Sivut

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Pohjanmaan leivissä
Torstaina (14.4) lauman kans pitkä lenkki, pakkailua, Rene ja Riimi autoon ja lähettii hakemaa Markus töistä. Markuksen työpaikalta suunnattii Tikkurilan juna-asemalle, josta lähin Renen ja Riimin kans junalla kohti Kokkolaa.
Junamatka meni oikein mukavasti. Vaunussa oli 13vk:n ikäne seropipentu, josta Riimi sai loistavan painikaverin. Lisäkseen toinen vaunu oli täynnä ala-aste ikäsiä lapsia ja koirat sai ihan kyllästymiseen saakka rapsuja. Renellä meni seisaalleen jo aivan silmät kii, mutta ei voinu laittaa maate ko lapset rapsutteli ja piti mekkalaa.. :D

Klo. 22 jälkeen oltiin junalla Kokkolasa, pappa meitä vastassa ja ajettiin kohti mummulaa, Himangalle. Himangalla koirie kans iltalenkki, mummulla iltaruoka, teen juontia ja nukkumaan.

Perjantaina aamupäivällä koirien kans pieni lenkki, aamuruokien anto, pappan ja mummun Loimu pohjiksen pentujen sylittelyä, Kalajoella käytii ostaa mulle uus lenkkitakki ja klo. 12 oltiinki jo sovittu Kaisan ja Hartsan kans yhteislenkki.
Kävelin Renen ja Riimin kans sokkarille, jossa kokoonnuttii. Koirat oli aivan tohkeissaa näkemisestä ja remmit oli solmussa.

Sokkarilta lähettii kävelemää lähellä olevalle penkalle ja koirat pääs vapaina rallittelemaan. Hartsalla oli mukana Martta labbis ja Kaisalla labukat Daim&Huti, sekä Riiva norjanharmaa. Riiva oli ihan älyttömästi kasonnu ja todella nätti tyttö siittä onki tullu.

Ilma suosi, käveltii penkkaa ja peltoja pitkin. Koirat vapaina. Parhautta.
Penkalta Hartsan porukoille ja siellä Reneä ja Riimiä oottiki aivan täysin uusi tuttavuus, 12viikkonen Peppi-labbis. 9km:n lenkin jälkeen Riimi jakso vielä painia pennun kans reilu tunnin ja videota pääsee kattomaa painamalla TÄSTÄ.

Rene taasen ei voinu sitte yhtää sietää pentua.. pari kertaa Peppi tuli suoraa Renen häntään kii ja Rene murahti iha kunnolla. Rene raasu ja pentu ei ollu moksiskaan. Tosi avoin ja reipas pentunen. Eiköhän Reneki pennun siedä sitte joskus ku ikää tulee lisää.
Kahvittelun jälkeen Hartsan, Renen ja Riimin kans mummulle ja pappalle. Koirat sisälle ja mentii sylittää Hartsan kans Loimun pentusia. Pentuset oli viikonloppuna 2,5vk:n ikäsiä, silmät auennu ja kovasti ne jo yritti eteenpäin mönkiä. Pieniä ois voinu loputtomiin sylittää ja pusuttaa. Loimulle ekat pennut ja miten hieno mamma se onkaan! ♥

Iltapäivään mahtu kulmien laittoa, ystävän luona kahvittelua, koirien kans iltalenkkiä pururajalla ja klo. 22 aikoina pappa vei minut koirineen Kannukseen, Markuksen porukoille.

Puolenyön aikaan Markus ja Roy ajeli Kannukseen ja voi sitä riemua. Koirat oli ollu reilu vuorokauden erossa ja miten ikävä Renellä ja Riimillä oli ollu Royta ja Renellä Markusta. Awws.Lauantaina (16.4) klo. 11:30 aikoina Hartsa ajo pihaan Maran kans, koirat pihalle ja miten iloone Roy olikaan ku näki "vanhat" ja tutut kunnon ystävät. Onhan Roy tuntenu Hartsan ja Maranki jo reilu vuotiaasta saakka.

Mehtätiellä kaikki koirakot irti, Hartsan kans juteltiin niitä näitä ja koirat nautti vapaana olosta. Reilu tunteroisen lenkki heitettiin. Roysta sain olla myös ylpeä. Miten hieno herra ja totteli hyvin. Lenkin jälkeen oli tyytyväisen näköstä porukkaa.

Ilta meniki kyläillen ja ystävien kans juhlien. Koirat jäi Markuksen porukoille hoitoon illaks ku me lähettii iltapäivällä Himankaa kohti. Käytiin iskällä kylässä, kattoo meijä tulevaa kämppää ja loppuilta meniki ihanan ystävän tupareissa. Näki tuttuja koulukavereita ja oli nii mukavaa.

Sunnuntaina nukuttii pitkään, käytiin mehtälenkki koko poppoon kans, auton pakkausta ja kohti Espoota. Espoossa klo. 22 jälkeen ja kyllä koirista näki miten ihanaa on olla taas kotona. Rene näyttää esimerkkiä alla olevasa kuvasa.Viikko ei lähteny nii kivasti käyntiin mitä odotin. Flunssa iski, kurkku ollu kipiä ja kuumekki nous. Maanantaina iltavuorossa kuumeessa ja ei ollu mikää paras olo. Tiistaina aamulla lääkäriin ja suositteli pysymää töistä pois ainaki kolme päivää ja nii on tehty.
Siittä tietää, että oon oikeesti ollu kipee, nimittäi maanantain, sekä tämän päivän agitreenit peruin. Koirat on päässy perus remmilenkeille, saaneet tarhassa napostella luita ja rallitella kotipihalla. Tämmöstä rentua arkea.
Tiistaina lenkin jälkeen Rene ja Riimi autoon ja lähettii moikkaamaa Siljaa ja tyttöjä. Silja kamppaili myös flunssan kans, joten peltoileen ei lähetty, vaan koirat sai painia sisätiloissa. Siljan blogista löytyykin siltä päivältä oikein ihania kuvia koirakoista.
Kiitokset vielä Silja! oli ihana nähdä ja jutella pitkästä aikaa ihan ajan kans. Koirat oli kotona koko illan tyytyväisiä, eli kyllä ne sisäpainitki vie noilta energiaa ;)

6 kommenttia:

 1. Toi Renen kuva on niin hyvä, kun ottaa rennosti! :D

  VastaaPoista
 2. Voi että ihania kuvia ja ihania koiria!❤ toi on kyllä mun mielestä niin sulosta ko koirat painii tollai meinnaa meijön koira on sen verran arka ja kai se sen luonteestaki johtuu että vaan yhen koirakaverinsa kans leikkii. Ja seki on vaa sellasta että jahdataan toista ja sitte ko toinen lähtee jahtaamaa meijän tyttöö nii sit tullaan mamman jalkojen välii piiloo melkeen 😅 oispa sillä ollu pentuna enemmän painikavereita mutta minkäs enään teet :D puoltoista vuotias se on, kyllähän se sitä leikkiä varmasti oppii vielä erilaistaki sen verran nuori ku on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3
   Joo meijä koirilla riittää kyllä koirakamuja ja näi ollen ne on vähä liianki rohkeita leikkimää kaikkie kans :--D Roy ei nyt varsinaisesti paini muiden kans ko oman lauman, mutta muiden koirie kans sitte rallitellaan kovasti. Rene ja Riimi taasen leikkis vaikka kaikkie kans ketä nähää. Reneki tosin jo vähän rauhottunu, keskittyy yhteislenkeillä omiin hajuihin ja ei ole enää nii mukana leikeissä. Rimpula leikkii ja rakastaa kaikkia :D

   Poista