Sivut

sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Mehtälenkkiä ja NuuksioViime postaus raapustettiin tiistaina (22.3) ja tekstin lopussa kerroinki, että suuntaamme vielä illalla treenikaverin ja koiralauman kera Sporttiksen mehtään ja nii myös teimme!

Klo. 20 aikoina sovittii tapaamine sporttikoirahallin parkkiksella, itellä mukana Rene ja Riimi ja Tanialla aussie neidit Viva ja Isla.

Parkkikselta lähimme suoraa mehtään ja koirat pääs irti. Lauma tuli todella hyvi juttuun ja kylläpä nuo koirat tais juosta meitä immeisiä puolet pitemmän lenkin.. :D rallittelua oli siis havaittavissa.

Itellä oli aikas huono lamppu mukana, mutta onneks Tanialla oli hyvä ohtalamppu. Kierrettii pilkkopimeessä mehtäsä melkei 2h lenkki ja koirat oli tyytyväisiä.

Isot kiitokset lenkkiseurasta Tania ja tytsyt ♥Torstaina (24.3) aamuvuoron jälkeen käväsin hööksillä ja sieltähän ei lähetty tyhjin käsin. Mukaan tarttu itelle tosi kivat CRW-merkkiset vapaa-ajan koirahousut, koirille karvalelu ja pinkkejä kakkapusseja.
Hööksiltä kotiin, lauman kans tunteroisen remmilenkki, treenikamppeet mukaa, napattii Renen ja Riimin kans Eve kyytille ja suunnattii kohti Niinulaa.

Niinu Agility Sportilla meillä oli klo. 16-16:30 vikat yksärikeppitreenit.

Keppitreenit ei ois voinu paremmin mennä! molemmat koirat on edistyny iha hirmusti näissä neljässä yksäritreeneissä ja hyviä vinkkejä saatiin tulevaan.
Meillä vaa loppuu toukokuun lopussa talvikausi ja siirrytään Leppävaaran ulkokentälle ja sielähän ei ole 2x2 keppejä.. :c
Noo mut minäpä nyt ilmotin itteni ja koirani Leenan ohjaamalle 2x2-kurssille, joka kestää sen 5krt, alkaa kesäkuun lopussa ja loppuu heinäkuun lopussa. Kurssi tulee oleen joka tiistai ja pitää toivua, että päästäs jatkaan suht samasta vaiheesta mihin nyt jäätiin.

Isot kiitokset Evelle kuvaamisesta ♥

Keppitreenie jälkeen murren murkinaan. Mun oli tarkotus ostaa Hurtan T-valjaat Renelle ja Riimille, mutta Topcanisin vaahtokarkki valjaat vaikutti paremmalle ja ne oli vieläpä alessa! Lampaan luita lähti matkaan 3kg ja pieni 1,5kg:n säkki Natural menua treeninamiks.Torstai ilta meni nopsaa kahvitellen Even ja Joonaksen kans ja yöllä klo. 1 aikaan haettiin Dora ja tämän pumi pentunen Vitka lentokentältä.
Kotia päästyä laumaa kiinnosti kovasti kopassa oleva pentunen. Roy makoili kopan vieressä häntä heiluen ja ois nii halunnu leikkiä pentusen kanssa.
Kello oli kuitenki jo nii paljo, että ruettii yöunille ja aamulla Roylla oli jo ihan eri ääni kellossa. Herra makoili eteisessä, eikä tullu enää kertaakaa moikkaamaa pentua. Luoksetulemine oli myös erittäin vaikiaa jos pentu oli liian lähellä mua. Rene oli normaaliin tapaan hyvin välinpitämätön. Ehkä kerra haisteli pentua ja sitte riitti. Riimi taasen yllätti ihan täysin. Sohvalla makoillessa pentu änki ihan lähelle Riimiä ja sen muhkiaa karvaa. Riimi hoiti vaavaa ja pentu turvautu neitiin. He olivat yhessä aika söpöjä ♥


Markus heitti Doran ja Vitka pennun Tikkurilaan perjantai aamuna ja minä lähin lauman kans lenkille. Markuksen tultua kotii lähettii hakemaa Joonas ja Eve kyytille ja suunnattii kohti Helsingin messukeskusta, jossa oli american car show-tapahtuma.

Autonäyttelystä kotipitsaan syöpöttelemään, kotona päikkärit ja klo. 18 aikoina Eve tuli hakemaa mua ja Riimiä. Lähettii käymää tunnin lenkki sporttiksen mehtäsä ja kyllä Riimi ja Riski nautti toistensa seurasta.

