Sivut

torstai 28. tammikuuta 2016

Riimi aksaa ja patologin tulokset Renen pahkurastaSunnuntaina (24.1) päivällä pitkä lenkki lauman kans, pientä pakkailua, Riimi autoon ja suunnattiin klo. 15 aikoina Racinel Areenalle, jossa virallisten kisojen jälkeen alkoi HSKH:n järkkäämät halliepikset.

Porukkaa oli kiitettävästi ja hallissa sai jonottaa pitkään ennen ku sai koiran ilmoitettua. Riimin ilmotin maxien supermölleihin, jossa 3starttia otettaisiin.

Supermöllit luokista vikana. Treenikaverit Tania, Eve ja Mirkakin olivat paikalla, käytiin yhdessä lämppärilenkki ja kuvailtiin toistemme suorituksia. Hienoja tuloksia sai treenikaverit aikaan ja lähellä oli myös sijoittuminen.

Supermölleissä oli hyvin kivaisa rata ja yhden startin verran näkee myös videota, joka tuossa alhaalla.

Ekan putken jälkeen radalle oli laitettu aita vinosti, eikä koira nähnyt kunnolla seuraavaa putkea. Päätin ekalla startilla kokeilla, että juoksen ekan putken vasemmalla puolella, jollon Riimi ohitti putken jälkeisen aidan ja siittä 5virhepistettä. Muuten rata meni oikein kivasti.
Toisen startin näkeekin tuosta alhaalla olevasta videosta. Toisen putken jälkeen Riimi kiertää aidan takaa ja siittä myös 5virhepistettä.
Vika startti, joka hiuka harmittaa mutta odotettavissa oli kuitenkin, eli ennen kolmatta putkea Riimi juoksi ilosena ratahenkilön luo, jonka jälkeen tuli minun luo hypäten aidan väärältä puolelta. Höpsö Riimi.

No mut olihan meillä hyvin hauskaa ja sehän on pääasia! :)Klo. 20 jälkeen päästiin vasta epiksistä lähtemään, eli menihän sielä reilu 5h :D jouduin ilmottamaan Royn tokotreeneihin, ettemme pääse paikalla, sillä klo. 20 alkoi jo treenit.

Epiksistä lähettiin treenikavereiden kans yhtä matkaa ja käytiin vielä mäkkärissä syömässä..

Kotona iltalenkki lauman kans ja nukkumaan.

Maddy, Viva & Riimi
Epiksistä lähti matkaan myös ihan upouudet Inov-8 X-Talon 212 agikengät ja hintaa näillä oli 89,90€, oikeahinta pyörii siinä 120-150€ paikkeilla ja mun oli vain pakko saada ostaa mahtitarjouksessa olevat ja kehutut kengät! :DMaanantaina (25.1) aamuvuoro, Riimi sai jäädä pitkästä aikaa Renen kans kotiin, sillä neitillä ku ei enää juoksuja ollut.
Aamuvuorosta kotiin, lauman kans pitkä lenkki, Renen eläinlääkäri, josta kerroinkin viime postauksessa ja illalla klo. 20:30-22 omatoimitreenit Niinulla, jonne lähti Riimi mukaan. Rene sai jäädä vielä kotiin ja katotaa jos seuraaviin treeneihin herraki pääsis jo mukaan.

Treeneihin kouluttajamme Satu oli tehny oikein kivan radan, mutta eihän me Riimin kans tehty ko pieniä pätkiä ja keinu ja kepit kierrettiin kaukaa.

Tällä kertaa treeneissä aiheena oli A-esteen suorittaminen kokonaisena. Pennusta saakka neidin kans on A-esteen kontaktipintaa harjoiteltu, mutta nyt oli korkea aika tehdä A kokonaisena esteenä. Video kertoo kaiken. Ekalla kerralla Riimi oli vähä sillee, että: "mitä, pitääkö mun lähtä tätä kipeemää?" ja seuraavalla kerralla A juostiin jo ihan pähkähulluna. Tarkotuksena tehdä A:sta juoksukontakti. Hienosti osui joka kerralla kontaktipintaan ja hyvin reippaasti teki estettä yksittäin. Treenien lopussa liitettiin hieman rataakin mukaan ja neiti teki A:n todella kivasti. Välillä iki-ihanan putkenki sijaan haluttiin mennä tekemään A-este. Voi hupsua.

Oikein kivat treenit saatiin aikaan ja on tuo Riimi vain niin varma koira.Tiistaina itellä iltavuoro, joten lauman kans heitettiin pitkä lenkki heti päivällä. Kaikki koirat sai jäädä jälleen kotiin, jopa Riimi. Kyllähän nuo asukkaat on jo töissä kaivanneet Riimiä, mutta ymmärsivät kun kerroin, että Riimillä on tänää vapaapäivä ko ollaan treenailtu nyt nii ahkeraan.

Klo. 21 jälkeen töistä kotona ja lauman kans lenkki.Keskiviikkona, eli eilen aamuvuoron jälkeen lauman kans pitkä lenkki ja klo. 18:30-19:45 Riimin kans Niinulle Marin viikkoryhmään ratatreeneihin.

Rata oli oikein kivaisa. Tutustuessa rataan Markus käytti Riimin lämmpärilenkillä.

Sanoinki Marille heti treenien alkaessa, että voi tuo A-este olla nyt tänäänki paljon kivempi mitä putki ja niinhän ne oli. Riimi meni pariin otteeseen paljo mieluummin A:lle ko putkeen. Marin mennessä A:n eteen neiti sujahti oikein kivasti putkeen ja päästiin tekemään rataa.

Treeneistä voisin sanua sen verran, että en vois tyytyväisempi enää olla! Riimin takaaleikkaus meni nii kivasti ja neiti on ruennu paljo paremmin putkiin irtoamaan. Riimi on vaa niiiiii huippu ♥

Treeneistä postin kautta kotiin ja lauman kans iltalenkki.Postista haettiin Renelle Acana sport and agility ruokasäkki, jossa paljon enemmän rasvaa mitä Valion extra energyassa. Roylle ja Riimille kotiutu Valion nappulaa alkuviikosta sen 30kg.

Herra ku on kipuilujen ja leikkauksen jälkeen ollut nii huono syömään ja laihtunut ainaki 3-4kg.

Eilen illalla nappula uppos kyllä erittäin hyvin massuun!! herra aivan hotki ruokansa, mutta täytynee tässä nyt myös mainita herran olotilaa muutenki. Maanantaina lääkäri määräs antibiootti- ja tulehduskipulääkkeet ja sen jälkeen on koira voinu paljon paremmin. Jo tiistaina Rene veti päivälenkin jälkeen pihalla Riimin kans rallia. Aiemmin oli hyvin masentunu, eikä halunnu yhtään leikkiä. Koira on ihan oma itsensä, mutta täytynee muistaa että tämä kaikki on todennäköisesti lääkkeiden ansiota. Valion ruoka ei ole siis laisinkaan tökkinyt koiralla ku lääkkeet vaikuttaneet, mutta rasvasempaa ruokaa halusin nyt kuitenki väliaikasesti tilata.Alempi kuva on otettu tänään, eli suu näyttää nykyään tuolta. Paljon paremman näköinen mitä esim maanantaina. Ei tule enää mätää, eikä haava haise pahalle.

Tänää postista tuli myös patologin lausunto Renen suussa olevasta pahkurasta ja patologi kirjoitti paperille näin:

"Tutkimustulos: Ienkudoksen hyperplasia.
Tutkitussa näytteessä todetaan limakalvon pinnasta kohoava kutaanisen limakalvon sekä limakalvonalaisen sidekudoksen paksuuntuminen eli liikakasvu. Limakalvon alla todetaan lievä, plasmasoluinen tulehdus. Tällainen muutos voi syntyä spontaanisti tai kroonisen mekaanisen tai tulehduksellisen ärsytyksen seurauksena. Kasvaimeen viittavaa ei todettu."

Lappusen luettua olin aikas iloinen!! kuvitelkaa, ei se ollutkaan kasvain. Kasvaimeksi ellä pahkuraa veikkasi, mutta onneks halusin pahkuran tutkittavaks vielä patologille. Oon nii onnellinen.


Tänää vapaapäivän kunniaks heitettiin lauman kans heti päivällä reilu 1h lenkki. Ilma ei vaan oikein suosinut meitä, sillä vettä satoi kaatamalla ja tiet oli ihan jäässä.
Kotona pitkästä aikaa kolme märkää ja kuraista koiraa. Ei muuta ko suihkun kautta kaikki ja nyt on rennosti otettu.

Kohta lähtää pissatuslenkille ja illalla vielä heittämään toinen lenkki.

Nyt koirat saa olla vapaalla, tai vois sanua, että Riimi saa olla vapaalla. Raukasta aivan huomaa, että nyt on kyllä treenattu paljon. Neiti on nimittäin ihan väsy. Renellä ja Roylla riittäs virtaa. Rene pääsee todennäköisesti maanantaina satun ohjaamiin agitreeneihin ja Roy joutunee vielä hetken aikaa omia tokotreenejä odottelemaan. Nimittäin olen nytki sunnuntaina iltavuorossa ja treeneihin ei päästä.

Ilmotin Renen ja Riimin Leena Inkilän koulutukseen, jossa otin meille 4x30min yksäripaketin. Ensimmäinen keppitreeni on 25.2 ja siitä seuraava viikon päästä.
Riimin kans jatketaan nyt myös Mari Mäkelän viikkoryhmässä, eli neidillä tulee olemaan nyt ainaki huhtikuuhun saakka viikottain treenejä + helmikuun lopusta maaliskuun loppuun noin kerta viikkoon Leenan yksätreenit kepeistä.

Huomenna aamuvuoro ja illalla tärkeän työkaverin läksiäisjuhliin.


6 kommenttia:

 1. Oi niin ihanaa, ettei ollut kasvain! <3

  VastaaPoista
 2. Huh huh! Tulipas sieltä onneksi iloisia uutisia! Kyllä täällä ollaankin mietitty, että miten mahtaa Renellä mennä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooi <3 no mut tosi hyvin nyt menee :) antibioottikuuri loppu tänää mut vielä jatkuu kipulääke hetken aikaa. Koira aivan entisensä. Tuli viereen makoilee ja pitkästä aikaa pesi mun korvat ja käet. Parin viikon tauko ollu koko pesuista, jota yleensä tekee päivittäin. Nyt alko taas putsaushetket ^^

   Poista
 3. Hieno Riimi <3 Ja onneksi ei ollut kasvain!

  Kiva tämä teidän blogi!! :)

  http://mariansheltit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, Riimi kiittää <3 ja jepp, niimpä!

   Täytyy mennä lukemaa teidänki blogia ;)

   Poista