Sivut

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Mätsäreitä ja luontopolkuiluaViikonloppu vapaa töistä, joten pitihän sitä keksiä jotain kivaa koirie kans!

Eilen, eli lauantaina lenkki koko lauman kans, jonka jälkeen harjaukset ja koko poppoo autoon.
Auto suuntasi kohti Porvoon mätsäreitä.


Mätsäreitä riitti eilen ympäri uuttamaata kiitettävästi, mutta jostain syystä Porvoo kiehtoi, ehkä juuri siks ko siellä ei ole vielä koskaan käytykkään.
Kaunis paikka, hyvin maalaismainen.

Ilmotin kaikki kolme seropikehään ja Renen ja Markuksen mies&koira-kehään. Heti alkuun kaikki tökkäs siihen ko mulle väitettiin, ettei Renellä ja Roylla ole muka rokotukset kunnossa. Nooo, sain siinä sitte selvitellä, että se on kyllä kennelyskärokote joka ei ole voimassa enää ja se on kyllä tarkoitus uusia piakkoin.
Sain kuitenki viimein ilmotettua kaikki kolme ja linnottauduttiin kevythäkin kans lähelle kehää.
Roy oli hyvin utelias kaikkia kohtaan ja kyllähän sen ymmärtää, ei oo nimittäin pitkään aikaan ollu mätsäreissä mukana. Rene taasen oli hyvin rasittavalla päällä. Ulina vain kävi, haisteli ilmaa ja katto koko aika tiettyyn ja samaan suuntaan. Pieni aavistus siittä, että oisko joku tuonnu juoksusen nartun tapahtumaan. Kuulin nimittäin yheltä toiseltaki, että hänen urkkinsa oli ihan sekaste koko mätsärien ajan ja teki juuri samoin ko Rene.

Seropikehän alettua käviki ilmi, että KAIKKI seropit haluttiin kerralla kehään. Markus otti Renen ja minä Royn ja Riimin. Tuomari otti juoksemisien ajaks toisen koiristani. Reneä en ehtiny pällistellä, mutta Roy juoksi tosi kivasti, mutta seiso aika lyntyssä. Riimi on reipastunu kamalasti seisomisen suhteen. Osaa nykyään asettaa aika hyvin jalat ja todella ryhdikkäänä häntä heiluen seisoi. Juoksemisessa neidillä vielä hieman parannettavaa, vaikkakin sekin oli huimasti parantunut. Otti kontaktia, eikä sinkoillu joka suuntaan.
Kahta koiraa seisotellen oli kyllä todellakin draamaa havaittavissa. Riimi ois halunnu heti herkun ko seisoi nätistä ja Roy rupes tekeen temppuja x) sivulle yritti tulla yms.

Tuloksena seropikehässä:
* Roy ei sij. (4 koiraa sijoittui)
* Rene 3. sija!
* Riimi 1. sija!

Oltiin kyllä todella tyytyväisiä koiriin, vaikkaki kyllähän se oli aika sähläystä kolmen kans, mutta ihmeen hyvin selvittiin. ^^

Seropikehän jälkeen oliki melkein heti mies&koira kehän aika, jossa Markus ja Rene saivat hienosti 1. sijan! ihan huikeeta. Mun miähet ♥

BIS-kehässä Riimi seisoi jälleen hyvin nätisti ja ravissa juoksi hienosti jalan vieressä.
Ehkä hieman huono maku jäi siinä kehässä sen osalta, ettei Riimiä katottu yhtään ja 2 istuvaa koiraaki päästettiin jatkoon. Ei siinä, että olisi pitänyt sijottua, koska kyllä sielä vain oli niin upeitakin koiria. Ehkä pitäs seuraavalla kerralla itekki istuttaa koiraa kehässä ;)
Riimi meni kuitenki upeasti, josta olin hirmu tyytyväinen. Kovasti on neiti aikuistunut ja jaksaa keskittyä jo paljon paremmin. :)

x-rotuisten kehässä 1. sija

x-rotuisten kehässä 3. sija ja mies&koira kehässä 1. sija


Palkinnoks saivat ruusukkeet, pokaalit, leluja, herkkuja ja lahjakortit petenkoiratarvike-myymälään. Tosi kivat palkinnot kyllä oli!


