Sivut

tiistai 29. joulukuuta 2015

Rajasaari ja supermöllit


Riimi 1v 9kk ♥
Tasan viikko sitten, tiistai (22.12) suunnattiin Riimin kans Helsinkiin ja porukalla lähettii käymää Rajasaaressa! :) päivästä on myös MyDay.

Fanny ♥


Hää oli nii upea! *_*

Päivä meni erittäin mukavasti ihanassa seurassa! Riimi moikkas puiston kaikki koirat ja leikki kaikkien kanssa. Kyllä se vaa on nii avoin persoona, eikä koskaan sano kellekkään pahasti.

Aurinkoki hieman pilkisti pilvien takaa ja iha ok kuviakin tuli räpsittyä.

Isot kiitokset puistoseurasta Sanni ja Serafima! ♥


Priima, Fanny, Riimi & Jeri
Priiiiiii ♥

Viime viikko kului nopsaa vapaiden ja pyhinä töiden parissa.

Sunnuntaina (27.12) itellä harmikseen oli jälleeeen töitä ja agiepikset jäi taas käymättä, MUTTA ihana treenikaveri Mirka sanoi että voisi ottaa Riimin mukaan ja näi ollen Riimin kans ooteltiin valmiina pihalla klo. 9 aikoina. Neidin ehein lenkittää ja vähä leikittääkki. Riimi oli onnesta sekaste ko näki Mirkan ja hyppäs nii varmana auton kyytiin, eikä mammaakaa tullu ikävä! kyllä tuo koira on vaa nii ihana ja erikoinen. Se ei paljo mistään hätkähdä ja tottelee kaikkia.

Työni alkoivat klo. 13:30 ja Riimi oli kotona klo. 14 jälkeen. Neiti sai olla reissussa siis 5h ja koko illan oli kuulemma vain nukkunut.
Huonolla menestyksellä Riihimäen kisoista ei lähdetty! Riimi ja Mirka teki maxien supermölleissä 2x NOLLARADAT. Ihan huikeeta. Jos piäni ois ollu 1,5sekuntia nopeampi, ois palkintojaki ollu kotiin tuotavaks. Mamma on erittäin ylpeä ja Mirka kertoi, että vois toistekki ottaa Riimin mukaan. Hehh.

Isot kiitokset Mirka ko otit Riiminki mukaan episteleen! :)


Huomenna töiden jälkeen lähtää Pohjanmaalle ja vietetää viis päivää vapaata! tai voiko sitä vapaaks sanoa? Roy pelkää ko hullu uunnavuonna raketteja, kyläilypaikkoja on jälleen tsiljoona ja itellä näyttösuunnitelman teko. Nyt täytyy vaa aatella positiivisesti, tää on mun VIIMEINEN näyttösuunnitelma ja näyttöviikon jälkeen odotellaan valmistumispapereita postista kotiin. Jaksaajaksaa.
Riimin kasvattajalla myös poiketaan kahveella, ihanaaaa.

14 kommenttia:

 1. En saanu kännykällä katottua tota videoo :/ satuitko näkemään mustan mopsin kisaamassa tuolla...? Se oli meijän Doriksen veli :D

  http://iikku-iikku.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa harmi :/ latasin sen vaa tän blogin kautta. En jaksanu noo lyhyttä videoo lisätä youtubeen ja sieltä liittää tänne.

   Minä en ikävä kyllä ollu paikanpäällä.. treenikaveri oli Riimin kanssa.

   Poista
 2. Tarkoittaako toi "maxien supermölleissä" sitä, että maxi kokoset koirat kisas keskenään? Ku eihän nuo esteet oo maxi kokoisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, maxi kokoset koirat oli siinä. Nuot on 40cm ja supermölleissä ei ikinä ole kisaavien korkuset esteet. Mölleissä ne on jo sen 50-55cm, joita Rene hyppii.

   Poista
 3. Riimi osaa kyllä ihanasti poseerata jokaisessa kuvassa <3
  Tuo Fanny on kyllä myös todella ihana <3

  VastaaPoista
 4. Ai te ootte Fannyn ja Sran tavannu. Maailma on pieni. Plus tulis laittaan sulle tän linkin kun tuli mieleen kun sillon puhuttiin.
  http://www.petenkoiratarvike.com/kissat/tuote/kananmaksa-pps-freeze-dried-9x-30-g-laatikkotarjous-9-pss--paivays-12-2015/11141228/

  VastaaPoista
 5. Riimi kyllä näyttää nauttuvan koirapuistoilusta ja uimisesta <3

  Meidän sheltillä on outo tapa meenä uimaan vasta syksyllä. Kesäisin se vain kahlailee rantavedessä eikä suostu uimaan, kun taas syksyisin, kun kelit viilenee se ottaa uimisesta kaiken ilon irti :D
  Meidän collie yleensä istuu kesät syksyt vain rantavedessä, eikä sitä saisi millään edes uittamaan tassuaan :P

  Koirapuistoiustakaan meidän koirat ei oikein välitä. Emmi (sheltti) vain nyrpistelee eikä laske muita koiria lähelleen, nimittäin kun Emmi oli pentu sen kimppuun hyökkäsi kaksi terrieriä, joten vieraat koirat ei ole Emmin mielestä mitään parhaita. Luna (collie) taas ei siedä muita narttukoiria, joten puistoilu on siksi vähän hankalaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei mitä hupsuja :D

   Joo ei meilläkään Rene ja Roy oo oikein puistokoiria.. Kyllä ne narttujen ja leikattujen urkkien kans toimeen tulee mut leikkaamattomat yli vuotiaat ei oikein mene :/ maalla ku herrat saanu elää ekat vuodet ja sielä vapaana tullu vihasia uros koiria päälle..

   Poista
 6. Tsemppiä viimeisen näyttösuunnitelman tekoon & näyttöön! Mulla on vielä kaksi näyttöä keväällä jäljellä, joten pystyn hyvin samaistumaan! :) PS. Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että en ole ainut!! :D Kiitos iha superisti <3 näyttösuunnitelma tuli eilen yöllä valmiiks. 42sivua tuli näpyteltyä koneella ja pari kertaa hermot oli räjähtää x) nyt se on lähetetty ja toivon todella että on iha ok. 11.1 alotan vikan näytön :) aika jännittävää ko se on oikeesti vika..

   Tsemppiä myös sinulle :)

   Poista