Sivut

torstai 4. helmikuuta 2016

Agia ja puistoiluaMaanantaina (1.2) kesken päivän jouduin lähtemään töistä pois, sillä kuumemittari näytti 37,8 astetta. Kotia päästyä koirat kainaloon ja nukkumaan. Todella voimaton olo oli koko illan ja agitreenit tulossa. Rene voi nyt todella hyvin. Herra on oma itsensä ja syö hyvin, joten totesin etten enempää pidä sairaslomaa koiralle. Ihana Mirka lupautui Reneä ohjaamaan agitreeneissä ja näin herra pääs kiitämään parin viikon saikuttelun jälkeen Niinu Agility Sportilla. Markus käytti Renen lämmittelylenkillä ja Rene kävi kovin kierroksilla.
Satun ohjaamat treenit oli kyseessä ja oikein kivaisa rata. Harmitti ittee kovasti ko ei päässy radalle juoksemaan, mutta ehkä parempi niin. Mirka meni todella hienosti Renen kanssa ja olin aivan ihmeissää miten hyvin Rene kuunteliki Mirkaa. Palkan saatuaan piti herran tulla mun luo palloa näyttämään. Mirkalla on itellä toyvillakoira ja Rene oli kuulemma Maddya "hieman" nopeampi :--D

Isot kiitokset Mirkalle ko ohjasi Reneä treeneissä ♥

Ens viikon treenit jäävätkin väliin kaikilta, sillä suuntaamme maalle todennäköisesti jo huomenna illalla. 9päivää talvilomailua, ei hassumpaa ;)
Tämä viikko onki menny aikalailla sängynpohjalla ollessa. Tiistaina (2.2) aamulla suuntasin hammaslääkäriin viimein, sillä jo viikon kestävä särky hampaassa oli jotain aivan kamalaa. Kuume todennäkösesti heikensi mun kipukynnystä entisestään, enkä voinu enää edes syödä. Paikkahan sieltä hampaasta oli irronnu osittain, johon laitettiin uus tilalle. Koko iltapäivän nukuin makkarissa, sillä poski oli aivan turvoksissa. 3piikkiä ne joutu taasen laittamaan, on se kumma ko puudutukset ei muhun tehoa! soitin illalla hammaslääkäriin takas, että onko nyt aivan normaalia, että hammasta kolottaa edelleen. Jos seuraavana päivänä kolottaa vielä, oli lähdettävä takas hampilääkäriin ja minä ku vihaan ylikaiken hammaslääkäreitä..

Eilen, keskiviikkona hammassärky oli poissa, mutta kuinkas ollakkaan, mulla alkoi aamupäivällä oksennustauti!! en ollu uskoa tätä todeks. En ollu moneen päivään syöny kunnolla ja oksennusta vain tuli. Iltapäivällä olo oli jo parempaan päin ja kykenin syömään. Riimin agitreenit sai jäädä kuitenkin väliin.

Markus ja Markuksen veli on lenkittäny koiria nyt ahkeraan. Pakkasen lihat ovat myös saaneet kyytiä, sillä kyllähän koirilla pitää nyt jotai tekemistä olla!
Onneks omistan aikas ihanat ja tyytyväiset koirat. Ei nuo paljo huonoa tykkää siittä, että välillä on vähä vapaatakin, eikä nii pitkiä lenkkejä ole tarjolla. Hyvin on aina unikavereita löytyny sänkyyn lämpöpattereiks.

Puistossa kykenin käymään yks päivä ja otin uuden putkenki mukaan. On se vain ihanaa, että on edes puistoja lähettyvillä. Sinne vain autolla körryytät, otat pallon kotua mukaan ja päästät koirakot rallittelemaan puistoon.

Tykkään kyllä kovasti tästä uuesta putkesta! kerranki saan ihan ok liikekuvia, joita uskallan näytillekki laittaa.

Tänään, torstaina on jo heti aamusta lääkärissä käyty ja sairaslomaahan sieltä tuli. Joku virus nyt meneillään, joka toivottavasti pian loppuisi. En haluais millään olla lomaaki kipeänä.

Klo. 10 aikoina suunnattiin Hennan, Liisan ja 8koirakon kans Soukan puistoon, jossa koirat sai kirmailla keskenään. Puistoilusta tulossa huomenna kuvia blogiin.


