Sivut

perjantai 26. helmikuuta 2016

Kamut ne parhaimmat on!Sunnuntaina (21.2) käytii vapaapäivän kunniaks Träskändan puistossa reilu 4km lenkki heittämässä. Puisto on aika lähellä meijä kotia ja on aiva ihmeellistä miten ei ennen oo sinne päin eksytty.

Puisto oli ihanan näköne talvella, joten en malta oottaa miltä ne näyttää kesällä! Lisäkseen mentiin yhtä hiljasempaa polkua eteenpäin ja sielä ei tullu ketää vastaan. Ihanan rauhallinen alue oli siis kyseessä.

Löyvettii iso puu :D
Eilen, torstaina (25.2) haettiin Lyyli ja Sera Sellon juna-asemalta ja suunnattiin Topparoikan koirapuistoon. Puiston jälkeen Lyyli kävi kuvaamassa meidä keppitreenit Niinulla, treenie jälkeen käytii syöpöttelemässä ja vietii ihana parivaljakko takasi Sellon bussipysäkille.

Isot kiitokset mukavasta päivästä! :)
Tänään perjantaina (26.2) vapaapäivä, klo. 11 aikoina lähin heittää 40min remmilenkin lauman kans, jonka jälkeen Riimi autoon ja lähettii hakemaa Eve ja Riski.

Eve ja Riski saatua kyytille, suunnattii Latokaskeen, jätettii auto vierasparkkiin, jossa meitä odottikin jo Mirka ja tämän koira Maddy. Lähettii porukalla heittää piiiitkä mettälenkki Latokasken/Kauklahden mehtisä.
Olin aiva ihmeissää mite Espoosta voi löytyä nui ihana paikka! Riski ja Riimi veti rallia ja paini lumessa, kun taas Maddy neiti innosti kaveruksia keppileikkeihin. Oikein kivaisa reilu 5km porukkalenkki ja toivottavasti pian taas otetaa uusiks.

Lenkin jälkeen haettii pitsat ja mentiin niitä syöpötteleen Even luo.Evellä Riski ja Riimi jaksoi vielä hyvän aikaa painia lattialla. Oli ne aikas söpöjä kaveruksia ♥

Eveltä suunnattii takasi kotiin, kävin viemässä Riimin sisälle ja Renen pissatin. Lähin käymää vielä ihan meijä lähellä olevasa eläinkaupassa, joka on vasta avattu.

Lemmikkitaival-liikkeestä löytyi vaikka ja mitä kivaa! Pohjanmaalle jäi koirien iso vesikippo, joten kotona on menty nyt sellasella tylsällä muovikipolla. Isompi vesikippo tarttui mukaa, 500g herkkuja, kolme hammasharjaa jotka koirat saa tänää iltapalan jälkeen naposteltaviks. Lisäks ostin jotai jäneksen lihaa sisältävää purkkiruokaa kokeiluks ja mikä parasta, Riimi sai oman back on track verkkoloimen, joka oli noin -50% alennuksesa!! verkkoloimen oikeahinta on 65,60€ ja tänää ostin loimen hintaan 30€, jeeeeij.

4 kommenttia:

 1. Oi ihania kuvia! Mekin usein lenkkeillään latokasken metsissä ja siellä on kyllä loistavat lenkkipolut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Nonnii, siellä onki tosi kivat maastot. Voiku asuis lähempänä. Täytyy aina autolla ajella tuonne, koirat nauttii ko saa vähä mehtisä ja pelloilla rallitella.

   Poista
 2. Totta, että kamut on kaikki kaikessa! ♥

  Ihanaa meininkiä teillä ja huippuja kuvia, olette yksi lempiblogeistani ♥

  -Aamu

  VastaaPoista