Sivut

sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Huhh hellettäViikko on menny todella nopsaa ja paluu arkeen alkoi paremmin ko kuvittelin. Ei se töihin paluu kesälomalta ollukkaa nii kamalaa ja aikaki menee nopiampaa ko on jotain mitä tehdä.

Riimi on ollu tämän viikon töissä mukana ihan varuiks vain ja nyt voi satavarmasti todeta, ettei sillä juoksuja enää ole. Työkaverit ja vanhuket tykänneet kovasti ko Riimin ottanu mukaan töihin. Saapa nähä pääseekö neiti ens viikollakin töihin mukaan.

Tiistaina töiden jälkeen Riimi oli ihan poikki, sillä onhan se hyvin rankkaa olla huomion keskipisteenä, saada rapsutuksia ja pöydiltä salaa herkkuja ;) mielellään hän lähti kuitenki vielä mukaan lenkille poitsujen kanssa, jonka jälkeen kotona lösähti suoraa sohvalle nukkumaan ja kuorsaus vain kuulu.
Iltapäivällä alkoi vihoi ja viimei pitkään odotettu ratatekniikka kurssi Niinu Agility Sportilla! Klo. 19-20:30 kurssi pidettiin ja neiti oli aikas väsy.
Kurssilla oli yhteensä 6 immeistä ja koiraa ja sanoi, että me ollaan Riimin kans ihan mielellään vikoja.
Kurssi on tarkotettu alotteleville, sekä pitkään treenaaville. Molemmille on haasteita radalla.
Riimin kans otettiin persjättöjä, joita muuten en ole minä useasti edes tehnyt ja huhheijaa ko ne tuntu vaikeilta. Riimi teki tosi ilosesti töitä. Tiian mukaan Riimi on hirveesti mussa kiinni ja mun täytyy näyttää ihan loppuun asti ohjaukset, jotta koira oikeesti menee esteet. Kokeiltiin sellastaki, että menen Riimin kans esteen lähelle ja ko Riimi omatoimisesti katsoo esteeseen tai esteeltä eteenpäin tulee vapautus ja palkka. Tiian kans naurettiinki tuolle höpsölle ko eihän se tajunnu ideaakaan edes kunnolla, katto mua pitkään silmiin, meni perusasentoon ja ihmetteli kovasti. Esteeseen katsoessa palkka heitettiin ja neiti ei sillonkaan lähteny palkan perään, vaan piti sanoa "saa" ja innostuttaa. Ompaha oppi menny perille ainaki siltä kantilta, että se ei kauas mun jaloista lähde ja vain "saa" käskyn jälkeen tietää lähtä omia menojaan. Kehut siittä kui hyvin koira pysyy paikoillaan! :)

Treeneissä oli oikein kivaa ja Tiia vaikutti oikein pätevältä kouluttajalta.
Ens viikon tiistaina treeneihin lähtee mukaan Riimi, että Rene. Sain ostettua Renelle tuurauspaikan samalle kurssille, jeeij.


Töissä on näääi rankkaaKeskiviikkona töiden jälkeen koirien kans lenkki, syömistä ja sen jälkeen Rene autoon ja suuntana Helsingin agiepikset.
Facen ilmotuksessa sanottiin, että möllit starttaa aikasintaan klo. 19, sillä kilpurit oli tällä kertaa ensimmäisinä. Klo. 18:10 oltiin paikanpäällä, kävin ilmottaan Renen maximölleihin ja lähettiin käymään lenkillä.
Aikaa kului ja kului, istuttiin ruohikolla, Renen kans riehuttiin ja käytiin monen monet lenkit.
Hiuka rupes jo turhauttaan pitkä odotus, sillä vasta klo. 23 starttas maxit!! suurinosa oli lähteny kuulemma kotiin, mutta kylläpä osallistujia vain riitti silloinkin. Aurinko oli laskenu ja iso kuu möllötti taivaalla.

Rataantutustumisessa rata vaikutti aika haastavalta, mutta jollain tapaa myös mielenkiintoselta.
Rene alotti maxeissa ja härregyyd ko petyin koko rakkiin. Radalla ajattelin mielessä, että: "mitä sä teet Reneeee?" ko Rene kävi aivan kierroksilla, ei jaksanu kunnolla kuunnella, mutta siinä samassa pitkän työpäivän ja odottelun myötä olin itekki ihan poikki ja ohjasin päin mäntyä. Jos ohjaukset olisi menny omalta osalta paremmin nii.. noo turhapa on enää katua.
Ekalla startilla kontaktit oli jotain aivan kamalaa. Niiku ei oltas niitä treenattu jo aivan tarpeeks. Ylhäällä video starteista ja ekalla startilla näkee kui Rene loikkii puomelta pois ja suoraa iki-ihanaan putkeen. Koitin korjata puomen kontaktia, mutta eihän Rene voinu kontaktiin koskea, koska siihen oli juuri paskonut joku medeistä ja seuraava koira hienosti vielä merkannut päälle. Toki kontaktipintaa oltiin koitettu huuhdella vedellä mut yi sano meidän Rene.
Toinen startti meni kontakteissa paremmin ja jopa puomen kontaktit meni kivasti!! siihen oon tyytyväinen.

Klo. 23:40 kotiin päin, Rene sekä me immeiset ihan väsy. Kotona iltalenkki, iltapalat koirille ja nukkumaan.

