Sivut

torstai 4. kesäkuuta 2015

Rajasaaressa
Tiistaina 2.6 koulussa hurahti iltapäivään saakka ja vihoi senki osalta alko nyt kesäloma!
Koulun jälkeen hyvillä mielin koko lauman kans lenkki ja lenkin jälkeen ehein kotona tehä pienen agiradan ja treenata Renen ja Riimin kans 30min. Lämmin ilma oli muutenki ja 30min näytti riittävän mainiosta kavereille.

Agin jälkeen pihan siivous, koirien pieni pissatus, sisällä tavaroiden pakkaus ja klo. 17:20 suunnattiin Riimin kans bussipysäkkiä kohti.

Sanni ja Nemo ehtivät juuri sopivasti meidän luo ja lähettiin bussilla yhessä keskustaan. Riimin eka kerta bussissa, neiti meni reippaasti bussiin ja bussissa piti painia Nemon kans. Pakko myös kertua kui söpöä "nuoren parin" pusutteluhetket oli. :3


Keskustaan bussilla meni n. 50min, jonka jälkeen käveltiin jonkin matkaa ja sieltähän ne Amanda ja Aidakin tulivat vastaan.
Porukalla yhdessä odottamaan toista bussia, joka vei meidät loppujen lopuks aika lähelle koirapuisto Rajasaarta.
Netistä kopsattua:
"Rajasaari on koirien ja koiranomistajien paratiisi, koirille on varattu kokonainen oma saari. Kesällä yksi Helsingin parhaista koirapuistoista. Rajasaaressa tuskin edes huomaa olevansa koirapuistossa, sillä alue on todella suuri ja päättyy suurelta osin mereen. Koirapuistossa on tavallaan kaksi puolta: rannan puoli, joka on selkeästi suositumpi ja portilta katsottuna oikea puoli, joka on jonkin verran rauhallisempi.Rajasaaressa koira pääsee juoksemaan metsässä, rantakalliolla ja hiekkarannalla. Rajasaareen pääsee helposti autolla ja puiston porttien edessä on myös paljon parkkitilaa.

Huonoja puolia Rajasaaren koirapuistossa on se, ettei pienille koirille ole rajattu omaa aluetta ja puistoon on vain yksi portti. Lisäksi talvella koirat pääsevät jäitä pitkin karkaamaan puistosta."
Rajasaaren parkkiksella autosta nousi Lyyli ja tämän koiralauma Sera ja Riemu tollerit, sekä Blägi labbis perheineen.

Ihan huippua! Kerranki paljo porukkaa mukana ja vieläpä uusia tuttavuuksia. Lyylin nähny kerran aiemmin joulukuusa messukeskuksessa ja tarkotus ollu moniamonia kertoja lähtä lenkkeileen yhdessä, mutta aina on menot menny ristiin. Nyt kerranki onnistu koiratreffit puistossa. :)


Nemo, Blägi, Sera, Riemu, Riimi & Aida

Rajasaaren portilla vastassa oli heti useita uusia tuttavuuksia ja Riimi ihan fiiliksissä. "Kaveleitaaa, lisää kaveleita, vettä, JEEEE!" :--D ihana neiti.

Rajasaaren rannan puolta lähettiin käveleen porukalla ja aika perus, että noutajat heti ekana vedessä. Riimi pulahti samantien kavereitten kans uimaan ja oli ihan intopiukeena.
Melojia riitti meressä, joita Riimi näki ensimmäisen kerran elämässä.

Toivottavasti kuvat kertoo enemmän ko tuhat sanaa.
Ilma oli ihan ok, vaikka välillä tihuttikin vettä. Onneks aurinkoki välillä paistoi, ettei saareen ihan jäätyny.

Koirilla oli huippukivaa! kaveita ainaki tällä kertaa riittämiin, n. 15-20kpl kerralla.
Noutajat elementissään uivat, Riimi ihanasti pyöri hiekassa, leikki kaikkien kanssa, kanto keppejä ja palloja. On se ihana omistaa näi avoin koira, joka tulee ainaki VIELÄ kaikkien kans juttuun. Ei kertaakaan oo mitään kärhämöitä tullu. Alistuu kyllä heti jos hälle öristään.

Roy ja Rene ku eivät ole mitään puistokoiria niin he eivät koko puistoon lähteneet edes mukaan. Tuleehan ne kaikkien narttujen ja leikattujen urkkien kans juttuun, mutta kylläpä tuolaki leikkaamattomia urkkeja oli. Roy ressaa liian suuresta koiramäärästä, uudesta paikasta ja kovasta melusta. Rene tulee juttuun kyllä myös leikkaamattomien urkkien kans, JOS urkit eivät tule iholle, eivät jää tuijottamaan, eivät lähe perään juoksemaan, eivät.. tätä listaa vois jatkaa pitkästi. :D
Rentun voi ottaa sellaseen paikkaan mukaan missä koko aika liikutaan eteenpäin, ei jäädä paikoilleen seisoon, ettei herra keksii jotain "ei sopivaa" tekemistä, eikä tylsisty. Herra ei käy päälle suorilta päin, mutta aika herkästi räjähtää viime kesän jälkeen ko kaks urkkia kävivät yhdessä hänen päälle.
Roy nyt muuten vaan ei siedä oikein mittää, eikä oo tottunu kaikkeen juuri siksi ko asuttiin koiran ekat pari vuotta niiiiiin korvessa ko vaan voi ikään asua. Tottu se sentäs hevosiin ja lehmiin. :P Tämmösen seropin voisin minäki ottaa! aivan mahtava koiruus oli hän.


"Sanniii, katoooo minkä mä löysin"

"Hieman" isompi kaveli.


Riimi & Nemo


2h meni puistossa nopsaan, seura mitä mahtavin, koirat onnellisia ja väsyneitä, eikä yhen ainuttakaan punkkia tarttunu koko koiraan! Aikas upea reissu.

Kulta tuli hakeen mua ja Sannia, käytiin grillin kautta, heitettiin Sanni kotiin ja kotona Riimiä odotti kunnon suihku.
Välillä mua pelottaa, että tuleekoha tuolle joskus vesihäntä ja/tai hotspottia, mutta ei luojan kiitos ainakaan vielä ole mittää tullu.
Mustikkashampoolla pesu, jonka jälkeen föönäys ja siinä samalla tuli kynnetki leikattua.
PusPuss


Koko reisussa matkoineen meni n. 6h, joten voitte vain kuvitella kui väsyny koko pentu oli. Se simahti heti.

Kiitokset Sannille, Lyylille ja Amandalle seurasta ja pitää kyllä ehottomasti nähä joskus toistekki koko poppoon kans! oli nii huippua.

Seuraavan kerran Rajasaareen todennäkösesti kesäkuun lopulla ja pääsee Riimi sitte taas leikkimään muiden kaveleitten kans.

Nyt enemmittä puheitta kuulemiin! =)2 kommenttia:

  1. Vau ihania kuvia ja kyllä kuulosti mahtavalata teijän reissu :)

    VastaaPoista