Sivut

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Karva-Kaveri ja Vantaan agiepikset


Lauantaille (9.4) olin toivonu töistä vapaata, sillä ohjelmaa oli luvassa kerrakseen!

Mulla on ollu jo pitkään haaveena viiä Riimi kaverikoira-testiin, mutta koska siihen hommaan vaaditaan koiralta että ikää on mittarissa 2wee, on jouduttu odottamaan hetken aikaa. Laitoin kaverikoiriin viestiä jo sillon ku Riimi oli alle vuotias.
Kaverikoira-testi olisi ollut nyt myös keväällä, mutta eräänä iltana nettiä selatessa törmäsin Suomen Karva-Kaverit sivustoon ja olin ihan myyty. Tuntu heti meijän jutulta. Eihän se paljoa kaverikoirista eroa, mutta jonkuverran kuitenki. Mulle itelle oli iso juttu se, että karva-kaveri voi olla ihan minkä ikäinen vain ja yhteishenki oli paljo miellyttävämpi ja vastaanottavampi. Lisäkseen karva-kavereihin on koirien lisäksi muutkin eläimet tervetulleita.

Kaverikoiriin pääsykin on monelle työlästä. Täytyy olla kennelliiton jäsen, koira pitää olla rekattu, sirutettu, vähintään 2-vuotias yms. Vaikka koirani ovatki fix-rekattuja, sirutettuja, rokotukset kunnossa ja itte olen kennelliiton jäsen nii jotenki se vain tuntu ouvolle. Miksi koiran täytyy olla 2-vuotias päästessään edes testiin? mun mielestä se on ihan huikeeta jos koira pääsee jo pentuna testiin ja näi ollen heti pienenä tutustuun erilaisiin ja ikäsiin ihmisiin. Saa hyvää sosiaalistamista.
Tiistaina (5.4) kävin Karva-Kaverien teorialuennolla ja lauantaina oli itse testi.

Aamupäivällä klo. 10 aikoina suunnattiin Helsinkiin, palvelutalo Saga Helapuistoon. Palvelutalossa Riimin lisäksi oli päälle 20koiraa, testiin tulleet ja jo valmiit karva-kaverit liivit päällänsä.

Testi oli oikein mielenkiintoinen ja kivaisa. Riimi sai super isot kehut siittä kui se ei hätkähdä mistään, on niin avoin ja tulee heti tykö kerjään rapsutuksia ♥

Testi läpästiin ja nyt saanen esitellä, meidänki perheestä löytyy virallisesti terapiakoira, Riimi karva-kaveri! :)

Tarkotuksena olis kierrellä ainaki pari kertaa kuukaudessa eri palvelutaloissa ja päiväkodeissa. Riimi tykkää niiiiiin tästä hommasta. Ihan ku se olis luotu tätä varten. Minunki työpaikalla kaikki mummelit ja papat on aivan ihastuneet Riimiin.Testin jälkeen Markus haki Renen kans meijät, käytii mäkkärissä syömässä ja ajettiin Vantaalle, Racinel Areenalle.

Paikanpäällä oltiin jo klo. 13:30 ja porukkaa ihan jummetusti! hallissa oli vielä mätsärit kesken. Ilmotin Renen agiepiksiin, maxi mölleihin.
Riimi haettiin ekana autosta ja neiti sai osallistua makkaransyöntikisaan. Yli 30koiraa oli osallistunu leikkimieliseen kilpailuun ja kappas, Riimi pääs palkinnoille (3.sija). Kyllä huvitti ja oli hauskaa. Meijän pikku syöppö.
Riimi autoon nukkumaan ja Markus lähti Renen kans lämmittelylenkille.

Klo. 14 jälkeen alkoi rataantutustuminen ja maxit pääsi alottaan.
Rata vaikutti oikein kivalle, vaikkaki parissa kohtaa epäilin miten koira niissä menee.

Ekassa startissa Rene meni muuten oikein mallikkaasti, mutta yhen riman tiputti. Tästä siis 5vp ja aika 34,5s. Toisella startilla pituus-esteeltä tiputti vikan palikan ja tätä ei oo ikinä käyny treeneissä! entiä mitä tapahtu, todennäkösesti liian aikaste lähti loikkaamaan. Tästäki siis 5vp ja aika 31,4s.
Kolmas startti ja se sit meniki aivan loistavasti!! aika 30,1s, NOLLARATA ja Rene VOITTI :0 ♥
Startteja oli yhteensä 46kpl.

Palkintona meille immeisille Flamingo Spa-kylpylään kaksi lipuketta, koirat sai luita, pari lelua ja Rene voitti lahjakortin Petri Heinosen agility-koulutukseen, joka on 23.4 klo. 10-12.


16 kommenttia:

 1. Super siistiä!

  Onnea maxi möllien voitosta ja Karva-Kaveri testin läpäisystä! Ihanat Rene ja Riimi <3

  VastaaPoista
 2. Vähänkö kivat nui Flamingo tiketit :)

  VastaaPoista
 3. Onnea! Molempien koirien kanssa hienoista saavutuksista! :)

  VastaaPoista
 4. Ihme kriteerit Kaverikoirilla :O

  Onnea luokan voitosta! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea hienoista saavutuksista !

  VastaaPoista
 6. Vitsi miten hieno suoritus mölleistä! Ja ihana kaveriRiimi! Onnea kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitoos kovasti :3 oon kyl nii ylpee molemmista.

   Poista