Sivut

perjantai 5. helmikuuta 2016

Puistoilua kera karvasten ystävien ja talviloma alkoi!
Eilen, torstaina (4.2) klo. 10 aikoihin suunnattiin lauman kans Soukan koirapuistoon ja samaan aikaan tultiinki autoilla parkkikselle Hennan ja Liisan kans.

Hennalla oli mukaan omat koiransa Luna & Reina ja Liisalla Cita, Jade & Hugo.Roy 6v 10kk


Alkuun hieman jännitti, että kuinkas poitsut ottaa vastaan Hugo-pojan. Renelle Hugo olikin jo ennestään tuttu, sillä Henna kun oli meillä pari yötä koiria hoitamassa, olivat he käyneet Liisan kanssa yhdessä läheiselle puistolla.

Herrat pääsi haistelemaan toisiaan ja kuinka ollakkaan, haistelujen jälkeen ei enää välitetty toisista tippaakaan. On se ihana juttu, että nämä sietää leikatut urokset hyvin. ♥Riimi 1v 10kk


Vihoi ja viimein näin myös Hennan ihanaa mudipentua, Reinaa ♥ jestas miten ihana pentu voikaan olla! Reina kiipes syliini, se karvan pehmeys ja pennun tuoksu. Täytynee myöntää, että iiiiihan pikkane pentukuume on jälleen. Riimi on vaa jo nii aikuinen ja maailman rauhallisin tapaus. Ehkäpä meillekki vielä tänä vuonna pentunen tulloo taloon ;)

Hugosta, Roysta ja Renestä tuli oikein kunnon äiijävaljakko puistossa! yks pojista ko ilmotti jostain lenkkeilijästä tai koirasta nii jo oli hetken päästä kaikki pojjaat rivissä haukkumassa. Ihana nähdä miten hyvin herrat tuli juttuun. Hugo seuras ihan selvästi todella paljon Reneä ja välillä nopealla vilkasulla luulin Hugoa Reneksi. Rakenne oli jotenki tosi samanlainen.

Cita mummeli tais viä kaikista koirista ihan totaalisesti mun sydämen. Mummokoirat.. ♥ mitäpä tähän muuta lisäisi. Cita tuli usein jalkoihini nojaamaan ja kerjäämään rapsuja. Ai että miten ihana hän olikaan.

Voisin koska vaan ottaa Citan ja Hugon meille yökylään! :--DPuistoon tuli meidän lisäksi myös yks vanhempi mies lapinkoiransa kanssa. Varmaan ensimmäisen kerran elämässä tapasin lapinkoiran, joka ei haukkunu!! :D ihme on tapahtunu.
Puistoiltiin noin 2h ja suunnattiin parkkikselle. Parkkiksella Riimi lähti Hennan ja Liisan matkaan ja me poitsujen kans suunnattiin kotia lepäämään.

Roy oli kotia päästyä niin väsy, että hyväkö jakso kävellä sisälle. Sisällä hyppäs suoraa sänkyyn nukkumaa. En oo aikoihin nähny herraa noi väsyneenä! Tais tehä tehtävänsä uudet koirat ja parin tunnin puistoilu.

Riimi, Roy, Rene, Cita, Hugo, Jade, Luna & Reina

(c) Henna

Henna laitto whatsappiin kuvia ko Riimi pääsi Liisalla tutustumaan lintuihin, rottiin ja pupuihin. Neiti oli nätisti tutustunu uusiin tuttavuuksiin ja ollu todella kiinnostunu kavereista. Iltapäivällä Liisa, Henna ja koirat Riimi, Jade ja Luna suuntasivat Koirauimala Sippuraan.

Sippurassa Riimi oli jo aika väsy kaikesta päivän aktiviteeteistä, mutta kyllä se vain uiskenteli muiden kavereiden kanssa sen 30min altaalla. Videota pääset katsomaan painamalla TÄSTÄ.

Hain Markuksen töistä ja suunnattiin Liisalle hakemaan Riimi kotiin. Kotona Riimi nukkuki koko illan ja yön hyvin sikeesti. Raukka "joutui" vielä iltalenkillekki lähtemään. On se elämä välillä rankkaa ;)

Isot kiitokset Hennalle ja Liisalle ku otitta Riiminki mukaan koirauimalaan!

Tänää, perjantaina on koirie kans käyty jälleen puistoileen. Kunnon puistoiluviikko ollu nyt meillä. Ihana Lyyli tuli äitinsä ja tollerien Seran ja Riemun kans hakemaan meitä kotua ja piipahettiin Järvenperän koirapuistossa tunteroisen verran. Lauma tuli erinomaisesti juttuun ♥ Puistoilun jälkeen Lyyli ja hänen äitinsä kävivät meillä kahveella ja jatkoivat matkaa. Isot kiitokset puistoseurasta, oli niin kivaa :) koirakot kotona tyytyväisiä ja varmasti nukkuvat koko matkan Espoosta Kannukseen. Nyt oon pakkaillu ja Markus ko tulee töistä kotii nii me lähtää reilu viikoks Pohjanmaalle talvilomaileen!! kaikkee kiva on jo nyt tiedossa. Blogia tulen ehkä kerran päivittämään loman aikana. Kuulemisiin. :)

(c) Henna

6 kommenttia: