koulun jälkeen sateessa lenkki koirien kans, jona aikana sade hieman hellitti ja mulla iski kauhee treeni-into. Otettiin pientä tokoilua, sekä puiden kiertämistä. Pitkästä aikaa oli intoa treenata kotona, jota tapahtunu ehkä viimeks vuosi sitten. Eipä me kauaa treenattu, mutta näytti se vähänenki treenaaminen väsyttävän koiria.

Kotona päikkärit ja illalla kulta jo tuliki töistä kotiin.
Lähettiin viettään vuosipäivää ravintolaan ja omsnoms ko oliki hyvää ruokaa, juomaa ja ennenkaikkea seuraa!


Tänään aamuvuoro töissä ja Riimi jälleen mukana.

Töiden jälkeen lenkki koko lauman kans, kotipihalla rallittelua, koirien harjaukset ja kynsien leikkaus. Kyllä muute löysinki huipun harjan koirien laatikosta! ikää enne oo käytetty. Sellane pohjavillan poistaja. Wau ko toimiki superisti.
Kotona siivousta, pyykkien laittoa ja jälleen kerran.. päikkärit :D ihan hirmusti väsyttäny tämä sateinen ilma + koulu- ja työpäivät.Illalla oli vielä vuorossa Niinu Agility Sportilla Riimin agin alkeisjatkokurssi.
Ennen halliin tuloa Markus käytti Riimin lenkillä ja lenkin jälkeen hallissa pyörittelyä ja leikkiä.

Rata näytti hyvin mielenkiintoselta ja ihanasti oltiin laitettu sivulle myös pieni aita-putki rata, jossa päästiin lenkillä ja kotipihalla opeteltua kiertoa treenaamaan.
Isommalla radalla Marin ohjauksessa Riimi oli ihan täydellinen! Tämä oli vasta kolmas kerta tällä kurssilla ja koirassa näkyy nyt jo huima muutos.
Mari sanoki, että saa koko aika lisätä vain haastetta lisää ja huomaa, että kotonakin ollaan päästy harjotteleen "kotiläksyjä".
En kai mä voi muuta todeta näistä treeneistä ko sen, että on mulla vain upea pentu! ilosuutta täynnä, jaksaa ko pieni reikäpää ja oppii älyttömän nopeasti.
Hyvä mieli jäi kyllä treeneistä. Punkin ryökälekin oli ehtinyt vasta kiinnittyä koiran niskaan. On se jännä vaikka liuokset niskassa ja valkosipulia syötetään. Sain hyvän neuvon, että murskaa valkosipulia ja hieroo koiran turkkiin. Vois kokeilla, mutta sitte täytyy kyllä oppia elään tuon valkosipuli hajun kanssa.Kotona iltalenkki lauman kans, punkki pois Riimiltä, pakkailua ja koirille iltapalat.
Aamulla klo. 5 herätys, lenkki koirien kans ja pidennetty viikonloppu vietetään Pohjanmaalla! Ihanaa päästä taas kotikunnille lenkkeilemään, vaikka kyllähän sielä suruakin riittää. Hautajaisiin ku ollaan menossa myös..

Koirat tulee kuitenki nauttimaan ihan älyttömästi ja onhan meillä neljälle päivälle jo ohjelmaa ihan kiitettävästi, kuten aina.
Royn huomiset tokotreenit kentällä tulee siis jäämään välistä, mutta ens viikolla ahkerana tokoillaan ja agilityäkin harrastellaan.

Ei muuta ko oikein ihanaa loppuviikkoa kaikille! =)

3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :) en malta oottaa kui näppärä siittä vielä voikaan kehittyä.
   Ihan erilainen ko Rene! Ei turhaudu tai mee kierroksille. Menee nii nätisti ja keskittyy :3

   Poista
  2. Siinä on kyllä paljon potenttiaalia!

   Poista