Sivut

perjantai 8. huhtikuuta 2016

Parin viikon kuulumiset ja treenit
Ihan hirveen nopsaa kuluu viikot! välillä käyny panikoimassa blogin puolella, että: "eeeeei, viime treenipostauksesta on jo iha liikaa aikaa".
On vaa aina iha pakko saaja julkastua treenivideot blogiin, joita on sit ite jälkikäteen todella kiva kattoo. Näkee hirmu hyvin virheet ja edistymisen.Oon nii tyytyväine ku kerranki on työajat sopinu treenien kans yhteen. Ei oo paljoo joutunu olee treeneistä pois ja koirat on päässy kuluttaan energiaa.

Riimi on päässy välillä myös Royn tokon omatoimitreeneihin ja hitsit ku neiti on pätevä! Riimi osaa paljo paremmin kaukokäskytki ko Roy :D luonnonlahjakkuus, tai sit vaa Roy haluu kaiken vääntää rautalangasta.


Koirat on ollu hirmu ihania ja kuulolla joka asiasa. Meijä lenkit menee nykyää niin nappiin. Ei mitään ongelmaa kolmen koiran kans lenkkeily, ohitukset ei tee yhtää tiukkaa ja on kaikki tajunnu mitä "ohi"-käsky tarkottaa. Poitsutkaa ei enää örise yhtää, ei ees niille vieraille uroksille jokka mölisee koko ohituksen ajan meille. Kaikki on nykyään vain ihanaa.. :D taitaa aurinko ja lämpö liittyä myös hieman asiaan?

Töitä riittää, saishan sitä työtä tehä lisääki jos vain jaksais, mutta tällä hetkellä 115h/3viikkoon riittää mulle.
Sunnuntaina (3.4) tokoiltiin Royn kans. Roy sai ekana odottaa 1h:n häkissä ku minä ja Nina vedettiin tokon alkeiskurssia. Alkeiskurssin jälkeen Roy pääs näyttään taitonsa ja hyvääne aika, herra oli nii intoa täynnä! tais kierrokset nousta vain koko aja lisää metallihäkisä treenejä seuraillen :D
Videota ei valitettavasti ole treeneistä, koska mieheni oli sillon vielä maalla viettämäsä pidennettyä viikonloppua.
Se asia mistä mun pitää hehkuttaa tänne ja hehkutan sitä yhä edelleen itellekki on se, että Roy on tehny nyt kolmissa tokotreeneissä estehypyn ihan nappiin. Oon nii onnellinen. Vauhtia ja intoa löytyy. Jeeeeee.Maanantaina (4.4) aamuvuoron jälkeen koko poppoon kans lenkki, kotipihalla rallittelua, koirie harjausta (ihan kamala karvanlähtö tällä hetkellä Renellä ja Roylla) ja illalla klo. 20:30-22 oliki Niinu Agilty Sportilla agin omatoimitreenit.

Satu oli tehny treeneihin oikein kivaisan radan ja saatiimpa me myös nollarataki tehtyä. Rene on vaa nii paraaaaas.


Toissapäivänä, keskiviikkona (6.4) vapaapäivä. Nukuttii koirie kans pitkään, käytiin ihanan pitkä lenkki, koirapuistoiltiin, leikittiin ulkona ja siivoilin huushollia ainaki 4h. Tietää, että kevät on alkanu. Se hiekan määrä sisällä.. huhheijaa.

Klo. 18:30-20 oliki Marin viikkoryhmän treenit. Riimi käy Marin treeneissä joka keskiviikko, mutta tällä kertaa myös Rene pääs treeneihin mukaan! yks treenikavereistani ei päässy paikalle ja myi meille treenikertansa.

Rata oli oikein kiva. Rene pääs ekana radalle. Hiema liian ajoissa se rupee himmaileen jo kontakteilla, mutta ottaapaha ainaki kontaktit. Irtoomine putkiin on jotai iha uskomatonta. Putket on vaa jotai nii parasta herran mielestä.

Riimin kans jatkettiin siittä mihin Renen kans jäätiin. Riimi teki oikein loistavasti töitä. Miten se onkaan nii vauhilla edistyny agissa. Mun pikkune.

Meijän parin viikkoon kuuluu siis oikein kivaa! on ollu töitä ja treenejä sopivasti. On alotettu pyöräilykausi Renen ja Royn kans. Roylla on iha uskomattoman huonoks menny kunto, mutta eiköhän me ylimääräset kilot saaja pois kesän aikana. Rene, joka ei yleensä oo vetäny pyörälenkeillä yhtään, on ollu nyt ihan vastakohta jos vertaa viime kesään. Poitsu vetää nykyään tosi kivasti ja yrittää saaja lisää vauhtia Royhinki. Riimi ei pyörälenkeille lähe mukaa. Ei meijä laiska neiti pysyis edes Royn vauhisa mukana. Remmilenkeilläki tipsutellaan vain nätisti vieressä tai hieman eempänä mammasta. Sittekö asvalteista puhistetaa kaikki roskat ja kivet pois, lähtää rullaluisteleen koko perhe ja myös Riimi pääsee siihen hommaan mukaan.Tänää töiden jälkeen oli oikein kivaisa sää. Riimi oli koko aamuvuoron ajan töissäni mukana viihyttämässä ja kerjäämässä rapsuja vanhuksilta. Kyllä se terapiakoiran elämä on rankkaa. Saa nukkua, ulkoilla nii paljo ko lystää, kerjätä herkkuja ja rapsuja immeisiltä ja nauttia seurasta.
Töistä kotiin, koirat kasaan ja heitettiin reilu tunnin lenkki. Lenkin jälkeen koirat tarhaan ja nautittavaks lampaanluut. On siivottu auto kokonaa ja haettu apteekista punkkilääkkeet koirille. Punkkilääkkeestä kerron myöhemmin lisää.

Nyt nautitaa perjantai-illasta, makoillaa sohvalla ja katotaa töllöä. Käyää iltalenkki, herkutellaan hyvällä iltapalalla ja huomenna onki tiedossa touhukas päivä.


10 kommenttia:

 1. Toi Renen sohvakuva on jotenki ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahh ja myös ainut järkkärillä otettu! :')
   Rene piilottaa Riimin pupun aina tyynyjen alle ja menee tyynyje päälle makoilemaa.

   Poista
 2. Kuinka monta kertaa viikossa treenaatte ja mitä lajia kunkin koiran kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen koira treenaa kerran viikossa omassa ryhmässä :) Roy joka sunnuntai tokoa, Rene joka maanantai agia ja Riimi joka keskiviikko agia. Lisäks koirakot pääsee tuuraamaan toistensa ryhmiin välillä, jos joku treenikavereista poissa. Käydää myös välillä rally-tokoileen seuran kautta. Kesällä pyrin mahdollisimman paljo tuuraileen rally-tokossa Renen ja Riimin kans. Mätsäreissäki ois tarkotus pyöriä enemmä kesällä. Yleensä kuitenki on vaa päivisin pitkät lenkit ja lepopäiviä. Onneks on monta koiraa :--D

   Poista
 3. Vau! Edistystä kokoajan! Niin kiva lukea ja kattoa! <3

  VastaaPoista
 4. Kiva kun on paljon videoita, niitä on tekstien lisäksi kiva katsoa. Ja erityisesti oli ihana nyt Renen palkkailukierrokset itsenäisesti lelun kanssa tuossa omatoimitreeni videossa. Ja Riimi on kehittynyt valtavasti agilityssa. Hyvä te!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mukava kuulla, että videot on mieleen :)
   Hahh, joo.. Rene tykkää välillä rallattaa palkka suussa :'D
   Minu pieni pentunen, missä se on? Hirveesti se on kyl kehittyny. On jotenki yhyyy-olo :D

   Poista
  2. Joo tavallaan harmi kun ne kasvaa niin vietävä nopeasti. Mutta toisaalta palkitsevaa kun on sitten siinä semmoinen jo jotain tajuava nuori koira. :D

   Poista