Lenkin jälkeen Riimi kotiin, Eve haki treenikamppeet ja ajettii kohti Niinulaa. Evellä ja Riskillä oli omatoimi aksatreenit, joita lähin kuvaamaa.
Treeneistä kotiin, lauman kans lenkki, iltaruoat nassuun ja nukkumaa.

Lauantaina (26.3) vika vapaapäivä ja se käytettiin hyödyks!

Lähettii Markuksen ja lauman kans Nuuksion kansallispuistoon. Jätettii auto haukkalammen parkkikselle ja lähettii kiertää pari rengasreittiä, punarinnan- ja haukankierros.

Noin vuos sitte tuli käytyä viimeks Nuuksiossa Janetten ja Fiiliksen kans ja sillo kierrettiin korpinkierros.

Arvatenki viikonloppuna oli muitakin ihmisiä perheineen eksyny Nuuksioon. Retkeilijöitä tuli paljo vastaan ja kymmenisen koiraaki ohitettiin.
Reittien maastot ois saanu olla vähä sulaneempaa, mutta näin tällä kertaa. Pari kertaa sai ottaa puusta tukea ku maa oli nii liukas, MUTTA en mä kertaakaa lentäny :D
Sain napattua pitkästä aikaa laumasta pari kivaisaa kuvaa ja oon nyt nii tyytyväine. Mun silmät on jo parempaan päin, ihan selvästi kosteustipat auttaa ja paljo mielekkäämpää on myös kuvailla järkkärillä.
Nuuksiosta kotiin ja ilta meniki tv:tä kattoen, eli aika rennoin fiiliksin. Koirat oli tyytyväisiä ja iltalenkilläki vielä taaperrettiin.


Tänää tehtii Riimin kans 8h aamuvuoro ja ai että ku neiti oli tyytyväine ko pääs pitkästä aikaa töihin! voi sitä ilon määrää ja asukkaat nii tykkäs.
Ehittiin käyä jopa parin asukkaan kans lenkillä ja ilma suosi.

Markus lomaillu kotona ja hoitanu poitsut.

Nyt illasta suunnattaa vielä agimestaan tokoileen. Aattelin jos ottasin Royn lisäks myös Riimin mukaa.


7 kommenttia:

 1. Oot kyllä kehittyny tosi paljon valokuvaajana!! Kiva postaus taas 😊

  VastaaPoista
 2. Itsekkin tykkään käydä Nuuksiossa:) Nyt kyllä tuntuu melkein joka paikassa että meinaa lentää selälleen.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Vau! Teijän kepit on edistyny todellapaljon! Ootteko tehny aina vaan että juokset koirien kanssa vai ootteko tehny myös sitä että hakevat iha iteksee ku sie seisot paikallaa?

  Tuliko Renellä epäonnistumisia mitkä ei näy videolla? Mua ihmetyttää miten sillä tehtiin niin paljon saman asian toistoja, näkee videolta että koira lako väsymään siihen ja toki ohan siinä sekin että mitä turhaa hinkkaamaan ku selvästi osas sen! Toki siis joka kouluttajalla on oma näkemys ja kokemus mutta mun mielestä aika jännää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riimin kans ku ruettii 2x2 kepeillä opettaan nii aluks olin toki paikoillaa ja tehty eri kulmia paljon. Renen kans joskus alkuaikoina ko keppejä opettelin nii olin paikoillaa mut nyt Leena haluaa vauhdin mukaa. En mä kisoissakaa paikoillaa ole ;) tehty nyt sitä että juoksen eessäpäi ja välillä sitä, että koira saa mennä vähä eempänä.

   Renellä ei tullu treenie aikana ko pari virhettä ja se oli oikeestaa vaa sitä, että koiran piti löytää oikee rytmi. Taukojahan Renelläki oli noissa treeneissä 3 ja sai juoda vettä.
   Leena on kokenu kouluttaja ja sen näkemykseen luotan. Enhä mä yksi oikee ees treenata keppejä ku ei niitä virheitä aina nää yms. Nyt jatketaan niin, että 6keppiä, väliin palkka ja 6keppiä. Sitte 6keppiä, pitempi väli jossa ei palkkaa, 6keppiä ja palkka. Pakko kyl vielä pari kertaa treenata ko mahollisuus hallilla. Toukokuussa siirrytään kuitenki jo ulkokentällä ja sielähä ei 2x2 keppejä ole.

   Poista