Mätsärin jälkeen oli pakko mennä tuhlaan lahjakortit petenkoiratarvikkeelle. En oo muute ennen käyny petenkoiratarvike-myymälässä! kyllä oliki ihan erilaisia tuotteita mitä tottunu mustiin&mirriin.

Petenkoiratarvikkeelta tarttu mukaan älysöpö sukkalelu, puruluita iltapalan "jälkkäreiks", 3kpl naudan henkitorvia ja kaaauon himottu Berran treenitasku! ♥

Perjantaina Kirkkonummen reissulta mukaan tarttu vähän käytetty 400g:n noutokapula ja ihan tuliterä uus kumipallo.

Entäs se mun 2kk koiratarvike ostoksien lakko? ömmm, se vähä lipsu, MUTTA tällä kertaa ei tullu ostettua pantaa, valjaita tai remmiä ;)
Jos tästä päivästä lähtien lakko taas vähän aikaa kestäis. Hehh.
Riimi tykästy kapulaan :3 kanto sitä myös hienosti ko joku vanha tekijä


Illalla klo. 19:30 tuli suunnattua vielä Renen ja Riimin kans Hanikan luontopolulle, jossa Sanni ja koirat Nemo, Jeri ja Jessi jo odottivatkin meitä.


Lenkki alkoi kuitenki hyvin ikävästi, sillä Rene ja Nemo otti heti ekana yhteen. Pientä kärhämää kumpi määrää. Nemolla kuulemma murkkuikä päällä ja Rene ei siedä yhtään häntä nuorempia ja määräileviä urkkeja. Poitsut sai aika nopsaa selvitettyä välinsä, tosin en osannu lukea kumpi sitte sai sen "pomon" paikan, mutta loppulenkki mentiin nätisti ilman murinoita ja yhteenottoja.
Pitkä aikahan siittä taas on ko Nemo ja Rene viimeks nähneet, joten ei mikään ihme jos vähän tuo arvojärjestys hukassa. Rene ja Jeri tuli erinomaisesti juttuun koko lenkin ajan. :)
Tää on vähä tämmöstä aina urkkien kans. Ei ikää tiä millo tulee kärhämää ja vähän päästä ei välitetä toisesta enää tippaakaan.
Hanikan luontopolku on kyllä aivan ihana kulkea ja vieläpä ku seura on ihan parasta! koirilla oli myös kivaa, Rene rakastu taas Jessiin ja Riimi leikki kaikkien kans.


Nemppaaa ♥


Heinäaukiolla Nemo söi jotain maasta ja Riimi erehty menemään Nemon luo leikkien. Sai neiti semmoset lähöt, että ulina vain kuulu ja mamman jalkoihin juostiin turvaan. Koko loppulenkin ajan Riimi varo Nemoa ja vinku heti ihan älyttömästi, jos Nemo tuli ryminällä luokse. On tuo sellane herkkäperse välillä, että ei voi muuta sanoa. Ehkä se antaa anteeks Nemolle ja pian taas leikkivät ko pienet pennut telmien. ;D

Luontopolulla menee meri ihan vieressä, joten voitte vain kuvitella lauman noutajia ja noutaja mixauksia missä ne viihty kaikkein eniten.. vedessä tietenkin :--D
Riimiki kävi uimassa ja sen jälkeen ihanasti pyöri mudassa ja heinikossa.1,5h lenkki heitettiin ja koirat sai riekkua koko ajan vapaina. Auton luona noutajat oli hyvin tyytyväisen näköisä ja väsyneitä. Autossa Rene ja Riimi simahti samantien.

