Sivut

torstai 5. marraskuuta 2015

HarrastuskaveritSunnuntaina (1.11.2015) Royn kanssa ohjattuihin tokotreeneihin suunnattiin Agimestaan.

Aiheena kapulan pito, mutta ihan treenien alussa otettiin paikkamakuuta ja istumista 3min.
Royn kanssa paikalla istumisessa ollu hieman sitä ongelmaa, että herra menee minuutin kohalla maate, mutta toissakerralla 2min paikkis onnistu hienosti ja sunnuntain treeneissä 3min paikkis onnistu myös loistavasti!
Paikkiksessa ensimmäinen minuutti oli "rauhallista" olemista, toisen minuutin kohalla ohjaaja ja hänen miehensä pujottelivat koirat vuoron perään ja viimenen kolmas minuutti oli taasen rauhallista paikkuuta.
Roy oli treenien alussa hyvin levoton, joten vaikka koira pysy paikoillaan nii ei se kovin hiljaa sielä ollu.. kamala vinkuminen perään, haukottelu, hännän vispaus, nuuskiminen, kattominen joka paikkaan ja asentoaki kerran korjas makuuasennossa. Täähän oli ihan uutta käytöstä koiralta, joten laitetaan tämä runsaan energian piikkiin. Lenkit on kyllä tehty, mutta oman selkäkivun myötä ei oikein mitään sen enempää aktiviteettia.Seuruuta otimme pariin otteeseen häiriössä ja voi miten kivasti herra pitää kontaktia yllä! vaikkaki peppu hieman liikkuu ulospäi.

Luoksetulo otettiin tasan kerran ja se meniki nii upeesti, etten ois parempaa voinu Roylta odottaakkaan.Kapulan pidossa saatiin PALJON uusia ja hyviä vinkkejä.

Roy on ruennu nyt sietämään kapulaa ja pitää kapulaa ihan mielellään suussa.
En ollu käskyjä vielä yhistäny kapulan ottoon ja luovuttamiseen, joten seki alotettiin viime treeneissä.

Video kertoo treeneistä enemmän ko tuhat sanaa, joten.. ;)


Maanantaina (2.11) aamuvuoron jälkeen lauman kanssa lenkki ja illalla omatoimi agitreenit Renen ja Riimin kans. Riimi pääs treeneihin myös mukaan, sillä yks treenikaveri oli poissa.Aiemmin aattelin, että oltas tehty viime treenien rataa, mutta ei sitä sitte jaksanukkaan rakentaa. Kentällä oli ihan kivan olone rata. Pussia oo tehty pitkään aikaan Renen kans ja Riimin kans ehkä kerran. Molemmat suoritti pussin hienosti, aivanko vanhat tekijät. Riimiki oppi tykkäämään pussista.Rene pysähty puomen alastulossa oikein kivasti ja lopputreeneissä otettiin kepit vasta radalle mukaan. Päätös oli hyvä, sillä Rene yllättäen kuumu taas ihan kunnolla kepeistä, MUTTA miten hienosti se tekiki kepit!! Keppien alussa ja lopussa kahet verkot ja muuten verkot oli joka toisessa välissä.
Olin kyllä nii tyytyväinen herraan.Pieni onnettomuus kävi myös puomella, sillä Rene kävi ihan kierroksilla ja vauhtia oli huimasti. Vasemmalle kyljelle raukka lens, mutta eipä se siittä ottanu itteensä lainkaan. Onnettomuuden jälkeen otettiin vielä 2krt puomi ja ekalla kerralla Rene teki aika varovaisesti sen, mutta jo toinen kerta onnistu hienosti ja siihen oliki hyvä lopettaa treenit.
Agitreeneissä olevat kuvat on kuvannut treenikaveri Tania Torvinen! isot kiitokset ihanista ja vauhdikkaista kuvista. :)

Puomelta putoaminen

Riimin kans otettiin pussia, aitoja (hieman korkeampia kuin ennen), putkia ja pitkästä aikaa myös puomea!
Ekana puomen alastuloa ja lopuks pari kertaa koko puomi.Miten hienosti ja reippaasti neiti tekikään puomen! mä oon kyllä nyt nii fiiliksissä koko jutusta, että oivoi ♥

Treenien jälkeen kotiin, iltalenkki, kotona venyttelyt, iltapalat ja nukkumaan.


Tiistai meni nopsaa töiden parissa ja itellä selkäkipu vain paheni, joten piiiiitkät päikkärit oli paikallansa kotona. Ilta siis meniki sohvalla torkkuen ja katsellen tv:tä. Kerranki rauhallinen ilta kotona. Kyllä tekiki hyvää.

Keskiviikkona (4.11) koulupäivä oli yhtä tuskaa. Alaselkä oli niin kipeä, ettei tienny miten päin ois istunu. Juna-asemalla raidetta vaihtaen liukuportaat ei toiminu ja mun oli yhtä tuskaa kävellä pitkät portaat alas ja ylös.
Kotona koirie kans lenkki, lenkin jälkeen kotona lepäämistä ja äidin pakottamana soitin lääkäriin, jossa kävin klo. 19 aikoina. Lääkäri määräs kunnon kipulääkettä ja käski levätä. Alaselässä vasen puoli paljo pahempi ja keskiviikkona uutena juttuna särky ja vihlonta meni pakaraan saakka. Vasemman jalan refleksit eivät toimineet ja lääkäri katto mua suu ammollaan. Todennäkösesti jotai hermokipua nyt. Jos ei mee ohi viikonlopun aikana, on mentävä uudestaan lääkäriin.

Illalla mun oli kuitenki pakko päästä vielä Riimin kans 2x2-pujottelukurssille. En todellakaan halunnu jättää hyviä ohjattuja treenejä väliin ja olihan lääkekin jo hieman tehonnut.Riimi oli treeneissä niiiin hieno! kepit oli jo melkein kokonaa suorat ja neiti keskitty niin täysillä.
Nopeesti treeneissä koira väsyy, sillä siltä haetaan tosi paljo oma-alotteisuutta ja päätä joutuu käyttämään.

Treenien jälkeen autossa nukku tyytyväinen koiruus.


Torstaina, eli tänään mulla olis ollu töissä iltavuoro mutta saikun takia tää ja perjantai ovat vapaita. Viikonloppu olisi muutenki vapaa työn suhteen.

Aamulla herätys klo. 8:30, koirie kans suoraa aamulenkille ja voi miten ihana oliki aamupakkasessa lenkkeillä. Maa kuurassa, ilma pirtsakka ja aurinko paistoi.

Maanantain puomi tapaturman myötä rupesin miettimään millon Rene ja Riimi on viimeks hierottu ja kylläpä siittä taitaa olla jo reilu 3kk. Laitoin s.postia Ninalle, joka pääsiki sitte tänää koirat hieromaan. Nina saapui klo. 10 aikoina ja ekana vuorossa oli Rene.
Renellä rintarangan alussa tiukkuutta ja Rene reagoi selvästi kosketukseen. Sai laserhoitoa 5min, jolla päästiin oikeaan kohtaan, Rene rentoutui ja rupesi nukkumaan. Tiukkuus saatiin poies ja koira muuten lihaksista hyvin joustava.
Renen jälkeen vuorossa oli Riimi ja Riimiltä ei sitte löytynykkään jumin jumia! miten hieno uutinen.


Kyllähän sitä itteä hieman huvitti ko koirat käy säännöllisesti hieronnassa, mutta ite et ole käynyt kertaakaan ja vaikka nyt vieläpä selkäkipu on kova niin ei, ei kävis mielessäkään että raaskisin käyä hieronnassa :D
Lääkärin määräämä kipulääke on tehny itelle vähä pahaa oloa, joten hieronnan jälkeen koirat käytin pissalla ja nukuttiinkoha me noin 4h päikkärit. Hupsheijaa.

Huomenna iltapäivällä ajetaan maalle, joten koirilla luvassa vapaanaoloa metässä ja energiat saavat sielä purkaa koirakaverien kanssa.
Täytyy toivoa, että tämä selkäkipu lähtis nyt paranemaan, sillä maanantaina mulla alkaa 4vk:n työharjottelu, enkä halua olla päivääkään töistä poies!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti