Sivut

sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Kesäloma lusittu


Kuvassa mun koko elämä ♥


Elämän ensimmäinen ansaittu 4vk:n kesäloma on nyt lusittu!
Voiko 4viikkoa mennä muka näin nopsaa? näimmä voi ja paluu arkeen on jo aivan liian lähellä.

Mitäs me tehtiinkään lomalla?


Viikko meni lomaillen Espoossa siivoten, löhöten ja koirien kanssa tuuskaillen.
Lauantaina vihoi ja viimei päästiin lähteen koko lössin kanssa Pohjanmaalle, eikä tällä kertaa vain viikonlopuks vaan 2,5viikoks!!

Pohjanmaalle ajellen poikettiin Riimin kasvattajan luona ja voi hellanlumala ko mun sydän suli englanninbulldogin uros pennulle :3 kasvattaja vielä meni sanoon, että tämä olis vapaa ko eivät ole vielä myyntiin laittaneet. IIIIKK, mun päässä ei muutamaan päivään pyörinykkään muutako se ihana ruttukuono. Riimi pääsi näkemään myös ihan piäniä kissanpentuja, sekä myös jo tutuiks tulleita isoja kissoja. Roy ja Rene päättivät yhdessä Alma bulldogin kanssa karata isosta tarhasta meidän ollessa sisällä ja lähtä ahisteleen kanoja ja pupuja. Onneks kuitenkaan mitään ei käyny, elukoilla oli hyvin tukevasti tehdyt tarhat ja näin ollen meidän pedot sai vain ihmetellä kieli pitkällä ihmeellisiä elukoita, joita ei ihan joka päivä näe.
Kasvattajan luona oli jälleen super kivaa ja eiköhän me taas joku kerta maalle ajaessa poiketa kahville.

Kasvattajalta lähettiinki sitte ajaan kohti määränpäätä, Kannusta.
Noin 7h sai taas istuskella auton kyyillä.
Maalle päästessä koirat pääsi heti ilta/yölenkille lähellä olevalle mettätiellä ja mikäs sen ihanempaa ko vielä seuraakin löytyi! Jenna ja hänen Biitti sakupentu liittyivät mukaan.
Riimillä ja Biitillä oli loppu lenkistä hurjan kivat painit ja rallittelut, kun taas herrat keskitty enempi hajuihin ja metsän vallotukseen.
2,5vk:n ajan JOKA PÄIVÄLLE oli ohjelmaa!
Mun piti kirjottaa ihan muistioon, että muistan kaiken mitä olen luvannut.


Yhtenä päivänä käytiin iskän mehtäsä Ala-Viirteellä tämmösellä poppoolla ja ai että sitä riemua ko vanhoja ystäviä näki. Koirat, sekä omistaja nauttivat.15.6 suunnattiin Sieviin, jossa oli iltapäivälle järjestetyt agiepikset. Harmiksemme Riimi joutui jäämään Kannukseen edeltävällä viikolla alkaneiden juoksujen takia, mutta Rene pääsi tykittään täysillä maxi-luokassa.

Täytyy kyllä sanoa, että päivä jäi erityisesti mieleen, sillä mun rakkaus noutaja teki elämän ensimmäisen nollaradan epiksissä!!
Ihanneaika: 50s ja Renen aika: 21,13s. Rene agiepisteli itselleen 1.sijan! ♥

Nollaradan teki myös joku toinenki tollerillaan, mutta aikaa oliki sitte heti 10s enemmän mitä Renellä. On mulla vain nopea jalkane koira ja ihan hemmetin upea sellane.

Sanat ei riitä kertomaan sitä kui tyytyväinen olin tuohon päivään.

Riimi sai myös ihan uuden ja ihanan leikkikaverin, holsku pentusen Vidan! uskokaa tai älkää niin pentu on vasta 6kk ikäinen, vaikka näyttääki kuvista, sekä myös livenä ihan aikuiselta koiralta kropaltaan. Pääkoppa toki oli vielä ihan pennun kujeita täynnä, mutta ai etta mä tykästyin Vidaan.

Vidan omistaja on siis käynyt kanssani samaan aikaan amista, joten sitä kautta tunnetaan jo toisemme, mutta vihoi ja viimei onnistu myös yhteislenkki läheisellä mettätiellä.

Vida & RiimiPuhelin kuvien tyhjennys kesäloma-ajalta

Riimistä kasvattajan luona oli nääääiiin kivaaaa :3


Biitti, Riimi, Roy ja Rene


Tuli kyläiltyä isäpuolella, jossa 3 pikkusiskoani olivat myös, iskällä, enolla, molemmilla mummuilla, Markuksen mummulla, tätillä, sylikummilla ja usealla ystävällä. Käytiin ravintoloissa kera kullan, sekä myös rakkaiden ystävien kanssa, vietettyä juhannusta Himangalla ja ollen yötä mummulla ja pappalla, käytyä powerparkisa ystävien kanssa, yks päivä meni myös tatuointeja ottaessa kera kullan, käytiin katsomassa monet tutut lenkkimaisemat, lenkkeiltyä kunnon koiraporukalla, tavattua monia koirakavereita, kierrellen kirppiksiä, Kalajoen kirppikseltä varattiin 2vk:n ajaks myös pöytä, jossa tuli käytyä useaan otteeseen järjestelemässä ja siinä samassa aina siskon luona kahvilla, syötyä kaikkia herkkua, ulkosaunottua paljon, lenkkeiltyä päivittäin usea tunti, nautittua maaseudun rauhasta, nukuttua pitkään ja mitäs muuta? ehkä se jäi ainoastaan harmittamaan, kun koko loman aikana ainoastaan 3pv oli semmosia ettei satanut vettä. Muuten päivästä toiseen vettä sateli ja hyttyset oli kunnon riesa. Ekat 2viikkoa asteita oli ulkona välillä jopa alle 10. Tässä syy myös siihen miksen kovin paljoa ulkoiluttanut järkkäriä.

Ens vuonna kesäloma pidetään heinä tai elokuussa!

Himangan penkalla 10km lenkillä

Kirppislöytö!! Tuliterä uus pomppa 10€ ja juuri täydellinen Roylle. Mustissa&Mirrissä kyseinen takki maksaa n. 70€.

Onneks tuli otettua juoksupöksyt mukaan ja osattua laskia oikein, että juoksut alkaa kesäkuussa.

Iskällä kyläillen ja Viivi havannan lelukoppa myllättiin! iloone pentu.


Vedessä polskittiin paljon, eikä muuten tullu koko maalla olon aikana punkin punkkia!

Tilaa missä temmeltää

Powerparkissa tyttösten kanssa

Uutta leimaa ja kyllä oon tyytyväinen ^^

Penkalla Roy, Rene, Martta, Riimi, Nala & Nutu


Luupäivät oli myös maalla! namsoms.


Sataa sataa ropisee..


