Sivut

keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Loman tarpeessaViikot vierii työn, koulun ja koirien kans nopsaa eteenpäin ja huomenna jo torstai! Mitäs kivaa meillä on luvassa loppuviikolla?

Uudet superpannat saapui viime viikon lopussa


Sunnuntaina (13.9) päivällä kotiutui 90kpl vapaan kananmunia ja on muute hyviä! iha erilaisia mitä kaupasta. Herrrkkua. Nyt on siis koirat, sekä me immeiset syöty munia ihan riittämiin. Itellä rupee hiuka jo tökkiin, mutta kyllä koirille maistuu.


Sunnuntaina illalla klo. 20-21 Agimestassa käytiin Riimin kans ohjatuissa tokotreeneissä. Riimi sai paikata Royta, koska Royn selän voinnista en osannu sanoa juuta, enkä jaata.

Neiti 1v 5kk ♥ karvanlähtöä pukkaa. Kaljuuntunu jo takajaloista ja hännästä.


Treeneissä otettiin ihan ekana 2min paikalla makaaminen ja heti perään myös istuminen.

Makuullaan neiti jäi lonkalle, mutta mä en nyt siihen pahemmin kiinnittäny huomiota. Hienosti pysyi makuullaan tasan 2min.
Paikalla istumista otettiin ensimmäisen kerran hallissa, joten kävin 1min jälkeen neitiä palkkaamassa hienosta käytöksestä. Seuraavan minuutin pysyi myös loistavasti paikoillaan.
Onhan Riimi siis ennenki istunu paikoillaan, mutta ainoastaan kuvien oton ajan ja onneksemme taustalla on ollut usein myös häiriötä.

Paikallaolojen jälkeen leikittiin ja leikkihetken jälkeen vuorossa kaukot.
Kaukoja ei ole IKINÄ ennen otettu, ei sitte ikuna.
Kartio koiran viereen, jotta näen liikkuuko neiti kovastikin. Pysyin todella lähellä, sillä olihan tämä treeni ihan uus juttu neidille.
Yllätyin positiivisesti! en voinu olla ihailematta neidin etujalkojen töpöttelyä. :3 se ei liikkunu yhtää kartion vierestä, vaan pysyi täydellisesti paikoillaan. Oon todella yllättyny. Tässä Roy sais kattoa mallia :D herra meinaa on vähä turhanki innokas, eikä osaa vielä makuulta nousta hillitysti ylös. Tämä tosin on työnalla.


Kaukojen jälkeen juoma- ja pissatauko.

Taukoilun jälkeen vuorossa seuruu kävellen ja juosten. Videota ei siittä tullut. Markus kuvasi tämän kohan järkkärillä ja siittä iso kiitos ko jakso kuvata treeneissä!
Seuruu on opeteltu imuttamalla ja ajottain oon nostellu kättä ylös. Hienosti pysyy jalan vieressä, mutta peppu kääntyy ulospäin, jota kädellä koitan korjailla.
Ihan liikaa neiti on vieläki kädessä kiinni, mutta olin yllättyny siittä kui Riimi piti välillä kontaktia ihan hyvinki yllä.

Tähän täytyy myös myöntää se, että ei olla Riimin kans aikoihin tokoiltu. Ihme kyllä se ei ole mitään unohtanutkaan, pikemminki "lomailu" tokosta on näyttäny auttavan.
Agility tulee olemaan tästäki eteenpäin meidän ykköslaji, mutta kylläpä tätä tokoakin on ihan kiva välillä treenata. :)


Lopussa otettiin vielä myös ensimmäisen kerran peruuttamistreeniä. Kokeiltiin paria eri tapaa, jotka näkyy videolla. Peppu näyttää olevan erittäin raskas ja mieluummi alussa lösähettiin aina istumaan, mutta kyllä neiti lopussa jo hieman peruutusaskelia otti ;)

Kaikinpuolin kivat treenit! meillä oli ainaki kivaa ja opittiin paljon.

Riimin mielestä treeneissä ois ollu kiva mennä jokaisen treenikaverin luo, jotka vingutti leluja. Neidin mielestä kaaaikki lelut on hänen ja kukaan muu ei saa leluilla leikkiä. Tästä syystä keskittyminenki herpaantu muutamaan otteeseen. Höpsö tyttö.


