Sivut

lauantai 17. lokakuuta 2015

Rajasaaressa kera uuden ystävän ♥Eilen, perjantaina (16.10) aamuvuoron jälkeen koirie kans pitkä lenkki, kotipihalla leikkimistä ja illalla äiti ja isäpuoli tulivat synttärikahveelle. Kahveen jälkeen keilausta Sellossa ja käytii kattomasa kauhuleffa VIP-paikoilta. Yöllä kotona, koirie kans "iltalenkki" ja koisimaa.


Tänään, lauantaina (17.10) nukuttii pitkään, herättyä aamupalaa ja koirie kans käytii reilu tunnin remmilenkki. Remmilenkin jälkeen pakkasin tavaroita kasaan, Riimi mukaan ja mars bussipysäkille!
Bussilla suunnattiin Helsingin keskustaan.Bussissa tuli istuttua melkein tunteroinen ja Riimi oli erittäin hienosti. Riimi sai myös parilta ihmiseltä rapsutuksia ja paljo kehuttiin kui rauhallinen koira mulla onkaan.

Keskustassa käppäiltiin kampin kulmille, jossa meitä odottikin jo Jenny ja Vilkku seropi.
Riimi oli heti sitä mieltä, että: "jihuuuu, uusi kaveliii!"

Hetki annettiin koirie haistella toisiaan ja sitte käveltiinki bussipysäkille, josta bussi vei meidät lähelle Rajasaaren koirapuistoa.

Ihme ja kumma, me ei edes eksytty! löyettii oikein mainiosti koirapuisto ja kylläpäs siellä oliki porukkaa. Koirat irti ja lähettii kävelee saarta ympäri.

Riimi oli ihan mainio, heti noutajan tapaan riennettiin veteen ja kaaaaikki uudet koirakot käytii morjestaa. Neidillä oli niin superia.

Vilkkua eka hieman jänskätti uudet koirakot, mutta Riimiin hieman turvautuen uskallettiin jo hetken päästä rallitella ja hakea keppiä vedestä. Aivan huippu ja reipas pentu hän on ♥


Rajasaaren isoimmalle hiekkarannalle jäätiin sitte pidemmäksi aikaa, kuvailtiin molemmat järkkäreille ja koirakot leikki muide koirie kanssa.

Seurassa oli monenmoista ja erilaista koiraa, oli isoa ja pientä, karvasta ja lyhyempi karvasta. Kaaaaikki oli vaa nii huippuja Riimin mielestä.
Ekan kerran neiti sai myös ihan oikeasti olla rauhassa urkeilta! ei kukaa nylkyttäny kertaakaan ja näi ollen Riimi pysy ihmeen puhtaana. Yleensä ku se möyrii maata pitkin nylkyttävie urkkie takia :D

Puistoiltiin 1,5h ja se ihan selvästi oli riittämiin neideille. Vilkku oli jo muutenki ihan tööt reissailusta ja Riimi myös ko rallittella eri kamujen kans jatkuvasti.

Markus tuli hakemaan meitä klo. 16:30 ja autolla ajettiin rautatieasemalle.Rautatieaseman parkkihallissa Riimi sai jäädä autoon nukkumaan ja me muut porukalla suunnattiin heseen syömään. Syömisen jälkeen Jenny osti junalipun, junaan saatto ja heipat ihanille.

Oli kyllä ihan superia nähä ja ko kerranki mulla oli vapaa viikonloppu! toivottavasti ens kevään suunnitelmat toteutus ;)

Kotona äiti, isäpuoli ja siskot odottivatkin jo meitä. Kämppään päästyä vastassa oli todella epämiellyttävä näky. Heti eteisessä oli oksennusläntti ja Rene oli raapinu ulko-oveen ihan kamalat jäljet. Päästin Renen ulos ja herra meni heti kuralle. Oli tainnu olla kamala hätä sisällä, vooi raukka. Ihme ko jakso edes pidättää pusikkoon asti.
Vatsa oli niin löysällä, että peppukarvatki meni iha likasiks.. molemmat koirat pääs suihkuun.

Ilta on menny hyvin rauhallisesti. Koirakot ovat nukkuneet tyytyväisinä ja kohta iltalenkille.

Huomenna kokeillaan ottaa iltaan saakka Markuksen kans rennosti. Käyää koirie kans vain lenkit ja muute löhötään sohvalla. Onnistuukoha multa? :D noo, onneks illalla pääsee Royn kans tokotreeneihin.

Puistoilun jälkeen oltiin nääääi väsy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti