Sivut

tiistai 15. maaliskuuta 2016

Valmistuminen, rally-toko kisat & koirauimala Sippura
Perjantaina (11.3) kävin postissa ja miten ihana kirjekuori sieltä saapuikaan! nimittäi valmistumispaperit ja nyt sitä ollaan iha virallisesti lähihoitaja. Miten huikeeta. Haaveammatti on nyt luettu ja voiki keskittyä pelkästään työelämään.
Saa nähä jos sitä vielä joskus menis lukemaa sairaanhoitajaks, mutta sen aika ei ole ainakaa vielä. Nyt saa riittää lukemiset ja pänttäykset hetkeks aikaa.Lauantaina aamulla aikane herätys. Klo. 7 noustii ylös Renen kans, pakattii tavarat, heitettii pieni lenkki ja käytii nappaamassa Eve kyytiin.
Klo. 8:30 oltiinki jo Agimestassa ja ilmottauduttu seuramme rally-toko kisoihin. Renen kans käytii vielä vähä pidempi lenkki ja sitte vain oottelua.
ALO-luokassa oli 21koiraa, Rene numero 5 ja tuomarina Iiris Harju.

Rene teki oikein kivasti radalla hommia, parista remmin kiristymisestä rapsahti miinuspisteitä, mutta ei sen nii väliä.
Rene sijoittui viidenneksi, tuloksena ALOHYV ja 96pistettä!! huikee kaveri ja mamma on tyytyväine.

Ens kuussa koitetaa mennä jälleen kisaamaa ja jospa sieltä tulis sitte se koulutustunnus RTK1 :)

Rally-Toko kisojen jälkeen nakattii Eve kämpille ja suunnattii Renen kans kotii. Markus oli lähteny töihin klo. 9:30 ja laittanu samalla Royn ja Riimin tarhaan.
Tarhassa näky oli KAMALA. Riimi oli päättäny kaivaa vesikuppia, pyöriä mudassa ja varmaanki myös vesikupissa? ja vielä koittanu tehä koloa kopin alle. Jestas mite likane neiti olikaan.

Nooo ei annettu lian häiritä, nimittäi suunnattii samantien koko köörin kans reilu 1h lenkille ja kyllä Riimi saiki parilta lenkkeilijältä naurut. Moni luulee sitä kultsuks, vaikkei se oo kropaltaan kultsua nähnykkää. No mut on se ainaki kultsun luonteen perinny jos ei muuta! :DLenkin jälkeen Riimi pääs pesulle ja kyllä neiti naautti. Iha silmät piti laittaa kii ko lämpimällä vedellä sitä suihkuttelin. Voi toista.Klo. 15:30 ajettii Riimin kans hakemaa Eve ja Riski kyytille. Suunnattii yhessä Koirauimala Sippuraan, josta oltii varattu uintiaika koirille klo. 16-16:30.

Riimille uimala olikin jo ennestään tuttu. Onhan sielä tullu pörrättyä useaan otteeseen, mutta Riskille kaikki oli uutta.

Altaan puolelle päästyä Riimi meni heti uimaa. Hyvääne aika että neiti nauttikin. Keltaset isommat pallot ei aina mahtunu suuhun, mutta tennispallot oli huippuja.
Riskiki uskaltautui lopuks veteen ja ai että miten jätkällä paranikaa uimatyyli joka uinnin jälkeen. Liiveistä oli selvästi hyötyä.30min uinnin jälkeen meillä oli Even kans kaks väsynytty, mutta tyytyväistä koiraa. Lopuks vielä koirie föönäys ja wolaaa. Riimi oli nii pörrösen näköne ja PUHDAS. Ihana reissu ja jospa sitä menis vielä kerran käymää uimalassa ennen ku koirat pääsee mereen uimaan.
Uinnin jälkeen Riski ja Eve heitettii kämpille, Riimi kotii sisälle nukkumaa ja Markuksenkaa nopsaa Heurekan parkkista kohti.
Heurekan parkkiksella oli peuran jakopiste. Kuun alussa maksoin jo etukäteen 25kg:n satsin peuraa ja ei muuta ko laatikko auton perälle ja kotii.

Hiema jännitti mahtuuko lihat pakkaseen. Reilu 2viikkoa on lauma syöny nyt pelkkää lihaa ja kovasti on koitettu pakkasia tyhjentää. Lihat mahtu just ja just pakkaseen ja pari pakettia laitoi myös jääkaappiin sulaan.

Peura on siis ihan suomen mehtistä ammuttu, vakuumipakattu 500g:n pakkauksiin, ei sisällä luuta ja hintaa on sen 3,20€/kg.

Pitää toivua, että vielä syksyn alussa ehittäs pari laatikollista tilata ennenkö alkaa muuttohommat. On tää vaa nii erityisherkkua koirille.

Lauantai-ilta meniki vähä pitkäks. Tarkotus oli käyä vaa parilla, mutta se vähä venyikin. Eka pelailtii kotona lautapelejä, koirat pääs normaaliin aikaan illasta iltalenkille, saivat iltapalat ja sitte suunnattiinki baariin. Klo. 4 jälkeen yöllä kotona ja hupsheijaa.. :D usein ne illat vain venähtää.Sunnuntaina klo. 12 herätys ja kovasti oli suunnitelmisa lähtä HSKH:n agiepiksiin, jotka alkoivat klo. 15. Selailin facea ja järkytyin osallistujamääristä. Maxien supermölleihin oli ennakkoilmottautunu 33koiraa ja sama määrä myös maxi mölleihin!! saman seuran halliepiksissä käytii tuosa pari kuukautta sitte ja en ikää unoha sitä ilmottautumisjonoa. Päätin, että eipä lähetäkkää. Viimeks epiksissä vierähti se 5-6h ja nyt ei todellakaa energia ois riittäny moisee odotteluun.

