Sivut

perjantai 18. maaliskuuta 2016

Pakkovalssia, saksalaista ja huippuja ystäviä ♥Iiiiik, apua. Kello on jo iha hirveesti ja minä edellee tapitan läppärin ruutua. No mut ku huomenna ei ehi ees koneelle ja tätä virtaa vaa riittää taas jostai.. :D

Eelikkäs, maanantaina (14.3) päivällä käytii lauman kans piiiitkä lenkki, leikittii kotipihalla, koirien harjausta ja illalla klo. 20:30 suunnattiinki sitte Niinulaan Satun ohjaamiin agitreeneihin Renen, sekä Riimin kans.
Riimi pääs jälleen tuurailemaan yhtä treenikaveria.

Aiheena oli  Renelle pakkovalssi ja erilaisia keppikulmia puolenvaihdoilla. Riimille taasen rengas, pussi ja pakkovalssit.

Riimi pääs ekana radalle ja alotettiin tekemää rengasta iha yksittäisenä esteenä. Riimi tajus hirrrmu nopsaa, että mikä renkaan idea olikaan. Pienen treenirenkaan jälkeen siirryttii iha kunno kokoseen renkaaseen. Riimi teki rengasta todella varmasti, vaikkakin liikkuva ja iso rengas ei ollu yhtää nii kiva mitä pieni liikkumaton rengas.
Seuraavana vuorossa oli pakkovalssit, jotka meni nyt niiku ne meni.. :D oishan sitä aina parantamisen varaa. Pussia kokeiltii myös ja Riimi on tajunnu nyt todella nopsaa, että miten sitä pussia täytyy suorittaa. Ei nokka kohti taivasta, vaan kuono alaspäi. Saan olla kyllä ylpee mun pienestä, joka oppii vain nii nopeaa uudet jutut.

Rene... mitä mä sanoisin. Rene oli vain ihan mahti. Herra oli ihmeen hiljane, eli kait mäki osasin näissä treeneissä vähä fiksummin ohjata koiraa. Yksärikeppitreenit on selvästi auttanu. Oon nii fiiliksissä.

Treenie jälkee kotia, iltalenkki koko poppoon kans ja iltaruoat nassuu.

  


Tiistaina me ei muistaakseni tehty mitää ihmeitä. Käytii päivällä pitkä lenkki ja illalla sit pari lyhkäsempää. Kamala kurakeli alkanu ja saa olla koko aika koiria pesemässä.


Keskiviikkona (16.3) päivällä koirie kans lenkkeilyä ja kotipihalla pientä noutotreeniä. Illalla klo. 18:30 suunnattii Niinulaan, jossa Riimin omat treenit viikkoryhmässä.
Aiheena saksalainen ohjaus, ihan uus juttu mulle ja koiralle.

Radalle päästyä heti ekalla kierroksella minä törmäsin aidan siivekkeeseen ja lensi mahtavasti. En ees kehannu laittaa sitä alla olevaa videoon :--D Riimi oli mun lennon jälkeen sillee: "iiiiik, mammaa, eihä sua sattunu?" ja oli ihan nokka kii minussa.
Nooo toinen kierros meni jo vähä paremmin, vaikkaki olihan tuosa saksalaisessa opeteltavaa. Se ohjaus ku ei ole koirallekkaa mitenkää luontasta.

Loppuviimei saatiin iha kiva pätkä rataa tehtyä! olin tyytyväinen loppuspurttiin ja koiraan.

Odotuspuolella radan jälkeen tehtiin myös pariin otteeseen sitä pientä mustaa rengasta ja Riimi oli heti mukana, että nyt hää kyl osaa jo tämän! 


  Eilen torstaina (17.3) nukuttii koirie kans pitkään, klo. 11 herätys, kulta käytti koirat jo aamulenkillä ennen töihin menua, joten mikäs kiire sieltä sängystä olikaa poies.

Klo. 12 aikoina lähettii ajaa koko lauman kans kohti Nummea ja sielä meitä odottikin Henna, sekä tämän koirat Luna&Reina.
Hyvääne aika, että Reina oli kasonnu! hänestä on tullu jo iso ja äänekäs koipieläin ♥

Käveltii eka lähimmäiselle pellolle juoksuttaa koirilta enimmät virrat poies. Roy sai tyytyä flexiin ja muut koirakot pääs vapaana rallitteleen. Riimi löys heti ekana mutaojan ja meni sinne kahlaileen. Renestä taasen ei voinu olla huomaamatta herran hymyä. Kui onnellisen näköne koira voi olla ku pääsee pitkästä aikaa iha kunnolla vapaana juoksemaa.
Mehtälenkillä en muistanukkaa enää ottaa kameraa pois laukusta, hupsiiis.


Heitettii noin 1,5h lenkki, lenkin jälkeen koirat autoo ja itte kävin vielä Hennan luona kahveella.
Kahvin jälkeen auton keula kohti Espoota. Reilu 100km tuli taas ajettua autolla, mutta mitäpä sitä ei tekis, että pääsis pitkästä aikaa lenkkeilee hyvässä seurassa :)

Isot kiitokset Hennalle ja pikkurääpäleille! :PKotia päästyä koirat tarhaan ja saivat pientä purtavaa hirvenluista. Nyt on kyllä lauma saanu monipuolisesti syyä rustoja ja luita. Joka toinen päivä joskus iltapäivällä koirat tarhaan ja on syöty naudan rustoluita, kanan selkärankaa, poronluita ja hirvenluita. Namskis.

Ilta meniki äiteellä kyläillen, jonka jälkeen lauman kans vielä pieni iltalenkki.


Huomenna, tai oikeestaan nyt vois sanoo jo että tänään perjantaina aamupäivällä lauman kans reilu tunnin lenkki suunnitteilla ja klo. 14:30-15 on Renen ja Riimin yksärikeppitreenit Niinulassa. Keppitreenie jälkeen Rene kotiin ja Riimin kans mennää käymää Even luona kahveella. Illalla tiedossa vähä juhlintaa hyvässä seurassa.

Lauantaina aamupäivällä ois Lohjalla agiepikset. Saa nähä ollaanko siinä kunnossa, että jaksais mennä rallittelee kentälle. Se jääkin siis nähtäväks :)

5 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :) Tuota saksalaista vois treenata taas, kun tietää paremmin miten se tehään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Joo se on ihan kätevä ohjaus, kuha sen oppii koira sekä ohjaaja. Tarkotus ois Renellekki yrittää opettaa.

   Poista
 2. Vau! Mites tei kepit on Renen kaa edenny? :) Kännykän näytölt en nähny oliko vielä verkkoja/ohjureita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari verkkua apuna mut tänää teki yksäritreeneisä kuus keppiä ilma verkkoja tosi upeesti! 8)
   Videota tulee joku päivä ;)

   Poista
  2. Uuu noniin! ;) Mekin alotettiin treenaa keppejä ihan alusta nyt kun mahollisuus siihen.

   Poista