Maanantain treenit jäivät välistä, joten Rene ei oo päässy reilu kuukauteen treeneihin. Sekin voi olla osa syy miksi Rene ei jaksanu kunnolla keskittyä ja oli ihan täpinöissä päästessä radalle.
Meidän maanantain treeniryhmä on ollu nyt aikas hiljanen.. nyt maanantaina ois tullu vain minä ja yks muu. Ei me kahestaan jakseta kontakteja kantaa ja menee ikuisuus radan teossa ja purussa. Torstain ryhmä vaikuttaa olevan paljo aktiivisempi ja olenki laittanu s.postia asiasta, että jospa tuo meidän ryhmä ei aktivoidu yhtään niin vaihtaa ryhmää Renen kans. Ei tuosta vain tuu yhtään mitään. Maksanu kentästä, omasta vuorosta, jäsenmaksut ja kaikki. Pikkasen tympii.
13.7 näytti Susa tulevan pitämään ohjatut treenit, joita olenki odottanut ko kuuta nousevaa. Sinne mennään ihan takuulla ja katotaa vaa nii kaikki muutki ryhmäläiset sillo paikalla. ^^

Torstaina vapaapäivä, koirien kans lyhkäsiä lenkkejä helteiden vuoksi, otin aurinkoa 1,5h ja mukavasti paloin.. :D ja illalla klo. 18-19 Royn tokotreenit seuran ulkokentällä ja Katin ohjauksessa.

Roy oli ihan täpinöissään ulkokentälle kävellessä, eikä millää ois malttanu odottaa että pääsee treenaamaan. Vedettiin ko höyryveturi, vinguttiin, oltiin kuuroja ja kaikkea muuta mukavaa. Tietääpä ainaki, että koira selvästi nauttii päästessä treenaamaan tokoa.

Treeneissä aiheena: hyppy, luoksetulo ja kaukot yksi kerrallaan.
Ylempi video kertoo enemmän, mutta täytyypä sanoa, että kyllä oli hyvät treenit! Royta kehuttiin ja sanottiin, että on loma selvästi tehnyt terää.
Kaukoissa yksi kerrallaan käskettiin koira luokse ja pääsimpi huomauttaan pitkästä aikaa herraa! Mun vieressä Nina kutsu koiraansa luokse, jollon Roy lähti myös, mutta ihme ja kumma tuli mun luokse. Roy tosiaan rakastaa Ninaa ja haluis koko ajan Ninan luo ja saada hältä rapsuja. Herra takas paikallensa ja sen jälkeen tuli vain minu käskystä luokse, hurraaaa.
3min paikkis maate ja istuen meni ihan täydellisesti ja hyppy ihan jees, mutta perusasento on vielä vähä hakusessa. Pitäs koittaa nyt oikein kunnolla panostaa siihen ja vain prikulleen oikeasta asennosta palkka.

Uutena palkkana kokeiltiin tollasta nuolastavaa palkkaa, joka näyttää vähä dödö purkilta. Aluks Roy yritti purra sitä, antaa tassua ja kaikkea mahollista, kunnes tajus, että sitä pitää nuolasta. Roy tykkäs tosta tosi paljo ja itestäki oli helppo ja nopea palkata. Varmasti ostan lisääki noita kuha ekan saa loppumaan.

Perjantaina töiden jälkeen koko lauman kans lyhkäsiä lenkkejä, sillä varjossa oli +30, eikä nuo oikein jaksanu mitään tehdä. Viilennystakki on ollu ihan täydellinen apu koirille ja sen eron myös näkee! noin 5min takki päällä ja koira ihan erilainen. Haluis leikkiä ja valmis tekemään eri temppuja.
Illalla grillausta äidin luona ja sen jälkeen lähettiin koko lauman kans toppelundin koirauimarannalle. Rene ja Riimi ui mielellään ja hakivat uutta kelluvaa kapulaa, kun taas Roy naautti ja kahlaili ilman mitään kiirettä.
Rene raasu jopa tärisi uinnin jälkeen, vaikka ulkona edelleen varjossa +27!! on se semmone mamman vilukissa.
1v 3kk, eikä mikään ihan täydellisimmästä päästä otettu rakennekuva :--D


Lauantaina iltavuoro, jota ennen nukuttiin pitkään, käytettiin koirat lyhkäsellä lenkillä ja viritettiin terassille uima-allas. Eilen varjossa oli +31, joten kyllä, oli uima-allas ihan kiva viilennyspaikka.


Shoppailua

Musta pöytä vaihtu valkoseen ja on ihan täydellinen meidä kotiin!

Rene ja Riimi sai uudet pannat :3

Riimin blingbling flexi

kelluva kapula

Tänään ainuan vapaapäivän ja hieman viileemmän päivän (+25 varjossa) ansiosta ollaan kerranki tehty jotai hyödyllistä ja näkyvää.
Koirien kans joo perus lenkit, mutta sitte on käyty Sellossa ja Plantagenissa. Plantagenista ostettiin ihan mukavalla summalla kukkia ulos ja pitihän sitä sisälle ostaa ruusukimppuki.

Pihalla siinä tuusattiin ja leikittiin miehen kans viherpeukaloita ja koirat sai syä kongeista lihat.
Eihän me oikeesti olla mitään viherpeukaloita ja minäki saan aina kukat kuolemaan, mutta kyllä on nyt kuulkaas nätin näköstä pihalla. Ei oo enää nii orvon näköne piha. Riiminki toivon sen verran kasvaneen, ettei heti revi kukkia maasta, kuten teki viime kesänä.. :D

Onko teidän kodin pihaa laitettu kesäisemmän näköseks? :)

Vielä pitäs huomenna käyä ostaan riippukukka nii kaikki ois valmista.
Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!

Huomenna töiden jälkeen olis agiepikset joihin suunnataan. Katotaan miten Rensku menee ilman treenejä sielläkin.. :D onneks tiistaina herraki pääsee kunnon treeneihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti