Sivut

sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Rally-Toko kisat
Talvilomalla reilu viikon verran tuli käytyä myös Renen kans Kannuksen Dogness-hallissa viralliset Rally-Toko kisat korkkaamassa.

Kisoihin osallistuttiin ihan vain huumorilla ja pääasia oli se, että meillä on Renen kans hauskaa.

Koira yllätti kuitenkin ihan totaalisesti, sillä eihän meillä ollu edes odotettavissa hyväksyttyä tulosta. Ei voi kyllä muuta sanua ko että on tuo koira vain ihan mahti ♥ Rene osaa yllättää ja tuo sen miellyttämishalu.. huhheijaa, ihana koira.

Tuomarilta saatiin kovasti kehuja, sillä olihan nämä meidän ekat viralliset kisat ja tulokseksi saatiin ALOHYV ja 96pistettä! Kaikenlisäks me vielä sijoututtiin toisiksi.

Täytynee vielä siittä mainita, että sen vuoksi itellä ei ollut minkäänlaisia odotuksia kisoista, sillä me ollaan Renen kans käyty rallytokotreeneissä 3 tai 4krt ja siinä kaikki.

  

Nyt on Rene ilmotettu kahteen rallytoko kisaan, joista toiseen ainaki päästään mutta toisessa ollaan edelleen varasijalla. 12.3 on seuraavat rally-toko kisat Espoossa.


15 kommenttia:

 1. Kivan näköinen rata :) Tytti on tulossa tännekin! Öööö... Siinä ite sanotaan tuomarille alussa, että on valmis suorittamaan rataa ja sit ootetaan, että tuomari antaa luvan? Miten sitten lopussa? Kehästä mahollisimman äkkii pois vai jäädäänkö siihen kuuntelemaan sitä tuomarin arvostelua? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö tuomari kysyy eka, että oletko valmis? Voit vastata suullisesti tai nyökätä esim päätä. Lopussa maalin jälkeen voit kehua koiraa suullisesti ja vasta kehän jälkeen palkata. Saat sen lappusen ku kaikki on menny radan. :)

   Poista
  2. Saako koiraan koskea, esim taputtaa?

   Poista
  3. Ai millon? Maalin jälkeen saa mun mielestä. Kannattaa kyl vielä kysyy kokeneemmalta tai tuomarilta. Minä ku en paljo oo rallytokoillu :D

   Poista
 2. Onnea! Hieno tulos! Ja miten ihana tuo bannerin kuva! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana Rene, onnea! <3

  VastaaPoista
 4. Onnea! Meinasinkin, just katsoa oliko tuossa tolleria, kun ulkonäkö ja tekeminen näytti vähän tutulta. Mekin Espoon kisoissa, mutta näillä näkymin vain voittajassa ellei aloon saa peruutuspaikkaa.

  Ja yllä olevaan ekaan kysymykseen liittyen alussa tuomari tosiaan kysyy "Onko valmista/Oletko valmis", nyökkäys tai myöntävä vastaus "kyllä/valmis" ja vasta, kun tulee "Ole hyvä" saa lähteä radalle. Jos lähtee ennen tuomarin lupaa niin pitäisi olla hylätty. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) joo onhan tuo Rensku tollerin puolikas ja oikein kiva harrastuskaveri. Nonnii, toivottavasti saisitte peruutuspaikan. Nuot on meijä seuran järkkäämät kisat.

   Hehh, kiitos tästäkin! ite ku en oo noista vielä perillä :D

   Poista
 5. Vitsit miten upeesti, onnea tuloksesta! Hienon näköistä menoa ja Rene tekee niin kivan keskittyneesti :) Minkälaisia suunnitelmia teillä muuten on rally-tokossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooii kiitos paljon! :3
   Ei meillä oikein oo mitään suunnitelmia. Käyää välillä kisaamassa, jos aikataulut sopii töiden kanssa. RTK1 tulos ois joskus aikomus saaja. Oishan sitä kiva kisata joskus jopa AVO-luokassa.

   Poista
 6. Vautsi, onnea! Mä harrastan kääpiövillakoira Mimmin kanssa säännöllisesti rallytokoa. Kerran viikossa käydään treeneissä ja yhdet viralliset + kolmet epikset takana. Sopii hyvin rauhallisemmallekin koiralle ja rallysta on tullut meidän juttu :) Hitsi vaan kun ALO luokka on heti täynnä. Ekoista virallisista ei saatu tulosta, joka meni täysin jännityksen piikkiin. Yritin kanssa ilmoittautua tonne Espooseen, muttei mahduttu edes varasijalle, samoin kuin pariin muuhun kisaan. Toivottavasti kevään päälle mahduttaisi vielä kisoihin, sillä kovasti AVO luokka houkuttaisi kun koira toimii paljon paremmin ilman hihnaa. Nyt epiksissä ollaan saatu 80p, 91p ja 94p ja muutenkin tuntuu treenien perusteella, että oltaisiin nyt kunnolla kisavalmiita. Toki häiriötreeniä kaivataan paljon ja etten jännittäisi liikaa kun herkkäkoira aistii heti oman mielentilan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooii miten mukavaa! meki ehkä sitte maalla päästään viikottain rallya treenaan. :) sillo ko ilmottautuminen alkaa niin täytyy olla heti valmiina! Nyt viikonloppuna ois Porvoossa kisat, joissa edelleen varasijalla. Klo. 18 alko sinne ilmottautuminen ja klo. 18:10 ilmottauduin. Ihmeen nopeesti ne paikat menee. Nooh, sitte ens viikonloppuna päästää taas kisaamaa.

   Poista