Sivut

torstai 25. helmikuuta 2016

Treeniä pukkaa
Töitä riittää ja näi ollen treenien lataamine koneelle, youtubeen ja jakaminen tänne blogiin tuntuu mahottomuudelta. Ollaan me muutaki tehty ko treenattu ja töissä käyty, mutta eiköhän niistä kuvia tänne joku päivä tule ;)

Treenejä on ollu 3-4kpl/viikko, eli jokaisella koirakolla omat treenit ja tällä viikolla keppitreenitkin alkoi.
Päätin laittaa parin viikon takaiset Renen ja Riimin omat agivideot samaan videoon ja näi säästin aikaa lataamisella useaa videoo youtubeen.Rene on tehny treeneissä oikein kivasti töitä! herra keskittyy paremmin ja varsinki maanantaina (15.2) Rene malttoi keskittyä oikein mainiosta treeneihin. Suurin syy oli varmaanki se, että sunnuntaina yöllä oltiin vasta kotiuduttu takaisin Espooseen reilu viikon lomalta. Rene tarvii ennen treeniä kunnolla aktiviteettia tai pitkänpitkän lenkin, jotta jaksaa keskittyä. Kun taas Riimin treenipäivänä ei sais olla mitään uutta ja jännää, sillä ei meijä tyty muuten jaksa.

Tämän viikon maanantaina (22.2) meillä oli radalla kaikki kontaktiesteet ja päästiin ihan kunnolla treenaamaan kontakteja.
Rene on alkanu hyppiin puomelle mennessä kontaktin yli ja tähän on tehtävä nyt joku toisenlainen treeni. Ensi viikon maanantaina on onneks taas Satun ohjatut treenit ja kysyn Satun mielipiteen asiasta. Välillä Rene menee tosi kivasti, osuu jopa kaikilla tassuilla kontaktille, kun taas joskus hyppää nii makosasti yli. Puomen lopussa koira osuu kontaktiin aina, sillä siihen on opetettu 2on-2off asento.
Ekalla kerralla keinu tehtiin myös vallan raivokkaasti ja koira lens kaaressa. Seuraava kerta ja sitä seuraavat meniki jo paljon kivemmin. A-este meni koko treenin oikein mukavasti.Riimi on jatkanu keskiviikon treeneissä Marin ohjauksessa ja neiti on vaa nii ihanan varma koira! mun oikea-aikaisuuteen on koitettu panostaa. Riimi on ollu nyt 1,5vk laihutuskuurilla ja tämän viikon treenit mentiin jo paljon vauhikkaammin. Mariki totes, että ompas Riimille tullu vauhtia lisää. Meillä kotona on puntari, mutta se tuntuu näyttävän joka kerta eri tuloksen, joten siihen en enää luota. Pitäs päästä käymää esim mustissa&mirrissä joku päivä ja punnita tuo tyttö. Nappula näyttää, että lihottaa Riimiä, kun taas liha ei niinkään lihota. Neidin ruokakupista onki nyt päivittäin löytyny lihaa.