Riimin juoksujen takia annoin välillä lomaa sekä Renelle, että Riimille.
Juhannuksena käytiin mökkeileen Himangalla rakkaan Hartsa ystävän kanssa ja mukana mökkeilemässä Roy, Rene ja Martta labbis.
Yölenkit on parhautta, sekä se että merellä pystyy aivan erilailla rentoutuun.Juoksuista voisin kertua sen verran, että ekoihin juoksuihin verrattuna nämä toiset juoksut oli vielä helpommat!
Hirvee haloo jo ekoissa juoksuissa synty blogin kautta, joten ei tarvi vaivautua valittamaan. Nämätki selätettiin.
Yöt Rene ja Riimi nukku erillään. Rene ja Roy meidän kanssa makkarissa ja Riimi sai vallata muuten koko talon. Lenkit meni todella helposti. Koirat meni irrallaan, eikä mitään ongelmaa. Riimi ainoostaan jos yllytti Reneä leikkiin ja rallitteleen niin Rene välillä näytti siltä, että oli revetä pelihousuista, mutta hienosti herra kuitenki totteli käskyä. Tasan 2pv oli herra VAIN syömättä ja muuten ruokahalu pysynyt. Tärppipäivien ajan Riimi pääsi kyläileen meidän mukaan tai pääsi leikkiin koirakavereiden kanssa ilman Reneä. Herrat saivat myös oman huomionsa ja kulkivat mukana, mutta ilman Riimiä.
Tällä hetkellä Riimi ei enää vuoja ja uskon tärppien olleen ohi. Rene ei hoida Riimiä enää lainkaan, ei putsaile, ei kulje perässä, ei nuku ihan kiinni neidissä, ei lenkillä katso mihin neiti kulkee, eikä nuole neidin pissoja. Ihan hirmu helpot juoksut! tämmösiä lisää, eikä mitää sellasia pitkäveteisiä ällötyksiä. Riimin luonne pysyi myös samanlaisena. Ainut ero oli se, että lenkeillä täytyi merkkailla enemmän.
Tiistaina 23.6 auton pakkaus, koirien lenkitys mehtätiellä ja suuntana Espoo. Kyytillä myös rakas ystävä Hartsa. Nyt voi todistetusti sanoa, että hyvin mersuun mahtuu 3 ihmistä ja koiraa.Hartsa lähti perjantaina takas maalle ja kyllä meillä oliki hauskaa! shoppailtiin, syötiin ravintoloissa, käytiin leffassa, katottiin kotona monta leffaa, valvottiiin myöhään, naurettiin, höpöteltiin kaikkea ja oli vain niin täydellistä. Kui rakas hän voi ollakkaan.. melkein itku pääsi ko saatoin Hartsan asemalle ja siittäppä se masentuneisuus alkoki.
Voiko oikeesti olla näin tyhjä ja inhottava olo? ja jälleen kerran saa vain toivoa, että valmistun keväällä 2016 ja päästään muuttaan takas maalle. Täällä asuminen ei oo vain yhtään mun juttu.
Onneks paluu arkee alkaa jo huomenna, jotta päivät menisi nopeempaa.

Vaikka tää meniki tämmöseks hössötykseks ja surullisuuden puolelle nii täytyy kyllä todeta, että onneks mulla on täälä rakas mies, koirat, äiti ja siskot.
Ollaanha me kullanki kans katottu leffoja, käyty shoppailemassa, syöty herkkuja ja naurettu. Täytyy yrittää ajatella vain positiivisesti ja toivoa, että aika kuluisi nopsaa.


Nyt sä mamma nouset ja lähet meijän kans pitkälle lenkille!

Roy on vaa nii paras päikkärikaveri <3

Tänään on nautittu hellepäivästä, käyty pitkällä lenkillä koirien kans, Riimi pääs pitkästä aikaa puistoileen ja vieläpä ihanan Luna cockerin kanssa. Mikä parasta, käytiin kattomassa mitä XXL kaupasta löytyykään. Noh, sieltähän löyty vaikka ja mitä kivaa. Itelle kauon haaveilemat Merrelin gore-tex vaelluskengät ja lisäkseen treeneihin treenipussukka, juomapullo, juoksuhousut, hyviä sukkia ja koirille noutajaremmi, sekä röhkivä possulelu.


Huomenna vielä nautitaan vikasta vapaapäivästä, illalla Rene pääsee pitkästä aikaa seuran agitreeneihin. Toivottavasti treeneihin on tulossa edes pari tyyppiä, sillä heinäkuu näyttää aika hiljaselta.. agirataa yksin tehdessä menee vuosi ja sen purkamisessa toinen vuosi. Noo jospa Renellekki sais heinäkuulle edes pari tuurauspaikkaa Niinu Agility Sportille.

Tiistaina alkaaki työt aamuvuorolla ja seuraava vapaapäivä on ties millon.
Illalla klo. 19-20:30 starttaa Riimin ratatreeniryhmä Niinulla ja kurssi kestää 5krt. En malta oottaa.
Elokuussa 2x2 pujottelukurssi ja sekin Niinulla. Jeeij.

Loppuun vielä pari kuvaa meidän kämpästä, joka on saanu hieman kesätunnelmaa.


Eilen sain pestyä ikkunat ja siivottua koko huushollin. Tänään lähti musta ruokailuryhmä uuteen kotiin ja tilalle tulee valkoinen pöytä kera valkoisine tuolineen. Uutta ilmettä kämppään pitää mielen virkeänä.


Nyt ei muutako oikein kivaa alkavaa viikkoa kaikille! lomailijat ottakaa rennosti ja me työläiset koitetaan jaksaa töiden parissa.

Syyskuun Turkin lomaa odotellessa. ^^


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti