Sivut

torstai 10. maaliskuuta 2016

TreenimatskuaMaanantaina (7.3) Riimi kävi luustokuvissa iltapäivällä ja siittä löytyykin oma postaus painamalla TÄSTÄ.

Illalla klo. 20:30-22 käytii Renen kans agin omatoimitreeneissä Niinulassa. Satu kouluttaja oli tehny meille oikein kivaisan radan ja Rene saiki kunnon treeniä putken ja a-esteen erottelun kans. Tuntuu usein tuottavan ongelmaa, että jos putki ja A ovat ihan likikkäin. Kyllä Rene rupes sit pikku hiljaa ymmärtään mitä siltä hain ja tekiki treenien lopuks oikein kivaisan pätkän rataa.

Treeneistä kotiin, lauman kans iltalenkki, iltaruoat ja nukkumaa.

Tiistaina naistenpäivän kunniaks en mennykkää töihin, vaan Meilahden sairaalaan..
Mulla ois ollu iltavuoro, mutta onneks tajusin soittaa työterveyteen ja kävin lääkärissä. Sain suoraa pikaisen lähetteen meikkuun ja koko ilta sielä sitte istuttiinki ja mua tutkittiin.
Sen verran voin sanua, että mulla on ollu nyt silmissä aika isoja ongelmia.. oon käynyt pariin otteeseen lääkärissä, josta määränneet vain tippoja. Nyt en näe enää vasemmalla silmällä muuta ko sumua ja meikusta sain kunnon lääkkeet silmiin. Oikeassa silmässä näkö myös hurjasti huonontunut. Koko viikon sairaslomaa ja maanantaina uudestaan sairaalaan.. tää ei oo kyllä yhtää mitää herkkua ja pelottaa hirveesti. Toivottavasti mun näkö vielä palautuu. Nii ja ei, ei oo silmä osunnu mihkää. Iha yhtäkkiä näkö menny huonompaa.

No mut ei siittä sen enempää, en sais paljoo koneella olla, en kattoa tv:tä, en olla puhelimella, mutta nyt pikaseen aattelin kuitenki blogitekstin kirjottaa.
Onneks sain luvan käyä treeneissä, lenkkeillä paljo koirie kans ja tehdä kotitöitä ja niitä onki nyt sitte tehty ihan kunnolla! ja oon parhaani mukaan koittanu välttää kaikki lukemiset yms.Roylle tuli postista uuet ja hienot Zero Dc Short-valjaat. Lumet ko sulaa nii pääsee valjaat pyöräilyyn ja rullaluisteluun käyttöön! Mielipidepostausta teen valjaista, kuha saan niitä ensin käytettyä parisen kertaa. Hyvin ne ainaki istuu päälle, ei hierrä kainaloita ja on vieläpä huomiota herättävän väriset. Mietinnässä on myös ostaa Renelle ja Riimille samanmerkkiset valjaat.

Onko kellään muulla kyseisistä valjaista kokemusta? :)
Eilen, keskiviikkona (9.3) koirie kans käytii päivällä piiiitkä lenkki, leikittiin pihalla, kävin Riimin kans äitillä kahveella, kahvittelun jälkeen Markus napattii kyytii työpaikalta ja Niinulaan treeneihin.
Ratana oli kunnon "pallomeri" ja hui kauhistus kui paljo tehtii valsseja putkeen, mutta niistä selvittiin! Mari kehu kovasti, että oon oppinu nyt hirmu hyvin tekeen valssit oikea-aikaisesti ja ku ennen niissä oli iso ongelma, että olin aina myöhässä. Nyt tuli tehtyä kuulemma nappisuoritukset valssie kans ja oikein kivaa ratapätkää saatiinki tehtyä Rimpulan kans.

Kyllä oli treenit jälleen aivan huikeet! saa olla ylpeä, että on mahollisuus treenata noi ihanan kouluttajan opeissa. Riimiki on nii nopsaa kehittyny.Tänää on huushollia JÄLLEEN siivottu, on käyty reilu tunnin lenkki, puistoiltu, leikitty kotipihalla, siistein Riimin tassukarvoja, on leikattu koko köörin tassuje kynnet ja mitä vielä? ömmm, on pesty astioita, pesty pyykkiä ja kovin reippaita oltu.
Tänää illalla ei tapahu mitää sen erikoisempia. Ollaa vaa ja käyää lenkillä.

Huomennakaa tuski mitää sen ihmeellisempiä tapahtuu, mutta lauantaina onki sitte ne Renen rally-toko kisat, lihanhakureissu ja sunnuntaina agiepikset.

Lihaa on menny nyt oikein kivasti parin viikon aikana. Koko lauma syöny pelkkää lihaa ja olleet tyytyväisiä. Saa nähä meneekö se 25kg peuraa iha kokonaa pakkaseen :D jänskättää.

5 kommenttia:

 1. Voi hitsi toi silmähomma. Pidetään Hanskin kans peukut pystyssä että näkö palautuu normaaliksi mahdollisimman pian!
  Nuo valjaat näyttää kyllä kivan ergonomisilta ja näppäriltä, ja värit ei kyllä ikinä voi olla liian kirkkaat ja räikeät kun liikenteen seassa menee :P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on tää aika kaameeta ko tiä yhtää mistä johtuu.. jospa maanantaina oon viisaampi :)

   Nuo valjaat on nii ihanat! Ootan innolla ku ne pääsee kunnon kokeiluun.

   Poista
 2. Mulla on flatilla tollaset punaset Zero DC:n shortit, syksyllä hommasin canicrossia aatellen. Olen kyllä tykännyt ja ne istuu koirallekin hyvin. Kauheasti ei päästy kokeilemaan niitä syksyllä, mutta jahka lumet sulaa, niin aletaan aktiivisemmin canicrossailemaan.

  VastaaPoista