Royn sunnuntain (21.2) tokotreeneistä voisin sen verran mainita, että herrahan oli noin kuukauden tokosta tauolla. Mun työt esti treeneihin menon tai sitte oltiin maalla. Treeneihin lähettiin vähä hömppäileen ja ottamaa rennommin. Roylla oli tosi kiva vire treeneissä ja herra teki kivasti. Mitäpä tämä ei ruoan eteen tekisi? ;) rupesin muisteleen myös vuotta taaksepäin ja kui Roy oli mulla melkei joka treeneissä kiinni. Nytki treeneissä oli kymmenisen koiraa, eikä se enää välitä muista pätkääkään. Oon nii ylpee.
Korrien treeneissä kaukoihin saatiin hyvät ohjeet ja niitä on nyt kotona aina ennen iltapalaa treenattu. Royhan  ei ennen suostunut makuulta nousemaan istuun tai jos nousi nii tuli kauheella harppaukselle liikaa mun lähelle. Nyt treeneissä koitin aiva piruuttai, että mites se nyt sitte treeneissä toimii ja oikein kivastiha se toimi! palkkasin heti ko nous makuulta istumaan.
Liikkeestä maahanmeno sais olla nopeempi. Kotona kaapista löytyy naksutin omasta pakkauksestaan ja kait se täytyy sieltä pois ottaa. Pekka Korri sano vinkkinä, että naksuttimella Royn sais "palkattua" heti nopeasta maahanmenosta. Markus vois naksauttaa ja minä sitte kävisin palkkaamassa. Naksutin vois myös toimia Renellä ku puomen kontaktiin kosketaan.Tänään on ollu itellä vapaapäivä ja jopa vielä huomennakin! Lyylin kans viestiteltiin heti päivällä ja niimpä me sovittii tapaamine. Klo. 13:30 lähettii käymää lauman kans nopsa remmilenkki ja klo. 14 oltiin jo Lyyliä ja Seraa ottamassa kyytii Sellon juna-asemalta. Sellosta suunnattii Topparoikan koirapuistoon, jossa oltiin noin tunteroisen verran. Rene rakastu yhteen isompaan narttuun, Roy haukku omiaan ja Riimi ja Sera nakersi keppejä.
Puistosta kotiin, treenikamppeet mukaan ja kohti Masalaa, Niinu Agility Sporttia. Klo. 16 oli vuorossa Leena Inkilän koutsaama keppitreeni! 4x30min yksäripaketin ostin Renelle ja Riimille. 15min per koira riittää vallan mainiosta kyseiseen aiheeseen. Koira joutuu oikeesti miettimään ja tekemään työtä. Riimi on keppejä treenannu viimeks Leenan ohjaamassa keppikurssissa, joka tais olla loka-marraskuussa. Aikaa on siis viime treeneistä ja se näkyi koirasta. 2x2 tyylillä jatkettiin ja umpikulma oli isoin haaste. Lisäkseen Riimi oli puistoilustaki jo nii väsyny, ettei neiti oikein ois jaksanu enää mitää tehä. Ens viikon keppitreeneissä täytynee muistaa, että ennen treenejä ei saa paljo mitää tehä Riimin kans.
Renen kans jatkettiin verkoilla ja herra teki tosi kivasti! Treenien alussa verkkoja oli 6kpl, kun taas treenien lopussa enää vain 3kpl. Verkkoja vähennettiin pikku hiljaa ja ai että miten loistava poju. Olin nii innoissani. Pari kertaa Rene yritti oikua kepit, joista ei palkkaa herunnu, heti perään kepit uudelleen ja onnistumisesta iiiiihana pallo lennähti eteenpäin.

Treenien jälkeen heseen syömään, siittä hakemaan Lyylin uuen kämpän avaimet ja nakattii ihana parivaljakko Leppävaaran bussipysäkille. Nyt kotona on ollu aikas tyytyväistä porukkaa, jokka on nukkua tuhissu sängyllä ja sohvalla.
Nyt vielä iltalenkki ja huomenna päivällä Riimille tiedossa kivaisa lenkki kera treenikaverien parin koirakon.

6 kommenttia:

 1. Kiitos vielä ihanasta päivästä! <3 Ja kyl ne kepitki vielä sieltä tulee.. ;)

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintonen taktiikka opettaa keppejä. :) Harmi, että meillä ei oo ohjattuja agitreenejä oikeestaa ikinä. Pitäis mennä selkeesti jonnekki valmennukseen joskus, mutta kunhan valmistun ja näin, niin sen jälkeen vois oikeesti yrittää päästä jonnekin ohjattuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepp ja tosi hyvä sellane :) oisin Renellekki opettanu samalla tapaa jos oisin aiemmin tienny tästä. Renelle kuitenki paras vaihtoehto nyt nuo verkot ko niillä tehty jo pitkän aikaa.

   Poista
 3. Hyvälle näyttää teidän meno! ♥

  VastaaPoista