Sivut

torstai 7. toukokuuta 2015

Agitreenejä ja kavereita

Maanantaina 4.5 löysin facen kautta jälleen Niinu Agility Sportilta Niinun ohjaamista treeneistä tuurausvuoron  klo. 13-14 ja vieläpä ku vapaapäivä oli, joten mikä tahansa aika kävikin.

Hennan nappasin kyytiin matkan varrella ja ennen halliin menoa käytiin Renen kans vielä pienellä kävelylenkillä, vaikka ennen treeneihin lähtöä oltiin jo koko lauman kans heitetty tunteroisen lenkki.

Hallilla oli tällä kertaa 3 koiraa ja hinta myös sen mukainen.
Eka käytiin tutustuun rataan, joka tuntu meidän seuran ratoihin verrattuna ihan älyttömän haastavalta. Rata rupes kuitenki pitkän jankkaamisen myötä sulautuun päässä ja sitte päästiinki alottaan radan tekeminen.

Renen kans mentiin radalle toisina ja pidettiin rimat alhaalla ihan ohjauksien takia, joissa mulla on hirmusti vielä petrattavaa.
Rene meni oikein kivasti, A-esteellä muisti hienosti tehdä 2o2o-asennon ja huhheijaa sitä renkaan jännitystä radalla, mutta hienostihan se nyt meniki! ei kertaakaan menny ohitte tai väärästä kohtaa mitä teki viimeks sporttiksella Susan treeneissä.
Kovasti Rene sai myös kehuja ja nopea koira kuulemma nyt jo on ja nopeutta olisi vieläkin enemmän kuha minäki saisin varmuutta lisää ohjaukseen. Tottahan se nytki oli, että minä sielä radalla sähläsin jatkuvasti.

Jälleen kuitenki oikein kiva ja opettava tunti.
Treenien jälkeen heitettiin pieni 10min lenkki, heitin Hennan kotiin ja kotona käytin piskit pienellä kävelylenkillä.

Kiitokset suuresti Hennalle, joka lähti mukaan kuvailemaan! :)

Iltapäivällä tuli käytyä Soukan puistossa Riimin, Hennan ja Lunan kans.

Kaveruksilla oli heti parkkiksella hyvinkin kivaa ja puistostakin löytyi kaikenlisäks oikein kivaa leikkiseuraa. Parhaillaan tais koiria oli puistossa 8kpl.


1,5h puistoilun jälkeen otettiin vielä yhteiskuva kakruista, heitettiin Henna ja Luna kotiin ja kotona sitte oliki oikein tyytyväistä porukkaa.

Illalla koko poppoon kans lenkki, iltapalat ja nukkumaan.Tiistaina pitkä päivälenkki lauman kans, 5h meni hujauksessa koulutehtävien kimpussa, ruokaa laitettiin, siivoilin ja illalla vielä käytiin Royn ja Renen kans korkkaan pyöräilykausi.
Uus pyörä, tai no uus mulle, jonka löysin netistä ja käytii sunnuntaina hakemassa kotiin, tuli myös viimein testattua. Hyvinhän se kulki ja huomattavasti kevyempi polkia ku ikivanha tummupyöräni.Roy ja Rene veti tosi nätisti ja tasasesti ekat 3-4km, jonka jälkeen vauhti alkoi hidastua sekä koirilla, että omistajalla.
Kyllä on muutes kunto huonontunu sitte viime syksystä. Nyt tsempataan ja pyöräillään/rullaluistellaan taas kesä ja syksy.Keskiviikkona, eli eilen aamuvuoro meni nopsaa töissä, jonka jälkeen koko lauman kans sateessa lenkki, koirien harjaukset ja siivoilua kotona.

Illalla klo. 19:40 suunnattiin Niinu Agility Sportille Riimin agin alkeisjatkokurssille. Käytiin ensinnä 20min lenkki ja kyllä muutes löydettiinki täydellinen lenkkipaikka! Riimi sai ravailla omaa vauhtiaan vapaana ja huuuui kamala ko tiellä oli paljon etanoita.

