Sivut

tiistai 22. maaliskuuta 2016

Ahkeraliisat
Jeeeee, me ollaa päästy nii paljo treenaamaa!! ohjaaja, sekä koirakot aiva fiiliksissä.

Perjantaina (18.3) lauman kans reilu tunnin remmilenkki, jonka jälkeen Roy tarhaan, treenikamppeet kasaan, Rene ja Riimi autoon ja pikkusiskoa hakemaa. Ihana siskoni oli tullu Pohjanmaalta viikonlopuks kyläilemää ja näi ollen "joutu" heti meijä treenejä kuvaamaa.. :D
Millan napattua kyytille suunnattii kohti Masalaa, Niinu Agility Sporttia. Hallin edustalle jätettii auto ja lähettii vielä 30min lämppärilenkille koirie kans.
Klo. 14:30-15 oliki sitte Renen ja Riimin yksärikeppitreenit Leenan ohjauksessa.

Ylempi video kertoo treeneistä kaiken ja meillä oli kertakaikkiaan aiva huikeet treenit!! Renen kans tehtii eka 12keppiä, jossa pari verkkoa vielä apuna. Päätettiin kokeilla myös 2x2-keppityylillä 6keppiä ilman verkkoja ja ai että miten upeesti poitsu menikään! kepit oli lopussa jo iha suorat.

Riimin kans ollaa tehty aina 2x2 kepeillä ja näissä treeneissä päästiin tekemään jo 6keppiä! Neiti oli nii päheee ja teki tosi innokkaasti.

Ei ois voinu paremmat treenit ollakkaa.Perjantaina illanviettoa ja kyllähän se ilta venyikin aika myöhään. Lauantaina ois ollu heti klo. 10 Lohjalla agiepikset, mutta ei sitte millään jaksettu lähtä sinne.
Lauantaina meillä oli aikalailla lepopäivä. Käytii yks vähä pidempi lenkki ja sitte pari lyhkäsempää. Sisällä vähä aktivointia lelujen kans ja eipäs sen erikoisempaa.Sunnuntaina (20.3) aikane herätys, Renen ja Riimin lenkitys ja klo. 10 suunnattii Markuksen ja Royn kans Agimestaan. Markus lähti heittään Royn kans pitemmän lenkin ku minä menin seuramme tokon alkeiskurssia vetämään tunteroisen verran.

Klo. 11-12 Roy pääs tokoilemaan omatoimitreeneihin ja ai että miten hieno herra. Tällä kertaa ei otettu lainkaan paikkiksia, sillä ne on menny nyt viime aikoina nii hienosti ja eipäs meitä ollukkaa ko kolme immeistä treenaamassa, eli ei ois kovin paljoo häiriötäkää ollu.
Estehyppyyn olin maailman tyytyväisin. Roy ei enää hyppää estettä laiskasti tai kierrä estettä. Nyt on saatu hyppyyn lisää asennetta, sekä nopeutta. Vähä jo kuumottas ilmottaa tuo tokokisoihin.

Treenie jälkee suunnattii Tuusulaan, Kepeä Taival varastomyyntiin ja kyllähän sieltä yks kiva lelu lähti mukaan, KE-HUn vinkeä narupallo.
  Varastomyynnistä kotiin, Renen ja Riimin kans lenkki, Rene sisälle ja Riimin kans reilu tunniks puistoileen. Viherlaakson koirapuistosta löyty oikein mainiota leikki/painiseuraa. Pari kultsu-labbis mixiä, sekä kaks puhasta kultsua. Kaikki tyttöjä ja ehkä parhaimmat leikit saatiin aikaan 10kk ikäsen kultsu-labbis neitosen kans. Kerranki oli Riimin kaltasia kavereita. Tää oli kyllä erityisherkkua.
Reilu tunnin neiti jakso kavereide kans juosta, kunnes iski väsy, mamman jalkoihi piti tulla istumaa ja välillä hyppiä vaste, että: "nyt mamma kyllä lähtää!" :D

Kotona illalla oli oikein tyytyväisen näkösiä koiria.Eilen maanantaina aamuvuorosta kotiin, lauman kans lenkki ja illalla klo. 20:30-22 Niinulassa agin omatoimitreenit Renen ja Riimin kans.

Riimin kans otettiin aiva ekaks rengasta ja neiti muisti renkaan jo sen verran hyvin, että päätettiin ottaa sitä rataan mukaan. Joka kerta rataa tehdessä neiti meni oikeasta kohtaa renkaan ja mamma oli ylpee. Renkaassa ku ei ollu enää nii paljo haastetta, päätettiin tutustua iha uuteen esteeseen ja se oli keinu.
Ekana pamauteltiin keinun päätyä, mutta ku neiti ei välittäny paukahteluista mitään, otettiin pöytä mukaan. Riimi hyppäs pöydälle ja meni keinua keinun ollessa vaakatasossa. Tosi hienosti keinu meni ja häntä heilui.

