Sivut

tiistai 22. joulukuuta 2015

Huikeet aksatreenit!
Pakko jakaa tää riemu tännekki!! siis meillä oli eilen, maanantaina (21.12) illalla ihan mahti omatoimiaksatreenit. Saan olla kyllä nii tyytyväinen nuihi mun hurttiin. En vois parempia harrastekavereita saada.

Se mikä yllätti mut täysin oli Renen ja Riimin irtoamiset ja minä muistin kokonaan ton älyttömän pitkän radan!
Aluks treeneissä pätkittiin rata osiin ja lopussa Rene teki hienosti koko radan (28 estettä) puhtaasti. En vois parempaa suoritusta koirilta odottaa. Huhheijaa ja nyt muute harmittaa ko tulevana viikonloppuna ei päästä töiden takia mölleihin liiteleen! jospa ens vuonna olis jo virallisten kisojen aika, ainaki Renellä.

4 kommenttia:

 1. Ihana, ko Rene meni palkan saatuaan noista molemmsita putkista vielä :D

  VastaaPoista
 2. Ihanalle näyttää teidän meno <3
  Itselläni on shetlanninlammaskoira ja pitkäkarvainen collie.
  Collien kanssa kerkesin käydä agilityn alkeiskurssin ja vähän alkeisjatkokurssia, kunnes koirat vietiin lonkkakuviin ja collien lonkat oli D/D :(

  Sheltin kanssa harrastan aktiivisesti agilitya ja joskus ensi vuonna olisi tarkoitus mennä ykkösiin kisaamaan. Emmi (sheltti) on vaan niin estrhakuine koira, että se saattaa sujahtaa esteelle, kun silmä välttää, puomi ja kaikki kontaktit on varsinkin sen lemppareita :D

  Emmi myös syttyy tosi hitaasti ja eka rata treeneissä on oikeastaan vain haistelua ja hidasta löntystelyä, mutta toisella radalla intoa on jo enemmän :)

  VastaaPoista
 3. Ooi kiitos! :3

  Voi eikä :( todella ikävää, että noin huonot lonkat paljastu kuvista. Hyvä kuitenki että kuvautit. Onko ollu mitää näkyviä oireita D-lonkista?
  Itteä jännittää kovasti mikkä tulokset Riimi saa keväällä luustokuvista.. toivottavasti ei ole huonot. Nyt ollaa jo nii hyvällä mallilla agissa ja harmittas iha totaalisesti, jos jouvutaa koko harrastus lopettamaan. Terveen olone tuo ainaki on, mutta koskaanhan ei tiiä..

  Kiva kuitenki, että sinulla sheltistä hyvä harrastekaveri! :)

  VastaaPoista