Hallilla tällä kertaa Riimi pääsi radalle jo toisena. Radalla tekemisestä löytyy alta videota.
Hyvin reipas pentu mulla kuulemma on, joka oppii älyttömän nopeaa.

Kotitehtäväks kiertojen opettelu esim. puun ympäri tai vaikkapa lenkillä lampputolppien.
Paljon leikkiä ja pakoon juoksemista lelu kädessä ja kun koira saavuttaa sut, palkkaus ja lelulla leikkiminen.
Treenien jälkeen kotia ja koko poppoon kans iltalenkki.

Renellä oli n. 3pv:n syömälakko. Okei, kyllä se maanantaina treeneissä söi ku mikäki syöppö ja iltapaloilla maisto jopa n. ruokalusikallisen ruokaa. Ikkunasta tähyilee jatkuvasti ja ravaa sisällä. Selvästi jollain naapurin koirista juoksut. Koiria täsä lähellä on kyllä riittämiin.
Ihme ettei se Riimin juoksuihin samalla tapaa reagoinu. Riimin juoksut oli viimeks joulukuun ajan, jotenka jos ne tulee 6kk välein niin ne pitäs alkaa kesäkuussa. Toki toivon, että juoksut ois kerta vuoteen, ois aika rentua, eikä tarvis treeneihin menoakaan perua. :D
Eilen onnekseni Rene söi koko iltapalan, joten toivottavasti tämä tästä. Herra ku ei oo ikää ollu mikää plösö vaa ennemmin liia timmi. Nyt on onneks pari kiloa saatu massaa, joten eipä se syömättömyys heti koirassa näy.

Illalla sain aikaseks ehtiä tavaraa huomiselle koirakirppikselle. Tavaraa löytyki ihan kiitettävästi ja oishan sitä vieläki enemmän, mutta niistä en raaski luopua. Nuihinki oli tosi vaikia lisätä hintalappuja ja aatella, että ehkä niitä ei kohta enää ole meillä. Ehkä pieni riippuvuus tullu moisiin tavaroihin. Nyt kuitenki meneillään parin kuukauden ostolakko ja se on aaaikas hyvin onnistunu. Yks panta oli vain ihan pakko saada, mutta sitähän ei lasketa ;)

Tämä päivä, eli torstai on menny töissä ja töiden jälkeen suoraa äitille vahtiin siskoja. Markus hoitanu koirat kotona ja saas nähä onko niillä ollu kova ikävä ko mamma tulee vasta myöhää kotia.

Nyt leikkimään siskojen kans! tää oli tämmöne pikapostaus.


4 kommenttia:

 1. Tosikivalta teijän meno näytti! Pientä kumartumista välillä taas havaittavissa ;) Ja en huolehtis Rene syömättömyyestä, saatto pitää iha ite paastoa. Meillä kaikki koirat paastoaa välillä että ei oikee syö parii päivään, ja se on ihan normaalia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha, oli vai? ;)
   Joo se paastoaa välillä. Roy ja Riimi taas ku ei ikää. Niille menee KAIKKI! :D annoi Renellekki jo sellasta tahnaa, jossa paljo energiaa, että jaksaa. Oon ehkä vähä liian tarkka. Tuo tahna on kyllä muutenki kätsy ko just treenien jälkeenki antaa nii koira palautuu paremmin. :) mätsäreistä pari tuubia voittivat.

   Poista
 2. Miks niitä pantoja pitää koko ajan ostaa lisää? :D Miten oot opettanut ton jalkojen väliin istumaan menemisen? Ois hyödyllinen temppu ainakin agilityssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen takia koska jos jotain kivaa uutta tulee kaupoille nii pakkohan se on saada koiran kaulaan :D

   Oon opettanu iha vaa kädellä ohjaten takaa. Ei noilla oo ollu mtn ongelmaa tulla jalkojen väliin. Jalkojen välissä sitte "istu" ja palkkaus. Oon tosi huono selittää :') nuot oppi sen nii nopsaa.

   Poista