Koirie kans käytii pitkä lenkki ihanasa auringonpaisteesa ja klo. 14 suunnattii Helsinkiin Dog Force One ry loppuunmyyntiin.
Jos oisin nyt omistanu sen pienen kleinin nii hyvääne aika, että sieltä ois sitä tavaraa lähtenykki mukaa!! siis sielä oli iha älyttömästi kaikkee ihanaa vaatetta, pinkkiä pantaa, remmiä, tossuja ja just tosi paljo valinnanvaraa pienille koirille. Vinttikoirille ois ollu myös pari tosi söpyä takkia.
Onneks kuitenki meijä poppoolle löyty myös vähä kaikkee.

Kuvista näkee kaikki mitä mukaan tarttui ja uskokaa tai älkää, mut näistä maksettiin vain se 20€!! :)


Riimille sade/kuramantteli, joka suomalaista käsityötäSunnuntaina illalla Royn kans käytii vielä Agimestassa tokoilemassa klo. 20-21 ja herra oli nii superrr ♥ varsinki 3min paikkiksiin olin tosi tyytyväine ja ruutuun mennessä koiralla oli kerranki vauhtia.

10 kommenttia:

 1. Täällä päin ei onneksi ole noin paljoa jonoa mölleihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei nii!! :D Toivottavasti kesällä tulee maallekki epiksiä nii pääsee treenaa.

   Poista
 2. Onnea valmistumisesta! :)

  Suomen mölliagilityosallistujamäärät kuulostaa itestä, niin ihanan pieniltä, kun Skotlannissa tuntuu aina olevan 100+ koiraa / luokka, ellei oo erikoisluokka, kuten junnuluokaa tms. Kelpais itellekin osallistua johonkin pienempiin kisoihin, niin ei tarttis viettää koko päivää kisoissa. :D

  Kylläpä Riimi osaa kerätä kuraa, se voittaa Jetin tuossa hommassa mennen tullen (ja Jet löytää kuivanakin päivänä mutaa...)! Ihanan iloista Renen meno rallytokossa, innolla vaikuttaa tekevän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) nyt on taas yks vaihe elämästä koettu ja uusia ovia avaamaan.

   Herrajestas!! Siis oikeesti? Mä en varmaa ikä mölleilis jos ois nui paljo osallistujia. :D musta tuntuu, että menee koko päivä jos pelkissä epiksissä menee jo se 5-6h x)

   Hehee juu Riimi on tommone "neeeiti", joka tykkäis olla 24/7 likane.
   Rene on kyl mahti koira. Todella miellyttämishaluinen kaveri.

   Poista
 3. Ihanalle näyttää kaikkie koiruuksien meno <3

  Oletko muute ikinä miettinyt aloittaa vesipelastusta Riiin kanssa, kus se näköjään rakastaa uimista? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos paljon <3

   En ole aatellut. Meillä on ihan tarpeeks nyt jo kaikkee :D aksasta tykätää kumpiki. Huhti-toukokuussa Riimi menee kaverikoira testiin ja se ois kyl mielekästä puuhaa.

   Poista
  2. Totta, teillä on kyllä ihan hirmusti kivoja harrastuksia ja Rimpula nauttii niistä!
   Ja oon ihan satavarma, että Riimi läpäisee kaverikoiratestin, kun se niin rakastaa olla vanhainkodissa <3

   Meidänkin sheltti sai jokunen aika sitten kaverikoirahuivin, mutta ei me olla enää käyty "töissä" sen kanssa, koska se on niin malttamaton ja ylivilkas, että kaikki muu kiinnostaa enenmmän kuin sylissä olo tai rapsuttelu ;D

   Poista
  3. Riimi on pennusta asti kulkenu mukanani töissä ja sen kyllä näkee. Tyttö nii nauttii sielä olosta <3 lisäkseen rakastaa lapsia. Jokaista vastaantulevaa pitäs mennä moikkaa ja jos ei pääse nii häntä ainaki vispaa hirmusta vauhtia :')

   Ai te ootta käyny testin! :0 noonni. Mitä sielä testisä oli? Kyl se sinunki koira sielä varmasti rauhottus ;)

   Poista
 4. Onnea valmistumisesta! Hyvältä näytti meno videoilta ja omg Riimi! :DD siinä on ollut koirassa vähän putsaamista, mutta miten ihanaa, että kevät tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   Hahh, joo.. mut onneks se ei enää sisällä kaiva vesikuppia! :D vesikupin kaivuu kertoo aina sen, että nyt on päästävä uimaa. Eikä oo muute nyt uinni jälkeen lätränny itteensä tarhassa :--D

   Kevät on ihanaa aikaa. Ekat joutsenetki nähtii tänää ko ajettii treeneihin. Aurinko paistaa ja tiet sulaa. Tulis kesä jo pian 8)

   Poista