Sivut

maanantai 7. maaliskuuta 2016

Riimi luustokuvissaRiimi kävi tänään Mevetissä luustokuvissa ja eläinlääkärinä toimi kokenut ja arvostettu Per Axelson!

Todella paljon jännitti, mutta kaikesta huolimatta saatiin ihania uutisia. Meillä on terve koira ♥

Tulokset
Lonkat: B/B
Kyynärät: 0/0
Polvet: 0/0
Selkä: Terve
Silmät: Terveet
Sydän: Ok, ei sivuääniä

Per kertoi, että Riimillä on hyvin vahvan kuuloinen sydän ja kysyikin, että harrastetaanko me jotai fyysistä lajia :--D no nyt ainaki voijaa hyvillä mielin jatkaa agin merkeissä.


Tänää päivällä haettii Eve ja tämän Riski koira meille. Käytii yhessä noin 4km porukkalenkki, juotii kahveet ja suunnattii Soukan koirapuistoon, auton kyyillä Riimi ja Riski. Hetken aikaa ehittii puistoileen, kunnes täytyikin jo lähtä hakemaa Markusta töistä ja suunnattii luustokuviin.

Illalla käytii vielä Renen kans agitreeneissä. Nyt on kotona tyytyväistä porukkaa.


8 kommenttia:

 1. Onnea hyvistä tuloksista! Nyt vaan kisoja kohti! =D

  VastaaPoista
 2. Onnea terveestä koirasta! =).

  Onko sulla enempää tietoa/mielipidettä tuosta Per Axelsonista eläinlääkärinä? Meidän reppanalta murtui jalka aika pahasti tuossa joulun aikoihin, ja koiran kasvattaja ehdotti, että käyttäisin koiran kontrolleissa kyseisellä ellillä, mikäli sinne päin Suomea nyt sattuisi olemaan kulkemista. Lähinnä sitä ajatellen, jos sais tarkempaa ennustetta, mitä jalka kestää ja mitä koiran kanssa on järkevää harrastaa. Toistaiseksi on harkinnassa, tyydynkö ihan tuon meidän vakkarilääkärin mielipiteeseen vai pyydänkö etäkonsultaatiota/käynkö ihan klinikalla asti Axelsonin vastaanotolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!

   Oivoi.. ompas kurja juttu. Toivottavasti koirasi tassu on jo parempi/paranemaan päin.
   Minulla ei ole muuta kokemusta ko, että luustokuvissa on Rene ja Riimi sillä käyneet. Hyvin kokenut lääkäri, huumoria löytyy ja tekee työnsä hyvin. Mä en tiedä tekeekö se noide luustokuvie ja silmätutkimuste lisäks enää muuta. Sehä on ns jo "eläkkeellä" ja siirtäny yrityksensä tyttärelleen. Yhestä huoneesta tuli koira kipsin kanssa ja sitä hoiti juuri tämän Perin tytär. Onhan niillä sielä kunnon laitteet ja hyvää olen kuullut. Sinä teet kute parhaaks näät. :) Onhan tuo aika iso asia ja suosittelen paikkaa kyllä!

   Poista