Kiitokset Sannille ja laumalle lenkkiseurasta!
Eiköhän nuo poitsut tule jatkossakin juttuun :)

Kotona näky suihkussa ei ollutkaan sitte enää niin kiva.. huusin useampaan otteeseen Markukselle: "PUNKKIII, tuo paperia!" ja joo tosiaan, Renestä löyty 6 punkkia ja Riimistä 1. Punkit eivät olleet kiinnittyneet vaan möngersivät karvassa, mutta SILTI, IU. :S


Tänää onki ollu Äitienpäivä, jotenka ihan alkuun ihanaa Äitienpäivää kaikille äideille! ♥

Me heti aamupäivästä heitettiin pitkä lenkki koko lauman kans ja lenkin jälkeen Renestä löyty TAAS 2 punkkia, Riimistä ja Roysta ei yhtään.
Nyt niitä punkkeja on oikeesti ihan liikaa. Joutuu joka lenkin jälkeen käymää kammalla lävitte, ei kivaa.
Onkohan liuoksien ja valkosipulin ansiota, ettei ainutkaan punkki oo vielä kiinnittyny? toivottavasti.. vaikkakin ajatus siittä, että koirat tuo niitä sisälle, ei oo yhtään hauskaa.

Äitillä käytii päivällä kyläileen ja äidin jälkeen talon puunausta ja pitkästä aikaa pokaalien ja ruusukkeiden putsausta. Kyllä ne kerääki pölyä.
Joskus tässä tuli myös toivomusta nähdä koirien tämänhetkinen saldo ruusukkeista ja pokaaleista, joten nappasinpa kuvan nyt heti puunauksen jälkeen! ;)

Renen hylly ylempi ja alempi Riimin ja Royn

10 kommenttia:

 1. No kyllä teillä on nyt hienoa siellä, waaau mikä hylly! Ja Riimi on muuuten kauhean hienon näkönen tossa palkintokuvassa. :)

  Nemo hömppä, huuli ihan mutrussa tossa kuvassaki... :D Joo, mutta oli hirmukivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooi kiitosta Sanni <3

   Nemo on just nii söpö tuossa! Renelläki just samallalailla usein huuli mutrulla :3 oli kyllä kivaa! ei saa pitää enää näi pitkää taukoa yhteislenkeistä. Pian nähtävä uudestaan. :P

   Poista
 2. Siistit palkintohyllyt ja vähän lisää täytettä sinne. Onneksi olkoon! :) Noi Peten yhteistyömätsärit on tosi kivoja, siellä on kiva sijoittua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rupee oleen jo pikkasen täyttä Renen hyllyllä.. :D kovasti haaveillu lasivitriinistä, mutta en oo löytäny vielä mieleistä. Sais vitriiniin sitte nätisti pokaalit esille.
   On joo kyllä kivat! 10€ tosin saatiin lahjakortteja yhteensä, eli ei se IHAN kattanu nuita ostoksia :') nooo, kerrankos sitä tollaseen myymälään pääsee nii pakko päästä tuhlaamaan.

   Poista
 3. Hienoa!:) Hienot palkinothyllyt! :) Riimi on todella upea tossa palkintokuvassa! :)

  VastaaPoista
 4. Hienot palkintohyllyt,vau! :-) Teillä näytti menneen hienosti mätsärissä, onnea! Tuo äijä&koira-kehä on yleensä hauskaa katseltavaa!

  Tuo Petenkoiratarvikkeen myymälä on varmaan ihan kamalan hirveän kutkuttava paikka. Ei oo varmaan koiraihmistä, joka tuolta lähtisi tyhjin käsin pois :-D itselle pelkkä nettikauppakin on ihan liian suuri houkutus..haha :-D

  Näytitte saaneen myös kivoja palkintoja ja ostoksia. Kerrohan sitten millainen tuo Berran treenitasku on, kun oot hetkenaikaa käyttänyt. Nimimerkillä sitä jo pidemmän tovin kuolannut...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooi kiitoos! :)
   Mies&koira kehä on kyllä hauskaa kateltavaa x)

   Ikää enne en oo käyny sielä mutta kyllä kuule oli ihana paikka! Hahh, ei tosiaan lähe tyhjin käsin.

   Mäpäs kerron! Tänää ekan kerran tulee käyttöön kentällä agin merkeissä ;)

   Poista