17 kommenttia:

 1. Aika huonoja kuvia noin hyvillä varusteilla. Käsitteletkö kuvia ollenkaan? Kuvaatko automaatilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehh, kiitosta :D
   En käsittele kuvia muutako joitaki kuvia pienentämällä. Hommasin juuri Lightroom 6 ja jos sitä oppisin kohta käyttämään niin saattaapa kuvat ollakki joskus muokattuja. En ole aikoihin kuvannut automaatilla, eli kuvaan ihan omalla asetuksella.
   Putki on hyvä, mutta rungossa ei ole paljoa kehuttavaa. Sillä on kuvattu jo aika reippaasti ja ostettu käytettynä.

   Poista
  2. Nii ja ihan nimellä uskaltaa tulla kommentoimaan ;) saanen nähdä sinun kuvatuksia?

   Poista
 2. Noi on kyl tosi hyvii noi kuvat :)

  VastaaPoista
 3. Hyviä kuvia nää on! Toi anonyymi o varmaan sama joka tuli mun mielestä ihan kivoja kuvia haukkumaan ja sanoi et "hyi mitä kuviam räps, räps ja suoraan suolletaan blogiin" vaikka kuvat oli otettu tosi kivalla aurinko säällä ja ne oli tarkkoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3
   Mulle on ihan sama, vaikkei kuvani oliskaa jokaisen mieleen. Sen tiän että julkasen välillä tosi ylivalottuneita kuvia, mutta mun mielestä on paljo kivempi lukia blogitekstiä jossa kuvia mukana. Paljo on vielä opittavaa ja koirien liikekuvat on yks vaikein juttu mulle ja lisäkseen se, ettei Riimi aina ylivalottus herrojen vieressä. Tekemällä oppii ja jos kuvat ei miellytä nii mitä edes eksyy tommoset anonyynit meidä blogeihi, vai mitä? ;)
   Ei välitetä tollasista säälittävistä reppanoista.

   Poista
 4. Mun mielestä on kyllä tosi hyviä kuvia! Inhottava toi kun koko ajan sairastaa:(
  Mistä oot muuten tutustunut noihin sun koirakamuihin? Itellä on vähän sellanen tilanne että ei oikeen oo yhtään kaveria jolla olisi koiraa niin välillä olisi hauska vaihtaa ajatuksia yms muiden koiraihmisten kanssa XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle <3
   Joo kyllä tää sairastelu sais jo riittää.
   Koirakamuja on kyllä paljon, vaikkaki suurin osa kotikunnalla. On entisillä koulukavereilla koiria, lapsuuden ystävillä ja sitte oon netin kautta tutustunu ihaniin ihmisiin ja sovittu treffit. Uudellamaalla löytäny pari tosi kivaa koirakaveria, joiden kans usein lenkkeillää. Ootko sä mistä päin? Jos asut lähellä nii mennää ihmeessä joskus lenkille.

   Poista
  2. Vantaalla asustelen ja ihana ois tavata livenä sun laumasi:)

   Poista
  3. Lähellä siis! :) löytyykö sun koiraa esim petsiestä? Jos löytyy nii mikä nimi? Onko minkä rotune? Uros/narttu? Meidä lauma löytyy sieltä :)

   Poista
 5. http://3.bp.blogspot.com/-FcAMb1zGuYE/Vc7_Vbrlk0I/AAAAAAAACtE/zxUsy1i8ZxM/s1600/Kes%25C3%25A4%2B2015%2Bja%2BKonsta%2B4kk%2B1123.JPG

  Tässä nyt nopeasti löysin yhden ko.postauksen kuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huikee kuva :0 tosi kiva! Tulis jo kesä :D älä välitä tollasista tolvanoista.

   Poista
 6. Siis, ihan superhyper huikeita kuvia! <3
  Tosi hyvä putki näyttää olevan, miäkin haluun :D

  Ja joo, toi sairastelu on tosi ikävää :(
  Itsekkin olen kipeänä. Huimausta ja Burana (olen syönyt sitä viikon aikana yli kolme pakettia) ei auta päänsärkyyn yhtään itselläni.
  Paranemisia sinne <3

  -Aamu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii kiitos :3
   Kantsii hommata, suosittelen!

   Voi ei, paranemisia sinnekkin! <3 toivottavasti parannutaan molemmat pian.

   Poista
 7. Mua naurattaa edelleen toi mun "no mene sit sinne putkeen!" :DD

  VastaaPoista