Maanantaina vapaapäivän kunniaks käytiin koirie kans pitkä lenkki ja klo. 14 Nina saapui hieromaan Royn.

Ilouutisia saatiin Ninalta, selkä on jo todella hyvä, eikä kireyttä ole enää havaittavissa!! jeeeij.
Ilman jumeja ei kuitenkaan selvitty. Kaularangan ja lapojen välistä löyty kireyttä jonki verra, johon herra sai laserhoitoa. Tämä kireys on tainnu tulla uusista Rukan valjaista..
Remmiä ku ollaa pidetty rintakehän D-lenkissä. Roy on kävelly nyt todella nätisti valjailla, mutta kireys on voinu tulla ekoista kerroista valjaita käyttäessä.
Kuulemma voidaan valjaita tästä eeskipäin käyttää ja saatiin jumppaliikkeitä kotiläksyks mitä treenata päivittäin, jotta mahdollinen lukko aukeaisi.Maanantaina illalla käytiin Renen kans vielä Niinu Agility Sportilla ohjatuissa agitreeneissä klo. 20:30-22.

Rata vaikutti oikein kivalta ja tällä kertaa tehtiin perustekniikkaharjoituksia.

Renellä riitti virtaa ja ite olin myöhässä. Koira eteni ko suihkari ja minä sähläsin, näin se vaa menee aika usein.
Kylläpä nuo ohjatut tekee vain itelle hyvää. Satu on kouluttaja määrätietoinen, sanoo suoraa, käskyttää jota pidän hyvänä piirteenä ja opettavaisena, sekä tottakai osaa kehua onnistumisista. Tätä mä oon niin kaivannu.

Rene yllätti A:n kontaktilla positiivisesti. Ei kertaakaan hypänny kontaktin yli ja lähteny jatkaan rataa, vaan pysähty pariinki otteeseen oikein kivasta onoff-asentoon.

Olin kyllä todella tyytyväinen treeneihin ja koiraan. On mulla vain ihan paras harrastuskaveri.


Kotona treenien ja iltalenkin jälkeen vätysti kovasti :3


Tiistaina päivällä käytiin pitkä remmilenkki ja ilta meniki töiden merkeissä.

Tänään on ollu koulupäivä, jonka jälkeen koirat pääsi lenkillä ja lenkin jälkeen kahen siskon synddäreille ♥ agiepikset jäi väliin, mutta väliäkös sillä.

Huomenna iltavuoro ja perjantaina aamuvuoro.
Perjantaina töiden jälkeen koirien kans lenkki, auton pakkaus ja suuntaamme Pohjanmaalle Kannukseen. Lauantaina lähtää Kannuksesta vielä pohjosemmaks, Ranualle!! Ranualta ollaan viikoks vuokrattu hirsimökki, koirat lähtee tottakai mukaan ja paljon kaikkea jo suunniteltu.
Me ollaan niiiiin loman tarpeessa ja tästä tulee ihan takuulla täydellistä. En malta oottaa.

Blogimme herää eloon seuraavan kerran lokakuussa ja luvassa on kuvarikas postaus! :)


6 kommenttia:

 1. Mietein muuten, oisko BoTista apua Royllekin? Nala on tuntunu taas vähän jäykältä, tilasin sille viime viikolla loimen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois olla! :)
   Otetaa loimi mukaan lappiin ja kokeillaan mitä herra tuumaa. Rene ja Riimi on kyllä kovasti tykänny loimesta. Yleensä ne on ihan paskanjäykkiä kaikista takeista, mutta Bot on ollu mieleinen.

   Poista
 2. Satu on ihana. <3 Koulutti meitä seuralla viime talven ja opin niin hemmetisti. Bestestest.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! vasta kahet ohjatut hän vetäny ja nyt jo todella kiva fiilis. Huhtikuuhun saakka todennäköisesti kouluttaa joka toinen viikko. :)

   Poista
 3. Sun blogi on kyl niin ihana!! Sun postauksia vois lukee niin monta tuntia! Koirat ja kuvat on hienoja ja teksti helppoa lukea! Tää blogi on mun mielestä paras blogi! Muuten millon tulee seuraava postaus! Ootan innolla! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua *_* kiitos paljon! ihana kuulla, että blogi on mieleen.
   Juuri alan kirjoittamaan uutta blogitekstiä ;)

   Poista