Sivut

keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Pohjanmaalla 6.2.-14.2.2016


Perjantai-lauantai (5-6.2) välisenä yönä saavuimme Pohjanmaalle, Kannukseen.

Lupailin videokuvata viikon talvilomalta päivän pisimmät lenkkimme ja koota ne yhteen.
Alhaalla pitkähkö video lenkeistä, mitäs tykkäätte?Kaikkia pitkiä lenkkejä en viittiny laittaa videolle, sillä lenkeiltiin myös pimeässä ja videoista ei saa mitään selvää.

Joka päivä koirat pääsi kuitenki sen 4-5krt lenkille, johon sisälty aamu- ja ilta/yöpissatuslenkit ja päivän aikana käytiin joko kerran tai kahesti pitkät lenkit. Päivittäin lenkkeiltiin noin 10-15km.

Reilu viikon lomalla ehti käyä kyläileen kaikilla lähisukulaisilla. Koirat kyläilivät myös meidän mukana usein ja kyllä meillä oli vain niin mukava loma. Ilma ei oikein suosinu, aluks oli ihan jäällä kaikki tiet ja sato vettä, kun taas loppuviikosta tuli lunta hirmusti lisää. Sato siis räntää, vettä, lunta ja kaikkia mahollista :D otin tuon uusimman putken mukaa ja vähä harmitti ko ei kuvia saanu napsittua, PAITSI varmaan moni huomaa, että meijä banneri on vaihtunu ja se on siis otettu loman aikana Himangan luontopolulta. :)

Sunnuntaina (14.2) yöllä saavuimme takaisin Espooseen ja viikko on alkanu töiden ja treenien merkeissä. Treeneistä lisää myöhemmin ja loman aikana käytiin Renen kans virallisessa rally-toko kokeessa, josta tulossa myös oma postaus tällä viikolla.

2 kommenttia:

 1. Huippu video! <3
  Olisin voinut katsoa sitä vaikka 3h :D
  Tälläisiä lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeeesti? oooiii, kiitos paljon <3
   Pistetään muistiin :)

   Poista