Sivut

sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Kuumakallet vauhisa
Kuulumisia viikon varrelta..

Maanantaina (26.10) illalla klo. 20:30-22 Niinulla Satun ohjatut agitreenit.
Rata oli oikein kiva ja innolla odotin koko päivän kyseisiä treenejä. Olin nii fiiliksissä.
Paikanpäällä Markus kävi lämppäämässä Renen kans ja ite lähin jo tutustumaan rataan. Radalla oli paljo käännöksiä ja aivot meni iha sökkyrälle.

Kepeillä laitettiin verkot, koska treeniporukka nii eritasosta ja kepit eri vaiheissa itse kullakin. Alkuun ja loppuun 2verkkoa peräkkäi ja keskivaiheessa verkot joka toisessa.

Renen päästessä radalle otettiin keppejä ihan ekana ja kui hienosti herra teki niitä! ihan mahtavaa.
Satu sano, että munki pitäs jo juosta vierellä ja olinki aluks tosi varovainen, koska pelkäsin että Rene tulee pois kepeiltä jossaki kohtaa missä verkkoa ei olekkaan. Niin ei kuitenkaan käynyt, Rene teki alusta loppuun puhtaasti kepit, ei menny mite sattuu vaa katse edessäpäi ja voi kaamee kui nopeella vauhilla.Verkkojen ansiosta uskalsin ottaa eri kulmista lähetyksiä kepeille, sekä se vaikea kulma... seki onnistu erittäin hienosti! Rene ihan haki oikeaan kohtaan. Olin aivan äimänä, että "woooot?! miten se nyt menee noi kivasti?"

Keppien jälkeen otettiin rataa mukaan, jossa osana kepit ja keppien jälkeen superpalkka. Rene kuumu hirveesti ja teki kyllä hyvin, mutta loppurata oliki sitte yhtä sähellystä.

Rene meni omia reittejään, ite ohjasin huonosti, koiran focus oli missä sattuu ja Satuki sano, että Rene käy nyt kyllä kierroksilla eikä jaksa keskittyä. Tais olla virhe ottaa ihan ekana keppejä. Ois vain tehny eka perusrataa ja sitte vasta kepit mukaan.

Takaaleikkaus tuotti myös suurimmalla osalla vaikeuksia. Eihän me ollakkaan sitä treenattu ko ehkä kerran sporttiksella viime talvena :D hyvää treeniä itelle ja koiralle ja viimei takaaleikkaus jopa onnistui pari kertaa. Siihen oliki hyvä lopettaa ja lähtä koiran kans verryttelylenkille.
Huomenna onkin vuorossa agin omatoimitreenit, jossa ehkä tehää samaa rataa ko viimeks tai keskitytää sit johonki iha muuhun.
Riimi pääsee myös mukaan treeneihin tuuraamaan, sillä yks treenikaveri on poissa.
Suuret kiitokset treenikaverille Mirkalle, joka otti tällä kertaa kameransa mukaan treeneihin! Seuraavalla kerralla Tanian vuoro ja sitte taas mun. Niiiiin kiva ko saa treeneistä kuviakin.


Tiistai (27.10) meni nopsaa koirie kans lenkkeillen, riekkuen kotipihalla, lukien isoon tenttiin ja illalla tuli käytyä myös ensimmäisen kerran elämässä Helsingin oopperatalolla, jossa työporukan kans käytii kattoo pieni merenneito-esitys.Keskiviikkona (28.10) koulupäivä ja kamala tentti oli edessä. Tentti ei sinänsä ollu itsessään nii kamala mitä odotin, mutta kyllä se aiheuttiki lisää stressiä ja aikaa oli saatava tentin lukuun. Eiköhän se läpi kuitenki meni, joka pääasia.

Koulun jälkeen koirie kans lenkki, kotipihalla treenaamista (tokoa ja keppejä) ja illalla klo. 21-22 Niinulla Riimin 2x2-pujottelukurssi.
Pujottelukurssista on vain hyvää sanottavaa! pentu menee koko aja paremmin ja paremmin. Nyt saatii keppejä jo tosi lähelle toisiaan ja pujottelu näytti jo pujottelulta. :)
Väsy iskee nopsaan kepeillä, joten otettiin kahdessa osassa treenit.

Treenien jälkeen perus iltalenkki kaikkie kans kotona, Riimin venyttelyt ja BOT on ollut kans tosi ahkerassa käytössä!


Nyt onki päivät menny ihan vilisten eteenpäin. 10pv:n työputki kauhistutti alkuun, mutta on siittä nyt jo 5päivää selätetty! vielä ois 5päivää jäljellä ja alaselkä huutaa hoosiannaa..
On tuo työ vaa raskasta ja siihen päälle koulu ja etätehtävät. En suosittele kyllä oman väsymisen myötä kellekkään oppisopimuskoulutusta. TOKI onhan siinä hyvät puolensa, mutta enimmäkseen huonoa ja se vie ihmiseltä kaikki energiat. Luojan kiitos meillä ei ole ihmistaaperoita talossa.

Työstä voisin sen verran mainita myös vielä, että ens viikon perjantaina tosiaan tämä kamala putki loppuu ja mulla on viikonloppu vapaa! perjantaina aamuvuorojen jälkeen suunnataan maalle viikonlopuks ja nollataan kyllä ihan varmasti. Koirat myös nauttii.
Isäinpäivä viikonlopun jälkeen meen kuukaudeks eri vanhainkotiin tekeen näytön ja tammikuussa 2016 ois tarkotus tehä ihan vika viimene näyttö. Keväällä pitäs valmistua lähihoitajaks ja sen jälkeen koulut kierrän kaukaa. Ehkä joskus vielä haluisin lukea sairaanhoitajaks itteni, mutta siihen taitaa mennä vielä kauon aikaa.


Tahon siis vain varottaa blogin hiljaisuudesta loppuvuonna ja mun valittamisesta koulujutuista. Nyt vaa pitäs laittaa kaikki viimesekki voimat peliin tän jutun kans ja niiku mummuni sanoi: "kyllä se vielä Noora kirkastuu" ja siihen haluunki uskoa.

(c) Sanni

Eilen, lauantaina (31.10) aamuvuoron jälkeen kotia ja siittä lähettiinki melkei heti Riimin ja Markuksen kans hakemaa Sannia ja Priimaa ja suunnattiin Rajasaaren koirapuistoon!

Paikanpäällä kamerat jätettiin suosiolla autoon, sillä ulkona oli vaa jo nii pimeä! koirapuistossa oli pari koirakaveria, joiden kans kauhukaksikko sai rallitella ja telmiä.
Puistoiltiin n. 40min, heitettii Sanni ja Priima kotiin, omassa kodissa kynttilät palamaan ja otettiin rennosti kattomalla tv:tä.

Illalla vielä iltalenkki koirie kans ja wolaa, päivä oli pulkassa.

Tänää on oltu taasen töissä, Markus on lenkittäny koirat ja illalla ois vielä Royn tokotreenit, joissa Kati kouluttamassa ja aiheena kapulan pito. Treenejä odotellessa ja näihin tunnelmiin kaikille oikein mukavaa ja reipasta alkavaa viikkoa! :)

Nii ja hei, nyt on jo MARRASKUUUUU ♥ kohta jouluvaloja koti täyteen 8)


2 kommenttia:

  1. Ootko opiskellut jonku eri ammatin ennen lähihoitajaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon opiskellu tähän asti koko elämäni :D peruskoulusta suoraa amikseen, amiksesta valmistuin elintarvikkeiden valmistajaks ja koulu kesti 3v. Sen jälkeen tein alan töitä kesän 2013, syksyllä muutto uudellemaalle ja tammikuussa 2014 lähin lähihoitajaks lukeen oppisopimuksella. Amiksen aikaan olin kesät töissä vanhainkodilla ja viikonloppu tein keikkaa yhessä palvelutalossa. Koko aja tehty jotai :D

      Poista