Sivut

maanantai 1. kesäkuuta 2015

LÖMÄLLÄ
Maanantai 25.5 lähti käyntiin töissä tehden aamuvuoron, jonka jälkeen koko poppoon kans pitkä lenkki, tenttiin lukua ja illalla Leppävaaran ulkokentälle treenaan agia Renen ja Riimin kans.

Treeneissä oli myös 2 muutaki vakiovuorolaista treenaamassa, väsättiin kiva rata ja ei muuta ko radalle treenaan.
Kahen muun ryhmäläisen koirat ei ollu vielä kovinkaan tehneet keppejä, joten päädyttiin laittaa radalle vain 6keppiä. Renellä oli aluks paljonki hankaluuksia keppien alotuksessa. Ei oo moista ongelmaa ollu ikinä, kunnes mies tokas, että taitaa numerokyltti hämätä Reneä ja noh, oikeessahan hän oli. Numerokyltti siirrettiin ekan kepin päälle ja ei enää mitään ongelmaa kepeissä. On se vaan hyvä, että on tuo mies mukana treeneissä.
Rene meni oikein kivasti radalla, vaikka hieman taas liikojakin veti pultteja ja kävi kierroksilla. Nollarataa saatiin kuitenki aikaan ja tyytyväinen olin koiran tekemiseen.

Riimi otettiin vikana radalle ja tehtiin helppoa rataa. Yksittäin ekaks keppejä verkoilla, jotka muuten neiti teki ihan superisti!! vasta toinen kerta ko kepeissä verkot ja nyt jo vauhtia paljon enemmän, jeeeee.
Video kertoo kaikesta kaiken ja oon mä vaa nii ylpeä tuohon pentuun.

Rataa purkaessa koirat sai rallitella vapaana aidatulla alueella ja kyllä heillä oliki kivaa. Riimistä ja Murusta tuli heti ihan huiput kaverit.
Treenattiin reilu 1h ja radan teossa ja purussa tais mennä 40min.

Kotona koirat oli ihan rättipoikkiväsyneitä ja minä sain rauhassa lukea huomiseen tenttiin.

Tiistaina oli siis koulupäivä ja viimeinen tentti ennen kesälomaa. Tentti meni ihan ok, eli eiköhän se nyt edes läpi mene.
Koulupäivän jälkeen koiria ja tehtävien tekoa.


Keskiviikkona töiden jälkeen koko lauman kans pitkä lenkki pururajalla ja ooi miten täydellinen ilma oliki. Kyllä nyt näiden lämpien ilmojen myötä huomaa, että koiratki väsyy nopsempaa lenkillä. Kotipihalla juostaan täysiä juomaan vettä ja mennään makoileen varjoon.

Illaks sain ostettua Renelle Niinu Agility Sporttiin tuurauspaikan klo. 19-20 olevaan agiryhmään ja Marin valmennuksessa. Koko lössi, Markus, Rene ja Riimi lähti mukaan ja ennen treenejä kävelylenkki.

Radalla Rene oli jotenki vaisumpi mitä ennen. Se jopa lähti alotuksesta ilman käskyä mun perään, josta ei oo ikinä ollu ongelmaa. Liekö maanantain treenit vielä väsyttäny poikaa?
Otettiin herran kans pientä rataa ja rupeshan sitä vauhtia kuitenki löytymään. Loppujenlopuks ei tarvinu Reneä enää viedä takas alotuspaikallekkaan.
Renen kans ko oltiin tehty rataa hetken aikaa, oli toisen ryhmäläisen vuoro ja siinä sitte lähettiinki heti samantien heittää molempien hurttien kans lenkkiä.

Klo. 20-21 oli Riimin vika agin alkeisjatkokurssi kerta ja Rimpula meni niiiiiin hyvin!
Kuinka koira voikaan viiden kerran kurssilla mennä noin paljon eteenpäin. En tuumaa pysyä ees edistymisessä mukana. Ihan huikea pentu ja Mariki ollut hyvin tyytyväinen meidän tekemiseen ja etenemiseen.
Kyllä Riimistä saadaan vaan vielä oiva kisakaveri! ♥Riimin kurssi on nyt saatu siis päätökseen ja seuraaviin ollaanki jo ilmottauduttu.
Elokuussa olisi 2x2 pujottelukurssi, jonne saatiin jo paikka. Lisäkseen heinäkuun (kesäkuun lopussa ois jo eka kerta) ratatreeniryhmään hain Riimille nyt paikkaa, josta tulee ilmoitusta kesäkuun aikana.
Tuskin malta oottaa seuraavia ohjattuja treenejä! 8)


Torstaina töiden jälkeen koko lauman kans reilu 1h lenkki, kotipihalla leikkimistä ja illalla klo. 19-20 Roylla Leppävaaran kentällä ohjatut tokotreenit. Markus pääsi treeneihin myös mukaan, joten videotakin saatiin treeneistä. Video alhaalla.

Royn kanssa tehtiin monipuolisesti kaikkea.
Uutena oppina tehtiin liikkeestä istumista ja liikkeestä maahanmenossa ja seisomisessa tehtiin AVO-luokan sääntöjen mukaan koiran ohi kävely n. 3m ja siittä palattiin takas koiran viereen. Lisäkseen luoksetuloon liitettiin nyt vain "sivulle"-käsky ja Roy vielä arvuutteli välillä saakohan hän tulla vai ei? ja siks ainaki vielä tällä hetkellä luoksetulo ei ole mitään sukkelaa ja nopeaa. Kati sano, että se ois todennäkösesti parempi ko "tänne"-käskyssä Roy ei osannu yhdistää sivulle tuloa samaan ja sen vuoksi jouduin koko ajan näyttään käsimerkkiä ja avustaan. Katotaan miten lähtee sujumaan.
Oikein kivat treenit kyllä oli ja koiran tekemisestä saan olla tyytyväinen.Perjantaina aamupäivällä koirien kans tunteroisen lenkki ja vielä lenkin jälkeenki riitti virtaa kotipihalla rallitteluun! huhhuh. Aivanko niie kans ei tehtäs mitään :D Royki meni ko päätön kana lelu suussa Reneä ja Riimiä karkuun. Hehh.
Ilta meni nopiasti töissä ja klo. 21 kotona. Nyt alko sitte mullaki se kauon odotettu KESÄLOMA!! Wihiiii, ei vois olla onnellisempi. Kyllä kannattaa vaa olla töissä pitemmän aikaa ko ansaihtee ihan palkallisen 4vk:n kesäloman. Reilu viikon jätin syyskuulle ko sillon ois tarkotus lähtä käymää etelän lämmössä.Lauantaina tehtiin koirien kans pariin otteeseen lenkit ja illalla pitkästä aikaa baanalle!
Klo. 3 yöllä nukkumaan ja sunnuntaina aamulla silmät ristissä herättiin. Klo. 11 suunnattiin Helsingin mätsäriin, eikä muute ollu yhtää huonompi reissu! :)Ilmottautumisjonossa törmättiinki Janinaan ja Janinan kans oltiin suunniteltu, että se menee Renen kans Junior Handler kehään. Janina ilmotti siis Renen JH-kehään ja minä lisäkseen Renen ja Riimin x-rotusten kehään.Janinalla oli mukana myös hänen super sulone bc:n pentu ja tuo väritys.. siinä on vain sitä jotain mikä jää mieleen. Ehkä meillekki vielä joskus muuttaa bluemerle värityksellinen koiruus. :PSeropeja mätsärissä oli n. 10kpl, eli ihan kivasti.
Pari kehässä Rene ja Riimi sai molemmat siniset nauhat, jota ihmeteltiin ja tuumailtiin hetki Janinan kans. Renen parina oli Renen kans samaa kokoluokkaa oleva seropi, joka ei suostunu näyttään edes omistajalleen hampaita ja Riimin parina oli tosi mini seropi, jonka juoksusta ei tuumannu tulla mittää. Nooh, väliäkös tuolla sinisellä. Omasta mielestä koiruudet meni kivasti ja jopa oikeesti Riimiki! Riimi ravas erittäin kivasti. Ei tainnu nostaa laukalle kertaakaan ja piti hienosti kontaktia yllä. Jeeee, opit on menossa perille sinne pieneen pääkoppaan vihoi ja viimein. :--DJunior Handleriin Janina harjotteli Renen kans ja ooi miten taitavasti herra menikään! ennen JH kehää oli vuorossa vielä x-rotuisten kaikkien sinisten nauhan saaneiden kehä, jossa Janina esitti Renen ja minä itte Riimin.
Rene vei voiton ja Riimi hienosti toisena! on mulla vaa upeet seropit.JH-kehässä Janinan ja Renen yhteistyötä ei voinu muuta ko ihailla ja räpsiä toki kuvia miljuunasti. Kehässä piti myös vaihtaa esittäjien koiria keskenään, eli Rene esiinty vielä toisenki ihan tuntemattoman ihmisen kanssa ja siinäki esiinty mallikkaasti.
Janina ja Rene tulivat JH-kehässä toisiksi!

Onnea kovasti teille!
Olitta upea tiimi.

Olin myös erittäin tyytyväinen itse Reneen, joka elämän ensimmäisen kerran esiinty jopa kahden hänelle tuntemattoman ihmisen kanssa, eikä mitään ongelmaa. Välillä toki piti vilkuilla missä mamma on, mutta ko mamma pysy lähellä nii ei paniikkia.Renen ollessa x-rotuisten SIN1 oli vuorossa vielä BIS-kehä.
Mätsärissä oli tällä kertaa sinisten ja punaisten ykkösille omat bis-kehät.

Sinisten bis-kehässä oli yhteensä n. 6-7koiraa, jossa katsottiin koirat läpi yksitellen ja pari kertaa pyörittiin koko poppoon kans kehässä.

Rene sijoittui kehässä ollen BIS1!! ♥
Voi taivas kui yllättyny olin kuullessa Renen nimen, koiralle isot palkat ja leikkimistä.

Hirmu hyvin Rene jakso vielä bis-kehässäkin, vaikka väsymisen merkkejä oli jo havaittavissa.
Sää suosi ja palkintoihin oltiin panostettu.

Kiitos kaikille mukana olleille, Janinalle Renen esittämisestä ja omalle rakkaalle kuvien räpsimisestä! :)


31.5.2015 Helsingissä, SIN1 BIS1 ja JH2!!
Palkinnoks sai 2 ruusuketta, 2 pokaalia (tähän mennessä isoin pokaali saatiin nyt näistä mätsäreistä), 7kg Robur nappulaa, 1h lahjakortti koirahierontaan, lelu, herkkuja ja RC:n joku punane alunen.

31.5.2015 Helsingissä, SIN2!!
Palkinnoks sai pokaalin, ruusukkeen (ei ole kuvassa), lelun, luun ja 2kg Robur nappulaa.

Mätsärien jälkeen koirat oli ihan tööt, eikä illalla iltalenkkikään enää oikein maistunut. Löntystelivät vain.


Tänään, maanantaina on tullu nukuttua pitempään mitä yleensä, Rene ja Riimi edelleen eilisestä väsyneitä, Roy täynnä virtaa, pyykkien pesua ja päivällä klo. 12 aikaan lähettiin 1,5h lenkille. Remmissä kävelyä ja 1h puistoilua. Kotia pururataa pitkin kävellessä Roy ja Riimi löntysti jalan vieressä, olivat ihan väsy puistossa rallittelusta ja Rene meni omia polkujaan flexillä.
Klo. 16:30-17:30 oli elokuussa tulevan 2x2 pujotteluluento, jossa sai aika hyviä neuvoja pujottelun harjotteluun ja entistä enemmän iski hinku ostaa kotipihalle omat kepit.
Klo. 18 ois ollu ulkokentällä agitreenit, mutta kaatosateen myötä päätettiin treenit jättää välistä. Tulevana keskiviikkona tarkotus mennä kuitenki Porvooseen Janinan ja koirien kans 2h treenaan agia, joten eipä nuo ilman agitreenejä jää vaille.

Huomenna vika koulupäivä ja kesäloma alkaa siittäki! koulupäivän jälkeen kotia lenkittään koirat, lenkin jälkeen lähetää Riimin kans vastaan Sannia ja Nemoa, jotka tulee pysäkille klo. 17:20 ja klo. 17:30 lähetäänki bussilla yhdessä Helsingin Rajasaarta kohti. Ihana päästä ekaa kertaa näkemään livenä iso koirapuisto Rajasaaressa. Mukaan Rajasaareen lähtee myös uus tuttavuus, Aida sheltti. Kivaa luvassa siis huomennakin.

4 kommenttia: