Sivut

torstai 24. joulukuuta 2015

MyDay & Joulu 2015


Tässä se nyt ois! meidän toinen MyDay.
Lukijat toivoi pitempää videota ja enemmän puhetta seuraavaan MyDay-videoon. Jotkut olivat tyytyväisiä jo siihen edelliseenkin. Halusin kuitenki kuunnella teidän toiveita ja pyrein mahollisimma hyvin toteuttamaan ne. Sen myönnän, että todella ujo ja huono olen puhumaan videoon mutta tämmöne mä vaan oon :--DMitäs mieltä olitta videosta? hyvää ja kehittävää kommenttia kaipaisin.
Nyt haluanki näi lopuks toivottaa meidän poppoolta teille kaikille oikein ihanaa ja herrrrkullista Joulua ja poksahtelevaa Uutta Vuotta vuodelle 2016!
Pitäkää toisistanne huolta ja olkaa läheisten kanssa ♥

Me mennää aamulla äitille joulusaunaan, saunan jälkeen riisipuuroa, kotia lenkittään koirat, Riimin kans Soukan puistossa sovittu treffit muiden soukan koiranomistajien kanssa klo. 11 ja iltapäivällä klo. 15 jälkeen äitille syömään, jossa kaaaaikki siskot myös kotona. Illalla tulee pukki, availlaan lahjoja ja vietetään aikaa yhdessä.

11 kommenttia:

 1. Vooi Noora miten ihana video!! ^_^ Jerin ja Riimin pusuttelut oli parhaita. Ja kiva toi ko oltiin syömäs :"D

  VastaaPoista
 2. Kaunis tuo joulukuva, oikein onnistunut! :)

  VastaaPoista
 3. Mitä oot muuten tykänny kädessä noista gripeistä? Omaan makuun D&C'n gripit on parhaita, ne on reunastakin pehmeet eikä viillä käteen, jos pitää kiinni ja koira vähän vetää. Mulla on tosiaan niitä käsilenkittömiä arkikäytössä, kuten oliki puhetta Messarissa. Nalan remmissä oli se käsilenkki, mutta avasin siitä ompeleet. Ei ollu oranssina lenkittömiä. Pieni solmu on toisessa päässä, ettei luiskaha pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo kyllä mitää moitittavaa! Mun mielestä tosi hyvä kädelle. Roylla ollu nyt koko aja käytössä :D Riimillä oli kans nyt ko keskustassa käytii. Yleensä muute Rene ja Riimi menee flexeillä peruslenkit nii niillä ei kovin usein käytössä ole gripit.

   Poista
 4. Ihanaa jouluu sinnekin! Täytyy itekin käydä joku pvä Rajasaaressa, kun on se sen verran makeen näkönen paikka. Joissain kohdissa puhuit hirmuisen hiljaa tuossa videolla, mutta muuten oli oikein mainio. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi kiva paikka! Suosittelen. Joo nii puhuin.. olin joko just heränny ja junassa en kehannu puhuu lujaa ko ois vähä ihmiset kattonu x)

   Poista
 5. Hyvä my day :D
  Tuo vika kuva Riimistä on niin söpis <3

  VastaaPoista