Renen kans isoin ongelma oli keinu-kontaktin erottelu. Kerran rataa tehdessä herra myös hyppäs makosasti A-esteen kontaktin yli.. ei muuta ko palautus takasi kontaktille.
Renellä oli muutenki vähä hälläväliä-päivä. Se teki välillä itsenäisesti rataa miten halus ja jouduin kyllä pariin otteeseen rauhottaan poitsun, palauttaan maan pinnalle ja huomauttaan, että nyt ollaan treeneissä eikä pelleillä.
Loppuviimein saatiin pari oikein kivaa ratapätkää ja siihen tyydyttiin. Uusi ke-hun narupallo oli myös ehoton suosikki molemmille. Näyttävästi oli siis ihan hyvä ostos.Tänää itellä oliki vapaapäivä. Nukuttii koirie kans pitkään, käytii tunteroisen remmilenkki, koirat tarhaan ja saivat sinne koluttaviks hirvenluut.
Nyt ilta onki laiskoteltu. Piakkoin laiskottelu kuitenki loppuu, sillä iha justii lähtää Renen ja Riimin kans Juvanmalmille, jossa sovittu yhteislenkki treenikaverin ja hänen aussie tyttösten kans.
Roy pääsee Markuksen kans sillävälin myös lenkille.

10 kommenttia:

 1. Ei vitsi tässä alkaa olemaan ikävä aksaamaan, kun ei olla käyttökiellon takia päästy treenaamaan yli kahteen viikkoon! Onneksi huomenna päästään :) Onko tuossa joku idea, että jäät hissuttelemaan koiran viereen kepeillä? Minä oon pyrkinyt siihen, että koiran edellä juoksen ja vedetän sitä. Tuntuu, että silleen koira on varmempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä käyttökielto? :0

   Me ollaa tehty keppejä nyt eri suunnista ja lisätty vauhtia. Tarkotus on et koira menee vauhilla ja varmasti kepit. Riimi on vielä nii alotteleva näide kans et en rupee kauas juoksee siittä, miten mä sit sen edes palkkaan suoraan linjaan? Renen kans viime keppitreeneissä menin kauemmas ja se oli selvästo vielä aika heikko kohta. Vaikka se meni nii vauhti hidastu ja katse meni muhun. Me halutaan et kontakti on suoraa eteenpäin.
   Oletko itse tehnyt ilman verkkoja että menet kepeistä kauemmas? :)

   Poista
  2. Se käyttökielto oli vissiin sen takia, kun katolla oli niin paljon lunta. Ei sieltä mun mielestä mitään lumia oo pudotettu :D Ehkä joku läpällä keksinyt koko jutun. Nyt sinne taas saa mennä.

   Viime viikolla ei päästy treenaamaan, mut tällä viikolla taas yritetään mennä parina päivänä. Ei yhtään huvittas edes nää pienet tauot, ettei tulis kepeillä mitään takapakkia. Viime kerralla päästiin siihen asti, kun vain ekassa ja vikassa keppivälissä oli verkko Cindyllä. Tästä yritetään seuraavalla kerralla jatkaa, että otettaisiin takaaleikkausta, persjättöä, eri kulmia ja just sitä, että meen kauemmaksi. Ehkä otan siihen jonku hypyn ja putken, että saadaan niihin varmasti vauhtia. Kepeissä on vaan sit se, että koira väsyy niissä niin helposti, jos jää eri juttuja jankkamaan.

   Fannylla pitää vielä olla kepeillä muutama verkko, mutta niitä pitäisi alkaa viemään vaan eteen päin ja poistaa niitä.

   Ootko muuten milloin ajatellut startata viralliset edes Renen kaa? ;)

   Poista
 2. Ihanaa katsottavaa teidän meno! <3

  Katson vaan täällä ruudun takana ihan haltioissani, tuo Renen vauhti, Riimin innokkuus ja Royn taito, on vaan niin ihanaa katottavaa! <3
  Totta kai, Reneltä, Riimiltä ja Roylta löytyy noita kakkia, mutta nuo pisti vaan niin ihanasti silmään <3

  -Aamu

  VastaaPoista
 3. Ihana miten molemmat Rene ja Riimi ovat niin innoissaan! Ja Riimihän meni niin upeasti kuusi keppiä! Selitätkö tarkemmin mitä tuo omatreenit tarkemmin on. Siellä ei ilmeisesti ole kouluttajaa? Onko sulla yleensä sielä joku auttamassa taikka neuvomassa? Miten suunnittelet mitä aina teet? Ihana blogi sulla ja vaikutat tosi mukavalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooii kiitos! :)

   Rene treenaa siis seuramme EKK:n kautta ja meillä talvikausi treenaillaan joka maanantai tuola Niinulassa. Jokatoinen viikko on ohjatut treenit ja jokatoinen omatoimitreenit, eli omatoimitreeneissä ei ole kouluttajaa mut kouluttajamme Satu tekee meille aina valmiin radan, jota me sit treenataan. Samat treenikaverit on joka maanantai paikalla ja niiltä kysellään tarvittaessa apua. Usein pyydän palkkausapua :)
   Suunnittelen aina tekemäni iltaan mennesssä. Satu laittaa radasta kuvaa yleensä päivällä meidän treeniporukan yhteiselle facesivulle. :)

   Poista
 4. Sun blogi on huippu, ihme et vasta ny löysin tän! Millä rungolla kuvaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooi kiitos! No hyvä että löysit, jos pidät :)
   Runkona toimii vanha ja paljon käytetty Canon 600D. Pitäs vaihtaa uudempaa mut saa kyl vielä vuoden ainaki pelittää :D

   Poista