Sivut

torstai 14. huhtikuuta 2016

Metsäretket

Viime sunnuntaina (10.4) Riimi lähti mukaani aamuvuoroon.
Aamuvuoron jälkeen ajettiin Soukkaan, jalkapallokentän lähellä olevalle parkkikselle jossa Sanni ja Nemo jo meitä odottikin.
Koirakot näkivät pitkästä aikaa ja voi sitä riemua! Riimi hyppäs autosta Nemon luo ja päästi ilopisutkin allensa.. :--D

Lähettiin heittään reilu tunteroisen mehtälenkki. Pari lenkkeilijää tuli vastaan, mutta on meillä vain pätevät koirat jotka ei välittäny lainkaan muista immeisistä ja koirista. Keskittyivät toistensa seuraan ja leikkivät kepeillä. Ihana Nemo myös pusutteli Riimiä ♥Riimi säily ihmeen puhtaana lenkin loppuun asti, kunnes yhtäkkiä huomasin neidin pyörivän jossai.. ja sehän pyöri suoraa sanottuna jonku elukan paskassa. Kiva, kiitos Riimi.
Autoki oli just siivottu, matot takaata pesty yms. Onneks ihana Sanni päästi meijät heijän kotipihalle ja sain pestyä Riimistä enimmät liat pois.

Sannin huippuja kuvia lenkiltä pääsee kattomaan painamalla TÄSTÄ.Sunnuntai-iltana käytiin vielä Royn kans ohjatuissa tokotreeneissä. Miten hieno herra. Vihoi ja viimei kaukokäskyt rupiaa näyttään hyvältä ja peppu ei enää nouse makuulta noustessa.Viikko on menny nopsaa töiden ja treenien merkeissä. Itellä on ollu nyt myös selkäkipuja ja kävin elämäni ensimmäisen kerran hierojalla. Lääkärin mukaan en olis saanu missää nimessä mennä hierojalle, sillä mulla on selkä nii pahasti tulehtunu ja turvoksisa. Nooh, eiköhän tämä tulehus ala paraneen pikku hiljaa kipulääkkeen ja geelin avulla.

Tänään lenkkeilyä koirie kans, pakkailua ja illalla klo. 19 aikoina lähtää Renen ja Riimin kans junalla Pohjanmaalle. Mennää mummulle ja pappalle yöks ja sielä nähää vihoi ja viimei Loimun parin viikon ikäset pohjiksen pennut :3 perjantaina tiedossa yhteislenkkiä kera kuuden koiran, kyläilyä yms.
Markus ja Roy tulee Pohjanmaalle perjantai-iltana. Lauantaina yhteislenkkiä, kyläilyä ja ystävän tuparit. Sunnuntaina lähtäänki sitte jo takas Espooseen.
Nyt nautitaa pitemmästä viikonlopusta ja siittä, että pääsee kotikunnille. Kolme kuukautta putkeen Espoossa on aivan liikaa minulle. Tuntuu, että pää räjähtää :D

6 kommenttia:

  1. Voii toi Nemon ja Riimin kuva! Ihana :D Oli kivaa <3

    VastaaPoista
  2. Siis Riimi on kyllä niin :-D Se on aina niin onnellisen näköinen :-)

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja kuvia! Varsinkin toi missä koirat on tuon puunrungon takana, aivan ihana kuva! :D

    VastaaPoista